Wesoła porodówka
-
WIADOMOŚĆ
-
małaMyszka wrote:dorcia, Vuko, ewwiel, polkosia podajcie dane na pierwszą stronkę, prześlijcie fotkę pierwszego testu jak macie i podajcie kolor nicku jaki chcecie
Ja mam na imię Agnieszka i 28 lat skończę w listopadzie Spodziewam się córki Klementysi 15.10.15 roku
Zdjęcie drugiego testu, bo na pierwszym nie widać nic na zdjęciu... Tylko na żywo cień cienia cienia
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6b7355aac9b6.jpgFatim, małaMyszka lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
A ja mam na imię Ewelina i za niecale 2 miesiace skończę 29 lat. Jeszcze nie wiem, kto skrywa się w moim brzuszku. Termin porodu wg owulacji (wg @się nie liczy, bo mam nieregularne cykle) to 30.10.2015 r.
Kolor czcionki jest obojętny byle nie zlewal się z tłem
Mam tylko pamiątkowe zdjęcie 2 testow, które robiłam dzień po dniu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ab7fe1637f4a.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 14:33
Fatim, małaMyszka, estrella, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Fatim jeszcze raz gratuluję córeczki, gratuluję Oliwki jejuu jak sobie przypomnę jakie szczęście mnie ogarnęło po wiadomości że to dziewczynka, myślałam że będę skakać do sufitu hehe także rozumiem cię w 100%
Haha Myszko ale twój kawaler daje znaki, jasno i na temat jest ok zaraz będzie kilo szczęścia!
Ależ u mnie skwar +25 w południe, tylko w gatki wskakiwać i się smażyć na słońcu chociaż nie! żeby jakichś odbarwień skóry się nie nabawić
u mnie obiad już czeka na męża: spahetti z własnym sosem pieczarkowym a nie tam jakimś z torebki i "jabłecznik" z gruszek
a Anastazja szaleje w brzuszkumałaMyszka, Natka88, Fatim, Owca123, gosiunia, Maniuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUff moge odetchnac bo juz po wizycie i wszystko jest dobrze no i moje przeczucia jednak sie nie sprawdzily bo bedzie coreczka na 95 %
Biedroneczka83, julita, małaMyszka, ewwiel, polkosia, Owca123, Natka88, Fatim, dorcia8919, gosiunia, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Estrella, cudownie!
Same dobre wieści dzis
Ja po dzisiejszej wizycie sie rozplakalam. Znów mam infekcje pochwy i tym razem silniejszy antybiotyk dopochwowo Wkurza mnie to! Ostatni raz infekcje miałam jakies 2 lata temu, a teraz prawie od początku ciazy ja lecze. Boje sie tak brać ciagle te globulki ale co poradzić. Mam nadzieje, ze bobo na tym nie ucierpi, i ze czop dobrze go chroni. Oczywiście nie miałam usg, no bo po co. Nie lubię tych lekarzy w Enel-medzie. Mruki jedne! Poprosiłam o skierowanie na cytomegalie to usłyszałam a po co??? Przecież nie miała Pani styczności z zakażeniem i nie ma wskazań do zrobienia takiego badania. Moze i nie, ale dlaczego nie moge zrobic dla swojego spokoju? Nosz kurde, od wczoraj ciągnie sie zły tydzien dla mnie. Dlaczego trafiam na takich dziwnych lekarzy??? A ze mnie to tez "ciapa" bo zamiast domagać sie swojego to dopuszczam.
Sorki, ze Wam tak namarudzilam, przynajmniej mi lżej
Za tydzien ide do prywatnego gina, moze i ja poznam juz płeć bobasa nie moge sie doczekać!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 20:51
małaMyszka, estrella lubią tę wiadomość
-
Ja dostałam dzisiaj tylko skierowanie na mocz, a cyto i toxo muszę powtórzyć, bo robiłam w 2013 roku jak zaczęliśmy starania, ale mogę je zrobić odpłatnie, bo gin nie może dać na to skierowania.
Owca123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry
U mnie dzis pieknie sloneczko wiec od razu chce sie zyc
Owca nie stresuj sie i nie smuc bo dzidziol tez to czuje... Pamietaj ze teraz ta mala istotka jest najwazniejsza
Ja zaczynam sie przyzwyczajac do mysli ze bedzie coreczka nie jest to latwe bo jeszcze przed ciaza przewidywalam ze bedzie pierwszy chlopak... No ale najwazniejsze zeby dzidziol byl zdrowy
Milego dniamałaMyszka, Owca123 lubią tę wiadomość
-
Witam Kochane!
u mnie w planach wypad na pocztę, bo trzeba wysłać pit eheheheheehhe
słoneczko świeci, ale jest pochmurnie.
Chciałabym pójść z małą do parku albo na dłuższy spacerek, ale jak doskoczy do niej jakiś napalony samiec to się zdenerwuję i będą małe pieski, bo nie zdążę jej wziąć na ręce... co ja zrobię z małymi pieskami ?
Owca123 lubi tę wiadomość
-
julita wrote:u mnie obiad już czeka na męża: spahetti z własnym sosem pieczarkowym a nie tam jakimś z torebki i "jabłecznik" z gruszek
a Anastazja szaleje w brzuszku
Zjadlabym ten "jablecznik"!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 09:57
małaMyszka, julita lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
U mnie pogoda nijaka A dziś w planach ćwiczenia a potem SR
Dziewczyny gratuluję wizyt i tych upragnionych córeczek
A u nas po wczorajszej wizycie mały niedosyt. Nie dało się zrobić żadnego zdjęcia, bo nasz mały to wstydniś jakich mało. Od samego początku ciąży dosłownie. Więc w zasadzie nie mam żadnego konkretnego zdjęcia No ale cóż. Ważne, że maluszek w porządku. Nasza Kluska waży już 1992 g I ma długie nogi (o 3 tyg "większe" niż na tydzień ciąży) tylko po kim hehe...
A potem odwiedziliśmy na chwilę znajomych, żeby zobaczyć ich maluszka.
Ale najbardziej zaskoczyło mnie to, że po wyjściu mąż do mnie: lecimy szybko coś zjeść i do kina więc pojechaliśmy na kebaba, a potem na film. Ale z taką hołotą się jeszcze nie spotkałam, że musiałam uciszać dwie dziewczyny bo przyszły sobie na ploteczki No ale nic mi to nie dało, bo miały gdzieś. a najgorsze, że to nie jakieś tam znów małolaty były. Mąż mnie opanowywał bo mało brakowało a bym wybuchnęła na maxa. Zrobiły syf: rozlały napoje, rozsypały jedzenie i po prostu jak gdyby nigdy nic wyszły. eh co za ludzie!
Miłego dnia!małaMyszka lubi tę wiadomość
-
estrella wrote:Dzien dobry
U mnie dzis pieknie sloneczko wiec od razu chce sie zyc
Owca nie stresuj sie i nie smuc bo dzidziol tez to czuje... Pamietaj ze teraz ta mala istotka jest najwazniejsza
Ja zaczynam sie przyzwyczajac do mysli ze bedzie coreczka nie jest to latwe bo jeszcze przed ciaza przewidywalam ze bedzie pierwszy chlopak... No ale najwazniejsze zeby dzidziol byl zdrowy
Milego dnia
To teraz czas na imię, coś Wam chodzi po głowie już?małaMyszka lubi tę wiadomość