Wesoła porodówka
-
WIADOMOŚĆ
-
Owca123 wrote:Takie pytanie, wiecie moze jak tu wstawić zdjecie z telefonu?
często wstawiam zdjęcia z tel.wrzuć zdjęcie np. na www.zapodaj.net (w zakładkę "na forum"i wklej wygenerowanego linka i gotowe
a my wróciliśmy ze spacerku po parku i po centrum, zaliczyliśmy jedzonko, kawę i lodya teraz siadamy do oglądania Bonda
małaMyszka, Owca123, bosa, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc
Nasze nowe lozko juz skrecone tak wiec dzis bedziemy testowac czy jest takie super jak wygladaPoza tym posprzatalam dzis do konca mieszkanie, a pozniej bylismy u tesciow... Dopiero godzine temu wrocilismy.
Musze sie Wam pochwalic, ze w koncu doczekalam sie kopniakow mojego malenstwawczoraj jeszcze nie mialam pewnosci ale kiedy dzis poczulam TO samo, cos czego nigdy wczesniej nie czulam to zyskalam prawie pewnosc... Jestem mega szczesliwa
Co do szkoly rodzenia to ja sie raczej nie zdecyduje... Maz odbyl profesjonalne szkolenie z pierwszej pomocy prawie jak dla ratownikow medycznych i ma mi wszystko wytlumaczyc, a co do opieki to mysle ze troche polozna podpowie i jakos damy radea podczas porodu tez mi chyba beda mowic co mam robic
Owca pochwal sie zakupem dla Hani
Myszko gratuluje zdanego egzaminuWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 21:56
małaMyszka, Owca123, julita, dorcia8919, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
Witam się po śniadanku.
W planach spacerek po lesie. Później chyba zrobię naleśniki z konfiturą z rabarbaru, bo nie wiem do czego innego jej użyć.
Mały sobie tańczy w brzuszku... Patrzymy na niego jak się wypina z każdej strony...
Będzie karateka...estrella, julita, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
Ja tez sie nie decyduje na szkole rodzenia. Opiekowalam sie wiele lat dziecmi i wiem jak sie je pielegnuje, rozszerza diete czy dba o ogolny rozwoj, kurs pierwszej pomocy niemowlakow tez zaliczony. Poza tym musialabym chodzic sama, bo Luby ma taka prace, ze nie dalby rady, a to jemu by sie te zajęcia przydaly. A jak bede miala wątpliwości, to przeciez przysluguja nam przed ciaza wizyty poloznej:)
Owca123, małaMyszka, julita, bosa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Ja sie witam z 3 z przodu i synkiem Arturkiem w brzuszku
Fatim- super, że Ci się udało. Pamiętasz Mnie ze strony Ovu?Trzymałam kciuki za ciebie, szukałam gdzieniegdzie ale nie mogłam znaleźć i dzisiaj jest
małaMyszka, Biedroneczka83, dorcia8919, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macham dziewczyny
co do SR ja chodziłąm w pierwszej ciąży i teraz tez chodze zostały mi dwa zajęciazawsze to jakiś relaksik dla mnie a przy okazji jakies nowinki sie dowiem i poćwicze sobie
nam zostało 46 dni ale to leci
miłego popołudniajulita, małaMyszka, Owca123, estrella, dorcia8919, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
witam się dziewczyny
Myszka ja wczoraj robiłam ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką, polecam! w ogrodzie wyrósł mi tak wielki rabarbar że postanowiłam go skrócić, przygotowanie ciasta drożdżowego jednak zajmuje trochę czasu bo wiadomo ciasto musi wyrosnąć ale potem efekt jest super, przynajmniej tak twierdzi mój mąż
Owca fajnie że udało się wstawić zdjęcie, Hania będzie miała strój superbohatera
Estrella gratuluję pierwszych ruchów, teraz będzie coraz mocniej
co do szkoły rodzenia to spodziewałam się raczej że większość z was będzie miało zamiar chodzić do SR a tu proszę macie podobne podejście co ja
małaMyszka, Owca123, estrella, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA co do SR to ja nie korzystam bo najbliższe zajęcia mam 35 km od domku a niestety mąż tak pracuje, że musiałabym jeździć sama a jakoś nie bardzo się czuję... Mam nadzieję, że jako pierworódka dam jakos rade
julita, małaMyszka, Owca123, bosa lubią tę wiadomość
-
Takie idę jutro kupić. Mimo że nie ma już miejsca w szafie...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d0bd52c74df3.jpgOwca123, julita, estrella, Natka88, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość