X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wózek - jaki wybrać?
Odpowiedz

Wózek - jaki wybrać?

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 00:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezeli chodzi o wozek z m jak milosc to jest akurat mima :D rozważałam jego zakup miedzy stokke qyinny moodd a mima wlasnie kupilsmy moodd wkoncu i całe szczescie bo najtańszy z tych trzech opci był a Zoja i tak nie jeździ w wózku

• Emca Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 00:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja postawiłam na hartana xperie. Testowalam w sklepie. Dobrze się prowadził, amortyzacja super, koła pompowane, ale uwaga bez możliwości dopompowania bo podobno niezniszczalne, jakaś niemiecka technologia, przekladana raczka, no i gondola/spacerówka też oczywiście, oddychający materiał. Długo się czeka bo ok 3 miesiące, a jak w praktyce się sprawdzi - dowiemy się w marcu.

Pozdrawiam

f2wl20mm925bvyc3.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a czy jest w tym wątku ktoś, kto korzystał z wózka 3w1 albo 2w1 powiedzmy do roku życia dziecka? Jeśli jest to jaki to był wózek?

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • BiB Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Dziewczyny a czy jest w tym wątku ktoś, kto korzystał z wózka 3w1 albo 2w1 powiedzmy do roku życia dziecka? Jeśli jest to jaki to był wózek?

Większość tych wózków tutaj opisywanych to są właśnie 3w1 lub 2w1

relg9vvjzvb9a3my.png
    f2w30dw4i59sqele.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BiB wrote:
    Większość tych wózków tutaj opisywanych to są właśnie 3w1 lub 2w1
    To wiem :) widzę też, ze duża część dziewczyn się pozbywa tych wózków koło 7 miesiąca życia dziecka, pewnie jak się kończą gondolowe czasy. Stąd moje pytanie, czy któraś z Was ze swojego wózka korzystała rok i dłużej i jaki to był model :) zgapić chcę :D

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym korzystała gdyby moje dziecko chciało w nim jezdzic haha :) o gondoli nie wspomnę wcale sie tam wsadzić nir dała szybko przersucilismy sie na spacerówke cos ok 3-4 miesiaca ale nie duzo to zmieniło mamy wuinny moodd

shimmer_lip lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2015, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Ja korzystałam z mojego wózka do 3 r.ż Matylday był to wózek Bebecar Styllo Clas polecam oprócz tego miałyśmy Inglesinę Zippy Free też super polecam :)

shimmer_lip lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O właśnie o to mi chodziło :) dzięki Matylda i Miriam :)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • MartaM Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natknęłam się ostatnio w sklepie na britax affinity i jestem nim zauroczona. Dobra amortyzacja, pompowane tylne koła. Jest to spacerówka z możliwością dokupienia i zamontowania gondoli, więc jest lekka i mniejsza od większości wózków 2/3w1. Czy któraś z Was zna/użytkowała/słyszała coś o tych wózkach?

3jgx9jcg871bln7n.png

l22nhdge2kkv4qrq.png
  • Sisilla Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w 2010 kupiłam x- landera 3 w1 dla syna, teraz korzysta moja córka, ale szczerze wózek super, spacerówka super, ale tylko na miejscu tj. Na spacery w pobliżu domu, na wyjazdy tragedia. Nie zainwestowałbym już nigdy w wózek 3 w 1, potem kupiliśmy parasolkę delti liv i używaliśmy 3 lata, a wózek ( x- lander) stał i czekał na córcię, teraz korzystamy z gondolki, a potem pójdzie w ruch spacerówka na kilka miesięcy a już kupiliśmy spacerówkę parasolkę delti dot, super rozkładana na płasko, z podwójnym daszkiem, łatwo się składa i nie waży tyle, co x-lander

Nasza Zosia
    relghdge5e0xfszn.png
  • asia888 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 01:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zdecydowalam sie na Camarelo Carera, duzo osob poleca i duzo sprzedawcow dawalo super opinie dla tej firmy, czekam z niecierpliwoscia az do mnie dojdzie :)

derii84 lubi tę wiadomość

fJJwp2.png
    8zQPp2.png
  • aneta89 Znajoma

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy ktoś posiada bugaboo cameleon lub stokke explory? Chodzi mi o wózek na osiedle domków jednorodzinnych a więc na tereny nie tylko miejskie , i proszę o opinie wózków :-)

f2w33e3kc4d16lxe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sąsiadka ma stokke tez mieszkamy na osiedlu u wkoło lasy i pola klnie go gorzej niz ja quinny moodd ;) ale ja klne qyinny bo Zoja nie chce w nim jezdzc hihi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tu koleżanka chce sprzedać wozek 900zl http://olx.pl/i2/oferta/bebecar-stylo-class-wozek-retro-mega-komplet-3-w-1-CID88-ID8zeCl.html?action=show&id=126608361&utm_source=serviceletterManageAd&utm_medium=email&utm_campaign=diplayLink

Koleżanka chce sprzedać wozek :) polecam 900zl

• Paula_29 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam Baby design lupo comfort, Polski wózek, dobra cena, pompowane koła, dobra amortyzacja, jak trzeba można w nim pobujać dziecko, skrętne koła, super się prowadzi, duży i wytrzymały kosz na zakupy. Gondola nie pamiętam ile ma, ale na razie jeszcze się mieścimy, nawet w zimowym kombinezonie
    Dużo jeżdżę samochodem więc plusem jest to że stelaż łatwo się składa a gondola i spacerówka wchodzi na jeden klik.
    Akcesoria to torba, mata do przewijania, folia przeciwdeszczowa na gondole, spacerówkę i mniejsza na nosidełko, dużo rozkładana budka.
    W sumie nie mam się do czego przyczepić, w spacerówce jeszcze nie jeździliśmy ale na oko wygląda ok, gdyby było z nią coś nie tak napisze jak zaczniemy używać

atdc8u69hnetasq1.png
    Leonek 12.02.2017, 21 tc [*]
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • Aneta210 Ekspertka

Wysłany: 22 stycznia 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z Wami :))

a co myślicie o wózkach NIE- wielofunkcyjnych? :D
    Tak sie zastanawiam czy nie lepiej jednak sobie dobierać takie wózki skoro i tak dużo z Was po kilku miesiacach kpuje nowy??

f2wlky9zo1yog7d8.png

f2wlj48ajn4likt0.png
  • littletwig Debiutantka

Wysłany: 28 stycznia 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My przy pierwszym dziecku mieliśmy Maxi cosi mura 4, gondola +spacerówka+fotelik Citi. Gondoli używaliśmy do 7 miesiąca a potem spacerówkę do 2 roku życia, na trudniejsze trasy typu górskie szlaki używaliśmy mei tai od 7 miesiąca życia. Potem kupiliśmy parasolkę Inglesina na rok.
    Teraz zamówiliśmy wózek Hartan racer GTS gondola+spacerówka i dokupiliśmy fotelik maxi cosi Cabriofix (9-13kg)+bazę, która posłuży jeszcze na następny fotelik do jazdy tyłem też maxi cosi (do ok. 4 roku życia)

littletwig
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My zaczęlismy uzytkowac Tako Extreme...dopiero kilka razy ale jednak :) Pierwsze wrazenia sa super: wózek mimo ze wagowo ciezki prowadzi sie bardzo leciutko, w ogóle go nie czuc, zwrotny jak mały samochodzik mimo wielkich gabarytów, skręca w miejscu. Wielki pozytyw za gondole - jest głęboka dzieki czemu dziecko nie "wystaje" mi na zewnątrz tak jak to widze w gondoli np. Abc Design. Duza budka chroni małego przed chłodem. Przeszedł tez testowanie w sklepie - nie trzeba sie umęczyć zeby swobodnie manewrowac nim miedzy półkami. Do koszyka spokojnie upchnęłam zakupy, tak na oko to weszłyby spokojnie 2 zgrzewki wody min. Gondolę jestem spokojnie w stanie zdemontowac sama jak dziecko jest w srodku. Jedyny minus - te napinacze tylnych amortyzatorów chodzą bardzo ciezko, nie ma problemu z usztywnieniem wózka ale zeby go znowu zrobic miekkim trzeba sie wspomagac np. kluczami jak ja...z tym ze ja juz teraz wiem ze czy to w miescie po chodnikach, czy po lesie bedziemy jezdzic na miekkich amortyzatorach.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dysponujemy wózkiem Bebetto Flavio. Jak dla mnie super sprawa. Osłona przed wiatrem, wózeczek całkiem ładnie wygląda, kosz w miarę ok, gondolka tak samo :) Lekka aluminiowa konstrukcja wyposażona w obrotowe koła przednie z systemem DMS - pamięci kierunku, SAS - systemu absorbcji wstrząsów. Pompowane koła ułatwiają jazdę po nierównym terenie. Za pomocą odpowiednich adapterów można wpiąć fotelik Ramatti, Maxi Cosi, Cybex oraz Berber :)

Amnezja lubi tę wiadomość

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://olx.pl/oferta/wozek-2w1-tylko-dzis-CID88-ID83wDh.html

dziewczyny mam na sprzedaz wozek moze ktoras chetna?

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

‹‹ 12 13 14 15 16 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ