X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wózek - jaki wybrać?
Odpowiedz

Wózek - jaki wybrać?

Oceń ten wątek:
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a może ktoras ma lub cos słyszała o baby design huskym :-)?

bzkxskf.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wydaje mi się że ideału nie znajdziemy chyba że za 4 tys:) jak tylko coś wpadnie mi w oko i zaczynam czytać to zawsze są jakieś złe opinie.. tak było z rico nano - tutaj też dużo osób narzeka na spacerówkę.. chyba trzeba posłuchać kobiecej intuicji i jak coś się podoba to brać:) Zależy mi aby wózek nie był ciężki i żeby lekko się go prowadziło plus sensowna gondola na zimę.. Ten husky też rozważam, właściwie to mam nadzieję wybrać pomiędzy rico nano, carmela a husky..

1usawn15ju6q9qwm.png
  • juwelka Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też racja, jak mi się spodoba to kupimy - gondola ma świetne opinie:) mam nadzieję że spacerówka jakoś przetrwa tyle ile będzie trzeba hihi

atdce6ydcmj5jyyx.png

oar843r8a3hzoi3d.png
  • nojaniewiem Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi się marzy Quinny moodd, ale cena powala :). póki co zadowole się wozkiem po synku (baby merc q7) . A może jeszcze trafi się jakas okazja żeby kupić taniej quinny :D

km5skrhmrd9hz2o8.png
    atdcj44jp7zawxrm.png
    31.01.2014 - Aniołek 9tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny rozważcie tańsze wózki z dobrą gondolą. Spacerówką w tych wózkach sobie głowy nie zawracajcie bo i tak będzie gorsza i cięższa od tylko spacerówki, a gondoli używa się przez parę miesięcy. Ja kupiłam tani wózek, używałam tylko gondoli a spacerówkę kupiłam PP Si - waży 7 kg prowadzi się bosko. Cenowo wyszło mnie dużo mniej niż 2 tyś.

• juwelka Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSad byłam w bobo wózkach i niestety nie było camarelo, mają być w przyszłym tygodniu... więc po majówce pojedziemy jeszcze raz;)

atdce6ydcmj5jyyx.png

oar843r8a3hzoi3d.png
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:-) dziewczyny a miala któraś z Was możliwość zobaczenia na żywo wózka Mamas&Papas Mylo? Zawrócił mi w głowie. Juz czekam z niecierpliwością na moment, kiedy w końcu będę sobie mogla pozwolić na zakup :-)

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juwelka dzięki za info:) w takim razie czekamy dalej. Ja w maju będę już na L4 to też popróbuję namierzyć ten wózek we Wrocku.

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Kiniaminia Przyjaciółka

Wysłany: 7 maja 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny:) czy któraś z Was miała wózek obszyty białą eko skórą?? Jak ona się zachowuje po dłuższym użytkowaniu?? Zamówiłam taki wózek: http://www.bajka.net/index.php?p5578,wozek-2w1-camarelo-carmela-zakard-nowosc-2014
    a teraz się zastanawiam czy bedzie praktyczny, czy szybko bedzie się brudził

relg3e5e5eurhywm.png
  • juwelka Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agasad, camarelo carela dalej nie widziałam -wciąż czekają na dostawę, ale wiedziałam camarelo sevile -model 2015 - w sumie identyczny tylko inne wzory, oblukaj sobie;) my jeszcze myślimy co i jak, jaki fotelik jaka baza, ehh;))

atdce6ydcmj5jyyx.png

oar843r8a3hzoi3d.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja mam camarello carera(żółto-szary) gondoli używałam ok 7 miesięcy, teraz używam spacerówki i ogólnie jestem zachwycona. Cena nie jest kosmiczna, a wygląd boski :P fotelik też miałam z zestawu i super się spisywał :P także ja polecam, a że mam dużo polnych wertepów to jest wózek dobrze sprawdzony :P

juwelka lubi tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • juwelka Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki za opinie Bea Tina :)
    My na pewno kupimy camarelo - tylko teraz weszła może opcja tego modelu sevila i się zastanawiamy;)

atdce6ydcmj5jyyx.png

oar843r8a3hzoi3d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiniaminia wrote:
    Cześć dziewczyny:) czy któraś z Was miała wózek obszyty białą eko skórą?? Jak ona się zachowuje po dłuższym użytkowaniu?? Zamówiłam taki wózek: http://www.bajka.net/index.php?p5578,wozek-2w1-camarelo-carmela-zakard-nowosc-2014
    a teraz się zastanawiam czy bedzie praktyczny, czy szybko bedzie się brudził

Ja mam jasną ekoskore i nie wybralabym juz niczego innego. Jezeli już zdarzy się cos przybrudzić to ścieram wolgotna gąbką. Zdarzylo mi sue to dopiero dwa razy. Ja polecam.

• katalina Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam kupiony już Camarelo Sevilla w odcieniu szarości z limitowanej edycji z lnu, jestem zachwycona, gondola mega lekka, spacerówka dobrze się prezentuje również, a co najważniejsze duże kółka, dobra amortyzacja i lekko chodzi. Dokupiłam do niego jedynie inny fotelik do dalekich podróży kiddy evolution pro2, nie ma idealnych wpięć do camarelo ale można dopasować odpowiedni i upiłować kawałek i wchodzi idealnie. Nie ma większych problemów, a kiddy rozkłada się do pozycji leżącej jak opuści się rączkę, dzięki czemu dziecko ma proste plecki i może dłużej spędzać w nim czas ;)

juwelka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katalina a jak opinie odnośnie spacerówki i trudności z dostępem do kosza? I przechylania się spacerówki w stronę torby jak jest ciężka ?;)

• monka86 Koleżanka

Wysłany: 25 maja 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja również mogę szczerze polecić gondolę camarelo sevilla, córa rodziła się w grudniu, więc zima była nam w nim niestraszna:)duża gondola, super się prowadzi,no i wygląd, my akurat mieliśmy czerwony, co do spacerówki się nie wypowiem jeszcze bo to dopiero przed nami :)

relgtv73uvywn530.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję monka86 za podpowiedź;) a jak fotelik do wózka? z zestawu camarelo czy maxi cosi czy inny dokupowany?

• monka86 Koleżanka

Wysłany: 26 maja 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my braliśmy akurat 2 w 1 gondola i spacerówka, fotelik dokupiliśmy maxi cosi plus adaptery, świetnie też się to wszystko sprawdziło, córa uwielbia jak ją się wozi w tym foteliku po mieszkaniu :)

http://wrzucaj.net/images/2015/05/26/DSC0097.jpg
    http://wrzucaj.net/images/2015/05/26/DSC0100.jpg

Paulinek lubi tę wiadomość

relgtv73uvywn530.png
  • Majkowa Znajoma

Wysłany: 28 maja 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A miał ktoś może Bebetto Torino? Zastanawiam się nad nim, a nie mogę znaleźć żadnych opinii :p

rlpy5yr.png
    yfz9cz7.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,

Czy użytkuje któraś z Mamuś wózek Barletta Adamex? To chyba nowy model i nie mogę wyszukać opinii na jego temat.

sRUqp2.png
‹‹ 14 15 16 17 18
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ