Wesoła porodówka
-
WIADOMOŚĆ
-
Vuko wrote:Dupka,ale tylko 1x1 czyli to praktycznie nic nie daje. Ale mowilam we wt o tych plamieniach i jakos to lekarza nie zaniepokoilo
Vuko, przepraszam że polubiłam twój wpis, ale to ze szczęścia, że zobaczyłam Twój nick na fioletowej
będzie dobrze !Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 19:56
małaMyszka, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
Vuko wrote:Slonko, lezakuje pod kocykiem, to jakby prawie ustaly te plamienia. Generalnie brzuch mnie nie boli,wiec to chyba dobrze. A jak Ty sie miewasz?
Pewnie, że dobrze i będzie coraz lepiej
U nas wszystko ok, czekamy z niecierpliwością na kolejne USG (dopiero w czerwcu).
I szukam ciążowych ubranek, bo już się nie mieszczę w te z przed ciąży
Szukałam w necie, ale powiem szczerze, ceny mnie przerażają.
W lidlu w poniedziałek mają być ciążowe legginsy, ale jak sobie pomyślę ile yam za przeproszeniem będzie bydła "moherów" to aż mi się odechciewa tam iść.
Legginsy zamówię na allegro, a we wtorek pojadę z moim P. na targowisko do innego miasta (Głogowa) i kupię kilka bluzek, może trafię na coś ciążowegoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 20:06
Vuko, małaMyszka, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
Vuko wrote:No to moze juz plec maluszkka poznacie. Ja czekam rownie niecierpliwie na wizyte 19 maja kurcze,musze obrac ziemniaki,a tak mi sie dobrze lezy
Kochanie, my już wiemy będzie na 80% chłopak, było widać narzędzie i klejnoty
Teraz czekamy na potwierdzenieVuko, małaMyszka, Biedroneczka83, estrella, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
Estrella, zdrowiej szybciutko! To mowisz, ze do pracy nie wracasz- no i bardzo dobrze, a co!
Vuko, mam nadzieje, ze plamienia przejdą. No inaczej byc nie moze
Witaj Zajsonek!
Ja dzis kupilam legginsy w h&m mama, dlugie, z pasem ciazowym za 39,99zl. Tez chcialam przez allegro, ale komentarze nie byly pochlebne (dla takich w cenie ok. 30-40zl), wiec nie ryzykowalam. A może ktoras z Was juz ma jakies fajne legginy z alledrogo i sobie chwali? Kupilam jeszcze stanik w Pepco za 12,90zl calkiem wygodny, zobaczymy jak sie bedzie nosil. Zaszalałam dziś hehehe
małaMyszka, Zajsonek, estrella, bosa lubią tę wiadomość
-
A ja cały dzień zestresowana. Mały fiknął mi rano przed 7 i cały dzień nic. Na wieczór tak się zdenerwowałam, że chciałam jechać na SOR!!! Zjadłam płatki kukurydziane z mlekiem i popiłam kakao!!!! 5 min temu zaczął szaleć.
Co za nerwy! Oczywiście w klatce zaczęło mnie boleć. Wzięłam magnez i chyba nie zasnę ze strachu.
Nawet przez stetoskop nie było słychać czy fika. Normalnie koszmar jakiś.
Ale jest ok.bosa lubi tę wiadomość
-
witam się dziewczyny jestem po badaniach, Anastazja pięknie i zdrowo rośnie
waga 460g; serduszko puka 142/min; czaszka, mózgowie, kręgosłup, klatka piersiowa, jama brzuszna, kończyny górne, kończyny dolne, łożysko, sznur pępowinowy, ilość płynu owodniowego - wszystko w porządeczku
jestem szczęśliwa - nic dodać, nic ująć do tego te kochane kopniaki ach! i och! ach! w trakcie badania córeczka zrobiła fikołka w brzuszku
miłego dnia życzę kochaneOwca123, dorcia8919, Natka88, estrella, Biedroneczka83, małaMyszka, Maniuś, Zajsonek, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
Julita super!!! Duża dziewczynka A tak z ciekawości zapytam, czy zdrobnienie Anastazji to Nastka?
A ja zaraz biore sie za robienie szaszłyków, idziemy wieczorem na grilla. Pogoda coś słaba, ale co tamjulita, małaMyszka, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
Owca123 wrote:Julita super!!! Duża dziewczynka A tak z ciekawości zapytam, czy zdrobnienie Anastazji to Nastka?
A ja zaraz biore sie za robienie szaszłyków, idziemy wieczorem na grilla. Pogoda coś słaba, ale co tam
tak Anastazja, Nastka, Nastia - my jednak będziemy starać się nie zdrabniać imienia bo najbardziej podoba nam się pełna wersja, ale czas pokaże bo zazwyczaj przyjmuje się jakieś zdrobnienie, które wchodzi w życie na stałe mam prawie 28 lat a moja mama nadal woła do mnie Juleczko, Julciu jak do 5-latki
Owca to życzę udanego grilla a my dziś z mężem lecimy na kawusie z ciachem na miasto
a tu mordeczka naszej córeczki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5cf51d30af4a.png
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/060e515cfaf9.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 14:21
Natka88, estrella, dorcia8919, Owca123, małaMyszka, Maniuś, Zajsonek, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc
Witam Zajsonek
Vuko trzymam kciuki zeby plamienia sie juz nie powtarzaly!
Julita super ze malultka zdrowa i ladnie rosnie, sliczne zdjecie
Owca nie wracam do pracy bo juz nie daje rady tyle godzin siedziec. Zawsze mialam problemy z kregoslupem i teraz odczuwam go jeszcze bardziej. Poza tym przeziebienie nie chce minac. Wczoraj spedzilam caly dzien w lozku, dzis podobnie a katar dalej meczy... Chociaz dzis juz praktycznie moge oddychac bo wczoraj myslalam ze sie udusze...
A w poniedzialek w lidlu ma byc promocja i maja byc legginsy ciazowe, spodnie, topy, staniki do katmienia no i dla maluszkow body i spodenki... Chetnie bym sie wybrala ale ciekawe jak bede sie czula...
Myszko Ty sie tak Kochana nie stresuj... Moze Sebastianek wczoraj mial leniwy dzien i nie chcialo mu sie brykac
Milego weekendu!julita, Owca123, małaMyszka, Zajsonek, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość