Wesoła porodówka
-
WIADOMOŚĆ
-
widzę że na każdym wątku jest temat poniedziałkowego lidla hehe też oglądałam gazetkę, ja bym chętnie upolowała top ciążowy ale to chyba trzeba o 6 rano kolejkę rezerwować przed lidlem po podobno jak coś "rzucą" to ludzie łokciami się przebijają aby kupić coś w każdym razie w poniedziałek zajrzę i zobaczę czy coś będzie
Owca123, małaMyszka, Zajsonek, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
Ja też chętnie bym się wybrała do lidla, ale nie wiem czy mi się uda coś kupić... Zawsze tłumy ludzi z rana...
Zajsonek, gosiunia, julita, bosa lubią tę wiadomość
-
Dokładnie w Lidlu jak coś rzuca to jakaś masakra, trzeba być przynajmniej o 7 żeby coś dorwać
A z przodu przede wszystkim "mohery", które potrafią zabić za kawałek szmaty.
Ja sobie odpuszczam popołudniu się wybiorę może coś będzie
My dziś byliśmy na koncercie Donatana i Cleo z moja młodsza siostra (11 lat), bo jest u nas na weekend a takiej okazji nie przepuścić
Jutro koncert Kukiza i Maleńczuka oraz Liroy, bo Kukiz ma u nas w mieście sztab wyborczy
Idziemy posłuchać trochę muzyki i się zrelaksowac
Dobranoc kochane ♡
Kolorowych snówmałaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
hej dzieczyny
ja już po spełnionym obywatelskim obowiązku - głos oddany
teraz siedzę na tarasie przy muzyce i ciepłej herbacie bo deszcz kropi i jest chłodno ale oaptuliłam się w ciepły koc i się relaksuję a mąż z piesiem obok
Zajsonku wydaje mi się że u mnie tak wyraźnie to dopiero teraz zaczyna być widoczny brzuszek, tzn. jak założę luźniejszą kieckę to nie widać
w każdym tygodniu robię zdjęcie brzucha więc możesz zajrzeć do mego pamiętnika i zobaczyć jak brzuch się powiększaZajsonek, małaMyszka, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
Zajsonek wrote:Mam do was pytanko
Kiedy u was został wyraźnie zauważalny brzusio ?
Wiem ze u każdej jest inaczej ale spytać nie zaszkodzi
U nas cały dzień pada niestety. Mąż pojechał grać, a ja już przygotowałam kolację i czeka tylko na wstawienie do piekarnika.
Może pojadę się położyć, tak mnie jakoś muli dziwnie...gosiunia, julita, Zajsonek, bosa lubią tę wiadomość
-
hej ciocie przypominamy o sobie Wojtul ma już dwa tygodnie i dwa dni
pozdrawiamy wszystkie mamusie i dzidziusie w brzisiachjulita, małaMyszka, Zajsonek, dorcia8919, Biedroneczka83, Owca123, Maniuś, Natka88, estrella, bosa lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
Czesc Babeczki!
Ja wczoraj dzien poza domem spedzilam. dzis troche w domu robie i odpoczywam. Plamienia juz duzo mniejsze wczoraj byly, a dzis juz takie minimalne, wiec oby jutro wcale ich nie bylo pogoda u nas dzis cudna,wiec jakis spacerek po obiedzie pewnie zalicze z checia. Niecierpliwie czekam do 19 maja na usg! milego dnia!
Ps. Gosia, synek przeslodkimałaMyszka, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
Zajsonek wrote:Gosiu synek śliczny ♡
Ja się jutro wybieram do ginekologa na USG :*
Miałam przyjść dopiero w 22 tyg., ale to dla mnie za długi czas czekania
Idę jutro zobaczyć maleństwo :*Zajsonek, małaMyszka, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
Vuko wrote:Tez bym nie wytrzymqla hehe
Dla mnie takie trochę dziwne zachowanie lekarza
Od 20 kwietnia do 16 czerwca bez żadnej wizyty ?
dość ze chodzę prywatnie do niego to jeszcze takie odległe terminy mi wali ze to masakra
Idę jutro i mam to w dupie za przeproszeniem
Chce zobaczyć maleństwo ! ♡
Place wymagamgosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
Od 8 jesteśmy w szpitalu. Mąż dostaje kroplówki i cały czas ma drgawki od odwodnienia.
Od 4 rano wymiotuje i ma biegunkę.
A ja czuję się coraz gorzej, bo boli mnie już głowa i głodna jestem...bosa lubi tę wiadomość
-
Cześć babeczki!
Gosia, przystojniak z tego Twojego synka
Myszko, trzymajcie sie tam!
Bylam niedawno w Lidlu. Nic nie kupiłam z tych ciążowych ubrań, mimo że rozmiarów było, do wyboru do koloru. Jakoś tak bez szału
Robię dzis galaretkę z truskawkami na deser.
Miłego !małaMyszka, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość