Wózek - jaki wybrać?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Mój dylemat wózek Tako extreme eco czy Tako baby heaven exclusive -> http://jastrzebianie.pl/ogloszenia/16-dla-dzieci/1789-wozek-tako-baby-heaven-exclusi
Dzisiaj widziałam ten drugi na żywo i bardzo mnie urzekł, jechaliśmy obejrzeć mima xari - dla mnie tragedia wygląd ładny ale gondola buja się jest jakiś taki "cienki" a że my potrzebujemy na zimę wybór padł między tymi dwoma. Tako extreme już znam opinię prosiłabym na tmt tego drugiego czy któraś z mam już go ma ??
Pozdrawiam -
myszeczka wrote:My dysponujemy wózkiem Bebetto Flavio. Jak dla mnie super sprawa. Osłona przed wiatrem, wózeczek całkiem ładnie wygląda, kosz w miarę ok, gondolka tak samo
Lekka aluminiowa konstrukcja wyposażona w obrotowe koła przednie z systemem DMS - pamięci kierunku, SAS - systemu absorbcji wstrząsów. Pompowane koła ułatwiają jazdę po nierównym terenie. Za pomocą odpowiednich adapterów można wpiąć fotelik Ramatti, Maxi Cosi, Cybex oraz Berber
My też Bebetto FlavioBardzo lekko się prowadzi. W lesie i na wszelkich nierównościach sprawdza się super.Błoto i zaspy śniegu mu nie straszne
Spacerujemy dużo(10-15km) i jak na razie nic nie skrzypi ani nie odpada. Jedynym minusem może być kosz.Jest malutki i za dużo do niego nie wejdzie.
-
nick nieaktualnyDada wrote:Mam takie samo zdanie o mimie...plastikowa droga chinszczyzna...a co myślicie o joolz day? Ja wczoraj miałam go w rękach i jestem zachwycona i wyglądem i funkcjonalnością
Też mi się podoba, ale mój mężulek uważa że ta spacerówka jakaś mała jest a naszej dzidzi ma być wygodnie hehe więc musimy znaleźć jakiś kompromis -
Może mi ktoś powiedzieć coś na temat x-landera x-move? Warto ?
Bo w większości chyba dopłaca się tu za znaną markę .. porównywaliśmy do tańszych opcji typu bebetto /baby design i głównie to różnica jest w "obsłudze" ?
Mi się wizualnie podoba quinny moodd - rozkoszny , całe szczęście chyba na miejscu stacjonarnie nigdzie nie sprzedają, więc nie będzie mnie kusić -
miś_uszatek wrote:Może mi ktoś powiedzieć coś na temat x-landera x-move? Warto ?
Bo w większości chyba dopłaca się tu za znaną markę .. porównywaliśmy do tańszych opcji typu bebetto /baby design i głównie to różnica jest w "obsłudze" ?
Mi się wizualnie podoba quinny moodd - rozkoszny , całe szczęście chyba na miejscu stacjonarnie nigdzie nie sprzedają, więc nie będzie mnie kusić
Ja posiadam x-lander x-move i jestem mega zadowolona. Ale kazdy ma swoj model , my jakkupowalismy to po prostu wpadl w oko no i sama jazda tym wózkiem superr[/url]
[/url]
-
nick nieaktualny
-
Agusia2312 wrote:Ja posiadam x-lander x-move i jestem mega zadowolona. Ale kazdy ma swoj model , my jakkupowalismy to po prostu wpadl w oko no i sama jazda tym wózkiem superr
Witam! tez mysle o x-lander move tylko czytalam pare opini na temat barierki czy to prawda ze jest ona za wysoko? a co z szelkami jest ok sprawdzaja sie?
wijak -
wijak wrote:Witam! tez mysle o x-lander move tylko czytalam pare opini na temat barierki czy to prawda ze jest ona za wysoko? a co z szelkami jest ok sprawdzaja sie?
ja nic takiego nie zauwazylam a juz jestesmy na spacerówce, wszystko jest ok a spacerowka dopiero wygodna, nie zalujemy zakupu a nasz wozek juz swoje przeszedl i jakos sie trzyma wiec POLECAM[/url]
[/url]
-
Agusia2312 wrote:Ja posiadam x-lander x-move i jestem mega zadowolona. Ale kazdy ma swoj model , my jakkupowalismy to po prostu wpadl w oko no i sama jazda tym wózkiem superr
jestem z niego bardzo zadowolona, na spacery super, w domu również.
zgrabny, funkcjonalny i mam wrażenie że designem bije na głowe wiele wózków.
całą ciążę miał być bebetto luca, ale przy xlanderze wygląda hm....cena adekwatna do jakości po prostu.
w Luce skreślił ją za nisko i za daleko od dziecka osadzony pałąk spacerówki.
Xlander to zdecydowanie wozek do domu gdzie nie trzeba pokonywać schodów lub do bloku z windą. gdybym miała go gdziekolwiek wnosić to by nie przeszedł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 12:37