Wesoła porodówka
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc Dziewczyny! Ostatnio nie mam nawet czasu zajrzec na forum ehh. Dzis tez 12h w robocie,a taaaak mi sie nie chce.
Owca, gratuluje coreczki!
Ja bylam wczoraj na pirrwszym usg, byl pevherzyk i cialko zolte, ciazq wewnatrzmaciczna. Za 2tyg kolejna wizyta. No i wreszcie moglam powiedziec o ciazy tatusiowi, bo juz nie mialam sily tego trzymac w tajemnicy!
Milego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 09:20
Owca123, bosa, dorcia8919, małaMyszka, polkosia, estrella, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Myszko gratuluję 100-dniówki! teraz to jużdwie cyfry na liczniku
też wybieram się do fryzjera za 2 tyg., przyjemności muszą być.
Magdalena cały czas trzymam kciuki za Dominika, silny chłopak ze wszystkim sobie poradzi!
Owca gratuluję córeczki Hani
Polkosia u mnie też faza na jabłka i do tego jeszcze pomarańcze.
siadam popracować trochę na kompie, już odliczam dni gdy oddam laptop i komórkę na stałe do biura i odetnę się całkowicie od obowiązków zawodowych, a nastąpi to na koniec maja
Natka88, bosa, małaMyszka, Owca123 lubią tę wiadomość
-
Julita, piękne imię wybraliście dla córci.
Vuko to najlepsze wieści. A jak tatuś zareagował?
Ja zrobiłam sobie przyjemność - odpaliłam kosiarkę i wrzuciłam się pod prysznic... siedzę sobie przed TV i relaksuję.
Spacerek z rana był prawie dwugodzinny
Mój mąż musiał dzisiaj zanieść protokoły do jednostki wojskowej, więc wybraliśmy się na spacerek. Przed bramą okazało się, że M. nie ma dowodu i na teren go nie wpuszczą hahahahahahahaahhaahhaha z powrotem do domu...
Wróciliśmy, zrobiłam mu śniadanie do pracy, przebrałam się, bo jest tak ciepło, że chętnie na gaciach bym paradowała hehehehehe i poszliśmy znowu do jednostki haahahah
dzisiaj dzień na wariata trochę, ale pozytywny.Vuko, julita, estrella, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Oj, ja też muszę do fryza. Nie obcinałam już ponad rok, bo zapuszczałam, ale już końcówki podsuszone i połamane, przydałoby się ze 3 cm ciachnąć Może w przyszłym tygodniu pójdę. Teściowa mnie namawia na krótkie (do brody), bo pół życia tak nosiłam, ale teraz mam do łopatek i jakoś mi szkoda
małaMyszka lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia wrote:Oj, ja też muszę do fryza. Nie obcinałam już ponad rok, bo zapuszczałam, ale już końcówki podsuszone i połamane, przydałoby się ze 3 cm ciachnąć Może w przyszłym tygodniu pójdę. Teściowa mnie namawia na krótkie (do brody), bo pół życia tak nosiłam, ale teraz mam do łopatek i jakoś mi szkoda
teraz chciałabym je tylko podciąć i zrobić sobie grzywkę. Tylko nie wiem, czy będzie mi pasowała, bo się okrągła zrobiłam na twarzy... no dobra - nie okrągła - gruba po prostu... ehhehehehehjulita lubi tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Mam pytanko: pijecie kawę?
kawę piję ale max. 1 w tygodniu i traktuję ją jako deser bo zazwyczaj piję na mieście, jakieś latte z fajnym syropem albo z bitą śmietaną, jakieś posypki i takie tam słodkości. A najbardziej lubię zestaw z Tchibo: latte z syropem waniliowym + ciasto kajmakowe mniam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 16:10
małaMyszka, estrella lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Ale ucieszył się, czy w ogóle nie zareagował?
Mam pytanko: pijecie kawę?
A kawy nigfy nie pijalam, wiec teraz tez nie pije,ale jak mnie najdzie kiedys ochota na latte to sobie nie odmowieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 15:56
małaMyszka, estrella, gosiunia lubią tę wiadomość
-
julita wrote:kawę piję ale max. 1 w tygodniu i traktuję ją jako deser bo zazwyczaj piję na mieście, jakieś latte z fajnym syropem albo z bitą śmietaną, jakieś posypki i takie tam słodkości. A najbardziej lubię zestaw z Tchibo: latte z syropem waniliowym + ciasto kajmakowe mniam!
Ja tez pije kawę tak raz w tygodniu i traktuje jako taki rarytasik tak jak Ty Julita, tylko na mieście i na wypasie
małaMyszka, julita, estrella lubią tę wiadomość
-
A ja wlosow nie obcinam, na razie wygodnie mi z długa kitką. Pomyśle moze nad większa zmianą po porodzie-bedzie to nowy etap w zyciu i nowa mamusiowa fryzurka choc przyznam, ze ciezko mi sie rozstać z długimi włosami. Się zobaczy
Wczoraj i dzis buszowalam po sklepach. Oglądaliśmy z mężem wózki, łóżeczka, ubranka i gadżety dla dziewczynek. Tyle tego jest i takie wszystko cudne, ze szoook! na razie nie szalejemy, kupiłam naszej dziewczyneczce tak symbolicznie malutkie skarpeteczki czekamy, bo moze cos odziedziczymy po córeczce znajomych.
Aaa! Taki cudny kocyk i rożek widziałam, szary w białe kropeczki (w Toys R us), ze na pewno go kupie, bo sie zakochalam!!!
Vuko, to super! Pewnie mąż bedzie na Ciebie teraz dmuchał i chuchał, a jego stoicki spokój moze oznacza lekki szok
małaMyszka, Vuko, estrella lubią tę wiadomość
-
Witajcie Kochane
99 dni do terminu porodu... Dwie cyfry mnie powoli zaczynają mnie przerażać...
Mały w końcu fika. Wczoraj był mało aktywny.
Dzisiaj w planach szpital - L4 muszę odebrać, zakupy, bo do chleba nic nie mamy, potem bank, rossmann i spacerek z bestiąOwca123, julita, estrella, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Cześć!
Myszko, ale super! Gratuluje!!! Alez zasuwa ten czas .
A my juz po sniadanku, była owsianka i sok wyciskany z marchewki jabłka i grejpfruta. Odkąd mamy ten sprzecik to codziennie szklanka soku musi byc
Pranie wstawione, pomysł na obiad jest, muszę jeszcze na pocztę skoczyć.
Miłego dnia!julita, estrella, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
cześć i juz po USG kolejne za ok 5 tyg
Moja kluseczka waży 1950gram
kośc udowa 67,5mm
BPD 79,4
HC 287,1
AC 282,3
wody ok, przepływy ok, łożysko I stopien dojrzałości położenie główkoweOwca123, estrella, Natka88, małaMyszka, Vuko, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć laseczki
No to ja już od dziś na zwolnieniu... co prawda na razie od lekarza rodzinnego no ale do pracy już nie zamierzam wracać... Mąż mnie zaraził i teraz z nosa mi leci, kicham jak głupia... na szczęście temperatury nie mam i gardło też jakoś mocno nie boli więc wierzę, że wszystko będzie dobrze. Oby domowe sposoby leczenia szybko pomogły...
No nic, uciekam pod kołderkę odpoczywać...
Miłego popołudniamałaMyszka, Owca123, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Czesc Mamuski. Ja dzis sie troche zmartwilam bo w kibelku na majtkavh zastalam spora plame sluzu o konsystencji budyniu podbarwionego na bardzo jasny bez i taka malenka kropke jakby skrzepnietej krwi. Teraz tez troszke plamie, dlatego leze w lozku. We wt na usg gin powiedzial,ze widzi jakas niegrozna zmiane na sluzowce, wiec moze to z tego? Brzuch ani krzyz mnie nie bola. Nie wiem czy jechac na IP jest sens. Ja plamilam od poczatku ciazy, od 21dc w kolorze bezowym,ale od pon juz nie bylo plamien,wiec sie cieszytlam, a tutaj surprise...
małaMyszka lubi tę wiadomość