Wesoła porodówka
-
WIADOMOŚĆ
-
Estrella Wam też życzę udanej wizyty.
Ja mam na 7:45 więc już w łóżku. Podwozie jako tako zrobione, bo przez brzuch nic nie widzę.
Fatim to fatalna sprawa takie zatrucie! Współczuję! To wizytujemy w 3 hehe hehe hehe tego jeszcze nie było...
Dorcia faktycznie można pokombinować z lodami... Mmmm teraz na noc bym zżarła hehe hehe
Noga jak nie odpadnie sama to ją odgryzę... Boli jak cholera...
Ewwiel super, że jesteś!!!
My tu wszystkie wesołe ciężarówki jesteśmy, to i wesoła porodowka będzie z McF w ręku...
Biedroneczko Ty już też niedługo będziesz rodzić... Czas leci jak głupi.
Mąż jest po dłutowaniu zęba... Zasnął. Ja też spróbuję zasnąć, bo noc może być nieciekawa.
Kolorowych snów kochane!!!estrella, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, mam strasznego stresa o 9.30 mam wizytę, tym razem nie smaruję brzucha żeby lepiej było widać no i na pustym pęcherzu, sama nie wiem, ale jakoś się boję tego spotkania, może przez te ekscesy co miałam ostatnio ? Trzymajcie kciuki, ja za pozostałe dziewczyny też będę trzymać. Znikam się ogarniać.
estrella, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
witam się i ja!
my również dziś wizytujemy ale dopiero na 17 mężulek już się doczekać nie może ja w sumie bardziej się ciekawie ile już waży bo przecież inaczej jak dobrze być nie może
Powodzenia oczywiście dla wizytującychestrella, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Ewwiel witamy
Doris dzieki za pomysly na lody... ja jakos nie potrafie sama takich rzeczy wymyslac jak niedlugo pojde na zwolnienie to bede dzialac i wyprobuje twoje przepisy
Myszko czekam na relacje
Fatim nie stresuj sie... Wszystko bedzie dobrze!
Dorcia ja mam wizyte o 16.45 wiec wizytujemy razem bo mi sie na bank przesuniedorcia8919, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
estrella to proszę o relacje z pichcenia ale wiem, że dasz radę
Ja przeważnie wchodzę na czas. tzn w zależności ile przesunie się w czasie osoba przede mną, ale to może być max do 15 min. Ale jak wizytujemy razem to wizytujemy powodzenia oczywiścieestrella, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Powodzenia Dziewczyny na wizytach:)
Ja caly czas nie moge wyjść z podziwu, ze mimo iz chodze do gina na NFZ, to mam USG na kazdej wizycie, a niby tylko 3 powinny mi przyslugiwac. Nie zebym narzekala, bo bardzo mnie to cieszy:) A na kolejna wizyte musze czekac az do 25 majaestrella, Owca123, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Będziemy mieć córkę !!!! Zdjęć nie mam, bo nie policzył mi za USG w ogóle, ale córcia cała i zdrowa, odstawiam duphaston i luteine, szyjka zamknięta wszystko super Miałam ochotę tańczyć i kręcić tyłkiem ze szczęścia, tak bardzo chciałam by była to córeczka, moja kochana Oliwia
dorcia8919, Biedroneczka83, Natka88, małaMyszka, estrella, Owca123, Vuko, julita, gosiunia, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Cześć Kochane!
my po wizycie, siedzimy już w domku, bo mąż ma wolne. Dostało mi się troszkę za wagę, więc czeka mnie mała dieta cud...
Na pożegnanie z niezdrowym żarciem, kupiłam milkę malinową i dzisiaj sobie nie odpuszczę.
Szyjka długa i wszystko w porządku. Mały machał i ssał paluszka
Oczywiście musiał pochwalić się swoim sprzętem
Aż dr się śmiała, że taki odważny. Teraz odważny, ale na początku to wstydniś jak nic.
Waga:744
A tak nasz synuś pokazuje jak było
estrella, Owca123, Fatim, dorcia8919, polkosia, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry:-) ale mam się tu dzisiaj nazbieralo wizytujacych trzymam kciuki za wszystkie, a tym które już maja dobre wieści gratuluje
Fatim super ze masz w brzuszku ta wymarzona Oliwke
Dzieki dziewczyny za mile przyjęcie:-*
Natka ja też na NFZ chodzę, wizyty mam średnio co 2tyg i na każdej usg. Tata ostatnio to mam 3 tyg pod rząd wizyty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 12:40
małaMyszka, Fatim, dorcia8919, estrella lubią tę wiadomość
-
dorcia, Vuko, ewwiel, polkosia podajcie dane na pierwszą stronkę, prześlijcie fotkę pierwszego testu jak macie i podajcie kolor nicku jaki chcecie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 12:36
polkosia, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Miałam przeczucia, ale na koniec zaczęłam sobie wypierać to żeby nie czuć rozczarowania (głupio to brzmi) zresztą zawsze na koniec wypieram przeczucia by uniknąć uczucia zawodu przez nakręcanie się Od początku zachcianki na słodkie, od pierwszych dni kiedy wiedziałam o ciąży puszczałam małej tą piosenkę https://www.youtube.com/watch?v=TmiueBC-PMg i modliłam się o córcię, to było moje marzenie. Syna też chcę mieć, ale pierwsza miała być Oliwia, moja gwiazdeczka Poza tym tak mi wychodziło z kalendarza chińskiego i wróżeniem obrączką to jakże mogło być inaczej haha
Myszka synek odważny się robi, rośnie Ci przebojowy chłopakWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 12:53
małaMyszka lubi tę wiadomość