X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wesoła porodówka
Odpowiedz

Wesoła porodówka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc :-)

Myszko gratuluje zaliczen i ocen :-)

Sliczne ubranko dla Sebastianka, bedzie mega slodko wygladal :-)

Julita czekam na foty mebli :-)

U mnie dzis nie ma sladu po wczorajszym upale... Zachmurzenie duze, co chwila pada, a nawet leje... Chyba cisnienie spadlo bo ledwo siedze... Spalam do 10 a oczy mi sie same zamykaja, mala tez bardzo spokojna... Cos czuje ze to bedzie leniwy dzien :-P

julita, bosa, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość

• polkosia Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas mega skwar od kilku dni, masakra...

bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • bosa Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane ;)

Dawno mnie tu nie było bo laptop padł a wiadomości z tel sie nie zapisywały ale już wszystko nadrobiłam :)

Przede wszystkim cieszę się,że u was wszystko ok :)

Myszko super,ze szkoła zaliczona a ubranko pierwsza klasa :)

Estrella super bujaczek, ja tez na taki poluję :)

Julita, Natka, Owca fiu fiu ale jesteście laski :)

Hania zdrowa, ja też, M. wziął się wreszcie za malowanie pokoi więc jest super. Dziś zamawiam narzutę i poszewki na łóżko- w kolorze turkusu jeszcze tylko muszę się rozejrzeć za zasłonami w tym kolorze i chcę na przeciwko naszego łoża fototapetę np. Malediwy albo Seszele - taką mam wizję ;)

małaMyszka, Owca123, estrella, gosiunia lubią tę wiadomość

iv09krhm9j559ocl.png
    "Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
    Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."

• małaMyszka Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to bym na Bora Bora pojechała... Marzenie nie do spełnienia... Te ich bary pod parasolkami... W wodzie aaaaaaaa

A o domkach już nie wspomnę....

Estrella - czy jest u was "plaża" taka wiesz, gdzie można sobie usiąść nad rzeka na kocyku puścić pieska itp? Ostatnio siedzieliśmy na schodach, a naprzeciwko widzieliśmy jakiś ośrodek wypoczynkowy? Taki w zielonej części hehehehe

Owca123, estrella, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • Owca123 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak juz tak sobie marzymy, to mnie by Grecja w tym roku wystarczyła ;-) ehhh... Moze juz za dwa lata.
    A tymczasem przed nami wyprawa nad morze. Sprawdzalam pogodę i akurat od soboty ma sie popsuć na cały nasz tygodniowy pobyt. Szkoda, bo w żadna bluzę ani cieplejsza kurtkę sie nie zapinam i co tu zabrac ;-) hehehe myślałam, ze na plazy pod parasolką bede sie lenić a tu taki psikus sie zapowiada.

małaMyszka, estrella, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość

atdc73sbmadonc8u.png
  • Owca123 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bosa, pochwal sie efektem fototapety w sypialni, bardzo ciekawie to wymyslilas :)

małaMyszka, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość

atdc73sbmadonc8u.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owca a gdzie nad morzem będziecie???

gosiunia, bosa lubią tę wiadomość

Alexander
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    967b64d0e6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2015, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bosa koniecznie pochwal sie jak zrealizujesz swoja wizje. Uwielbiam kolor turkusowy :-)

Myszko skoro siedzieliscie na schodach to zapewne byl Bulwar Filadelfijski :-) po drugiej stronie Wisly jest mostek tzw. Panorama, z ktorej przepieknie wodac starowke, szczegolnie noca :-) jesli ten "osrodek" ktory widzieliscie byl obok tego mostka to to jest m.in. siedziba torunskiego oddzialu tvn i cos tam jeszcze :-) jesli chodzi o plaze to w zeszlym roku wlasnie na Bulwarze usypano sztuczna plaze, zrobiono tez boisko do siatkowki i plac zabaw... Tak wiec mozna sie tam wybrac tyle ze plaza jest niewielka :-) my tam nie bylismy bo preferujemy wyjazdy nad jeziorko gdzie mozna sie wykapac :-P

Owca my w tym roku mielismy leciec do Grecji, a teraz smiejemy sie ze nasza Grecja siedzi u mnie w brzuchu :-) pewnie podobnie bedzie nas kosztowala :-P i nie trac wiary, my w Lebie mielismy super pogode... A jak dzwonilismy do naszych rodzin to u nich nie powalala... Tak wiec mimo wszystko zycze cudownej pogody :-)

małaMyszka, Owca123, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość

• małaMyszka Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana po śniadanku...

Ubieram się i lecę na zakupy... Później sprzątanie, gotowanie, spacer, a jak pogoda pozwoli to polegiwanie na kocyku w parku...

gosiunia, bosa lubią tę wiadomość

Alexander
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    967b64d0e6.png
  • Owca123 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!
    Ale leje z rana!! :-) jest czym oddychać
    Myszko, jedziemy do Władysławowa, plan jest taki, ze nawet jeśli pogoda bedzie nie bardzo to bedziemy zwiedzać inne miasta. Tylko byleby nie padało bo w deszczu nie jest przyjemnie. Ważne, ze będą wakacje i ktos poda mi śniadanko i jeszcze po nim posprząta :D hehe

Estrella, my tez mieliśmy w planie jakies egzotyczniejsze wakacje, ale z dzidzią tez bedziemy jezdzic po świecie :) ja generalnie, nie byłam w zbyt wielu miejscach za granicą, wiec duzo mam do nadrobienia :)

Miłego dnia babeczki!

małaMyszka, estrella, bosa lubią tę wiadomość

atdc73sbmadonc8u.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się
    Z dziadkami jadę do dentysty potem leze i książki czytam

małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• gosiunia Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małaMyszka wrote:
    Gosia jak Wojtuś?

kochana Wojtuś świetnie jest kochany,piękny,grzeczny jednym słowem cudny- mój skarb największy <3 tak mnie pochłania czas z nim że nawet na forum się opuściłam -musicie wybaczyć ;) ale same zobaczycie jak to jest :) zmęczona jestem czasem w nocy ,ale mój synek i tak mnie oszczędza bo tylko na mleczko wstaje,mąż mi bardzo dużo pomaga ,więc mam łatwiej zresztą jeden uśmieszek Wojcieszka i wszystkie trudy znikają :)

estrella dziękujemy za życzenia dla Wojtusia :)

Wojtul w piątek skończył miesiąc i dwa tygodnie:)

Misia i Tomania gratuluję i z całego serca życzę zdrowych i nudnych ciąż <3

Owca cieszę się że u Was ok i współczuję stresu ...chyba bym na zawał padła przez tą lekarkę. pozdrawiamy wszystkie forowe ciocie i maluszki <3

Owca123, małaMyszka, julita, estrella, bosa lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72656.png
    https://www.maluchy.pl/li-72658.png
    https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
    ANIOŁEK 21.06.13 [*] <3
  • julita Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja już na nogach od rana, po śniadanku a nawet po drugim, ogarnęłam trochę dom po wyjeździe gości a teraz lecę do ogródka trochę chwastów powyrywać między truskawkami i sałatą :D

oj my też mieliśmy plany wakacyjne, które musieliśmy odwołać a mianowicie w grudniu kupiliśmy bilety lotnicze na maj do Indii a że w styczniu zobaczyliśmy upragnione II kreski a lecąc do Indii należy zaszczepić się od masy chorób to ginekolog odradził podróż no i tak przygoda w stolicy bollywood Bombaju ominęła nas smakiem, nie udało nam się również odzyskać kasy za bilety, nie było możliwości przebookowania ani odsprzedania biletów co nas bardzo zirytowało (pisaliśmy pisma gdzie się tylko dało), zwłaszcza że często latamy za granicę i zdarzały się sytuacje gdzie zmienialiśmy terminy lotów i nigdy nie było z tym problemów a tu jakieś niemieckie biuro podróży nas wyhu**** :/ jednak wiecie, co się odwlecze to nie uciecze, do Indii lecimy za rok!!! :D

miłego dnia życzę kochane! :)

Owca123, małaMyszka, gosiunia, estrella, bosa, Natka88 lubią tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i najważniejsze! jutro mamy wizytę i widzimy się z Anastazją <3 ;)

Owca123, małaMyszka, gosiunia, estrella, bosa, Natka88 lubią tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • Owca123 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś na wizyte! :-) tę zaplanowaną już od miesiąca, po przedłużenie L4 u "starego" prywatnego doktorka :-) Mam nadzieje, ze zrobimy dziś Hance jakieś ładne zdjecie <3 tym bardziej, ze pierwszy raz idziemy bez tatusia :)

Gosiu, miło sie czyta Twoje opisy Wojtusia :) Kochany jest, ze tak dba o rodziców i nie daje Wam w kość. Zaglądaj do nas, bo zawsze jesteśmy ciekawe co u Was. A Wojtek niech sie zdrowo i z uśmiechem chowa :) no i dla Ciebie i Męża duzo siły, Wy tez jesteście bardzo ważni.

małaMyszka, dorcia8919, julita, gosiunia, estrella, bosa lubią tę wiadomość

atdc73sbmadonc8u.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za wizyty!

Ogarnęłam zakupy, odkurzyłam, umyłam podłogi, wywiesiłam pranie, poprasowałam wczorajsze, siedzę i tak sobie myślę, że na siedzenie w parku może być ciut za zimno, bo chmury ciemne przyszły...

Chyba ugotuję sobie zupkę na obiadek... a na drugie mam rybkę z folii z piekarnika, do tego może ryż dam... Mężuś wczoraj mówił, że zjadłby taką rybcię, to zrobię :D

A może pójdę się zdrzemnąć... nie wiem jeszcze hehehehe niezdecydowana jestem :D

dorcia8919, Owca123, julita, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość

Alexander
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    967b64d0e6.png
  • dorcia8919 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry!

Witam nowe mamuśki ;)

Nadrobiłam wszystko, wszystkie fora uff...

Dziś w końcu można oddychać i jakoś funkcjonować. Ale niestety moje nogi odmawiają mi coś posłuszeństwa :/ Kilka minut postoję czy pochodzę i ledwo wytrzymuję i zaraz muszę się położyć :/ do tego wyszedł mi pod kolanem żylak :/ A ból łydek nie do zniesienia. Liczę, że to tylko ze względu na te skoki ciśnienia i zmianę pogody tak się dzieje i minie, bo szlak mnie trafia od tego leżenia od kilku dni :/ A przez to złe samopoczucie jakoś nie czuję radości z ostatnich zakupów eh... Jedynie co mnie pociesza to te bóle od kopniaków czy wypinania się Juniora :) Bo wiem, że z nim wszystko w porządku :)

Miłego dnia wszystkim :)

Owca123, małaMyszka, julita, estrella, bosa lubią tę wiadomość

• małaMyszka Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorcia a imię już wybraliście?

bosa lubi tę wiadomość

Alexander
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    967b64d0e6.png
  • dorcia8919 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszko nasz Junior na razie bezimienny. Nie możemy się zdecydować na jakieś jedno konkretne, które podoba się nam obojgu. Wiem, że czas goni, ale niestety mamy z tym problem.

małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

• małaMyszka Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorcia8919 wrote:
    Myszko nasz Junior na razie bezimienny. Nie możemy się zdecydować na jakieś jedno konkretne, które podoba się nam obojgu. Wiem, że czas goni, ale niestety mamy z tym problem.
    a jakie macie typy?

bosa lubi tę wiadomość

Alexander
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    967b64d0e6.png
‹‹ 96 97 98 99 100 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ