Wózek - jaki wybrać?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Mój dylemat wózek Tako extreme eco czy Tako baby heaven exclusive -> http://jastrzebianie.pl/ogloszenia/16-dla-dzieci/1789-wozek-tako-baby-heaven-exclusi
Dzisiaj widziałam ten drugi na żywo i bardzo mnie urzekł, jechaliśmy obejrzeć mima xari - dla mnie tragedia wygląd ładny ale gondola buja się jest jakiś taki "cienki" a że my potrzebujemy na zimę wybór padł między tymi dwoma. Tako extreme już znam opinię prosiłabym na tmt tego drugiego czy któraś z mam już go ma ??
Pozdrawiam -
myszeczka wrote:My dysponujemy wózkiem Bebetto Flavio. Jak dla mnie super sprawa. Osłona przed wiatrem, wózeczek całkiem ładnie wygląda, kosz w miarę ok, gondolka tak samo Lekka aluminiowa konstrukcja wyposażona w obrotowe koła przednie z systemem DMS - pamięci kierunku, SAS - systemu absorbcji wstrząsów. Pompowane koła ułatwiają jazdę po nierównym terenie. Za pomocą odpowiednich adapterów można wpiąć fotelik Ramatti, Maxi Cosi, Cybex oraz Berber
My też Bebetto Flavio Bardzo lekko się prowadzi. W lesie i na wszelkich nierównościach sprawdza się super.Błoto i zaspy śniegu mu nie straszne Spacerujemy dużo(10-15km) i jak na razie nic nie skrzypi ani nie odpada. Jedynym minusem może być kosz.Jest malutki i za dużo do niego nie wejdzie. -
nick nieaktualnyDada wrote:Mam takie samo zdanie o mimie...plastikowa droga chinszczyzna...a co myślicie o joolz day? Ja wczoraj miałam go w rękach i jestem zachwycona i wyglądem i funkcjonalnością
Też mi się podoba, ale mój mężulek uważa że ta spacerówka jakaś mała jest a naszej dzidzi ma być wygodnie hehe więc musimy znaleźć jakiś kompromis -
Może mi ktoś powiedzieć coś na temat x-landera x-move? Warto ?
Bo w większości chyba dopłaca się tu za znaną markę .. porównywaliśmy do tańszych opcji typu bebetto /baby design i głównie to różnica jest w "obsłudze" ?
Mi się wizualnie podoba quinny moodd - rozkoszny , całe szczęście chyba na miejscu stacjonarnie nigdzie nie sprzedają, więc nie będzie mnie kusić -
miś_uszatek wrote:Może mi ktoś powiedzieć coś na temat x-landera x-move? Warto ?
Bo w większości chyba dopłaca się tu za znaną markę .. porównywaliśmy do tańszych opcji typu bebetto /baby design i głównie to różnica jest w "obsłudze" ?
Mi się wizualnie podoba quinny moodd - rozkoszny , całe szczęście chyba na miejscu stacjonarnie nigdzie nie sprzedają, więc nie będzie mnie kusić
Ja posiadam x-lander x-move i jestem mega zadowolona. Ale kazdy ma swoj model , my jakkupowalismy to po prostu wpadl w oko no i sama jazda tym wózkiem superr[/url]
[/url] -
nick nieaktualny
-
Agusia2312 wrote:Ja posiadam x-lander x-move i jestem mega zadowolona. Ale kazdy ma swoj model , my jakkupowalismy to po prostu wpadl w oko no i sama jazda tym wózkiem superr
Witam! tez mysle o x-lander move tylko czytalam pare opini na temat barierki czy to prawda ze jest ona za wysoko? a co z szelkami jest ok sprawdzaja sie?
wijak -
wijak wrote:Witam! tez mysle o x-lander move tylko czytalam pare opini na temat barierki czy to prawda ze jest ona za wysoko? a co z szelkami jest ok sprawdzaja sie?
ja nic takiego nie zauwazylam a juz jestesmy na spacerówce, wszystko jest ok a spacerowka dopiero wygodna, nie zalujemy zakupu a nasz wozek juz swoje przeszedl i jakos sie trzyma wiec POLECAM[/url]
[/url] -
Agusia2312 wrote:Ja posiadam x-lander x-move i jestem mega zadowolona. Ale kazdy ma swoj model , my jakkupowalismy to po prostu wpadl w oko no i sama jazda tym wózkiem superr
jestem z niego bardzo zadowolona, na spacery super, w domu również.
zgrabny, funkcjonalny i mam wrażenie że designem bije na głowe wiele wózków.
całą ciążę miał być bebetto luca, ale przy xlanderze wygląda hm....cena adekwatna do jakości po prostu.
w Luce skreślił ją za nisko i za daleko od dziecka osadzony pałąk spacerówki.
Xlander to zdecydowanie wozek do domu gdzie nie trzeba pokonywać schodów lub do bloku z windą. gdybym miała go gdziekolwiek wnosić to by nie przeszedł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 12:37