Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🐺 Wilcze Dzieciątka🤰🏼✨
Odpowiedz

🐺 Wilcze Dzieciątka🤰🏼✨

Oceń ten wątek:
  • pelnawiary Autorytet

Wysłany: 24 czerwca, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na takie upały to się nie nadaje🥴jestem wiecznie spocona,czuję się nieświeżo i tak wiecie… bleee🫣gdzie czasy,że człowiek czekał a im wyższa temp tym lepiej,teraz dla mnie max 25,później nie żyje.Jas też ciągle zgrzany,mimo że już nie mam co mu zdjąć i nie wychodzimy,ew.tylko od rana.
    Mamy klimatyzację w mieszkaniu ale przy małym do tej pory nie używaliśmy.Nie wiem czy w nadchodzący weekend nie włączymy,choć trochę obniżyć temp bo ma być totalny żar tropików😅

👩👱‍♂️40l.

start inv:
    - 16.05.2025 punkcja - pobrano 7🥚,mamy 6❄️➡️PGT-a mamy 5❄️

- 16.07.2025 pierwszy FET 5.1.1 + EG

6dpt są ⏸️ - beta 79,prog 38,8 🥰
    8dpt beta 209,10dpt beta 491,prog 38,4,12dpt beta 1174,19dpt beta 25 814
    23dpt 0,39cm Maluszka z bijącym serduszkiem ❤️
    08.09.2025 nifty pro - wszystkie ryzyka niskie,spodziewamy się chłopca🩵
    19.09.2025 prenatalne I trymestru - wszystkie parametry prawidłowe 🥰
    18.11.2025 II bad.prenatalne w jak najlepszym porządku 🤗
    22.12.2025 780g Łobuziaka🥰

19.01.2026 III bad.prenatalne1600g Szczęścia🥰

Czekamy na Ciebie Synku🩵

23.03.2026 38+3 SN
    W końcu mogę Cię przytulić,nasz najszczęśliwszy dzień🥰

age.png
  • PaulinKA Autorytet

Wysłany: 24 czerwca, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś ślę wam chłodne pozdrowienia dla orzeźwienia 🌸
    Dbajcie o siebie Wilczyce, duzo wody, chlodne okłady i co tam jeszcze :))

@Aksandra, @Julia, czekam na dobre wiesci od Was! To juz lada moment!! 😍

@motylku jak tam pierwsze chwile macierzyństwa?? 🥹 jakie ubrania nosi Twoja Calineczka? Pytam bo moze mi sie to przydać 😉

@ann, świetnie słyszeć ze karmienie daje ci radość, oby tak dalej ✊️🍀

@kociara, piekna ta Twoja czarnulka👑 jak bracia sie odnajdują w nowej rzeczywistości?

@biochemiczko, super ze po wizycie wszystko dobrze. Potrzebujesz pomocy z tym sharowanym kalendarzem online czy zostajemy przy formie tradycyjnej tygodniowych wpisów? :)

Ja jestem po wizycie, krzywa cukrowa idealna, ressta wynikow tez, jedynie dostalam żelazo na recepte bo ferrytyna szura po dnie 🫣

Maluszek dalej jest maluszkiem, 8 percentyl .... przepływy na szczęście w normie... niech taka bedzie po prostu uroda po Mamusi, mocno w to wierze. Na szczęście rosnie , dzis 770 g, 3 tygodnie temu bylo mniej niz 500. Po prostu Kruszyna.. kontrola 09.07 zeby monitorowac przyrost.

📆 09.07- wizyta u ginekologa.

clara, Motylek93 lubią tę wiadomość

⏳️1.2024
    🚺LUF, niedoczynność tarczycy, Hashi, endo i adenomioza, NK, hipoglikemia reaktywna, IO, KIR

2026🙏
    preg.png

"Zes*am się, a nie dam się."
  • Minia000 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się znowu z Polski, jakiej cholery tu tak gorąco?

Trzymajcie się dziewuszki jeszcze z brzuszkami 😍

Paulinka, rzeczywiście okruszek malutki. Będzie kolejna Calineczka? Dobrze, że masz częściej kontrolę.

Pełna wiary - jeszcze nawiązujac do Twojego wcześniejszego posta, zastanawiałam się nie dawno kiedy na wilczkach druga kolejka brzuszków zacznie się robić 🥰

PaulinKA lubi tę wiadomość

🙎‍♀️🙎‍♂️'95 rok
    Starania na poważnie od 01.2023 r.

08.24 💔 8tc poronienie samoistne

AMH - 2,0💪
    Mycoplasma/ ureaplasma - ujemne 💪
    Kariotypy prawidłowe 💪
    Jajowody drożne 💪
    On: morfologia 0% -> 6% -> 9%💪

03.25 kwalifikacja in vitro 💪
    04.25- stymulacja
    16.04.25 - punkcja 6, mamy jednego ❄️ 6BB
    19.05.25 - FET ⏳️🤞🍀🍀
    25.05.25 - ⏸️
    NIFTY pro, ryzyka niskie, czekamy na coreczke 🥰

38+4 tc - nasz cud na świecie❤️
‹‹ 315 316 317 318 319
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ