X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wózek - jaki wybrać?
Odpowiedz

Wózek - jaki wybrać?

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz wózek mam wybrany quinny moodd <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 09:44

jagoodka lubi tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • maya17 Debiutantka

Wysłany: 22 czerwca 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam x-LANDER X-MOVE. Nie mam praktycznie zastrzeżeń. Gondola duża wygodna. Przede wszystkim stelaż ma jako jedyny wózek wyciąganą rączkę. Jesteśmy z mężem wysocy więc to był propiorytet. Spacerówka jest duża wygodna. Jedyny mankiet to cz asami zacina się przez materiał siedzisko i trzeba lekko poszerzać się aby unieść siedzisko. Jednak to mały drobiazg. Za to wózek bardzo wytrzymały wózek ciężary i nic nie popękalo. Zdecydowanie nie będę kupować nowego dla drugiego dziecka. Jak mała.podrosła kupiłam Cybex Onyx. Super wygodna lekka spacerówka do samochodu i sklepu. Na wertepy jednak tylko X-MOVE.

3jgxs65g6av6ekmv.png
  • illusiona Debiutantka

Wysłany: 24 czerwca 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój wytypowany wóz to Riko Nano :p

agnes175 lubi tę wiadomość

• gosi_a Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Illusiona zwróć dokładnie uwagę na spacerówkę w Riko bo ja byłam zdecydowana na ten wózek i jak obejrzałam spacerówkę to podziękowałam. Po pierwsze jest bardzo mała i np. 8 miesięczne dziecko może się do niej już nie zmieścić a po drugie zobacz że przy wietrze materiał przy daszku będzie cały fruwał bo jest bodajże na gumce. Dobrze się zastanów zanim kupisz.

wnidt5odau6o2x80.png
  • agnes175 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :) a co sądzicie o takiej karocy ;)
    te same funkcje i wygląd prawie co Riko nano a waży tylko 12kg (stelaż+gondola)

https://www.youtube.com/watch?v=fLkh-DGhoSc

Mi szczególnie taka wersja kolorystyczna przypadła do gustu :)
    http://www.bexa.eu/L204B_white.html

Macałam ten wózek w sklepie za 1450zł 2w1,jest mega zwrotny,jedna ręką go obracałam no i mega lekki a to wielce przydatne,jesli ktoś mieszka w bloku bez windy.

2015🤰Syn👦
    Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
    1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
    2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
    3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran, Decapeptyl, Ovitrelle
    Punkcja->3komórki jajowe->2zarodki->1zamrożona blastocysta😍💪🍀

Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://babynet.pl/camarelo-vision-wozek-uniwersalny-glebokospacerowy-p-8611.html

ktoś ma? używa? macał ?;)

• Alicja92 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od lat zakochana jestem w Teutonii BeYou <3 spacerowke dopiero jak Okruch bedzie mual 1.5-2 lata to zmienimy na mniejsza. Chociaz marzy mi sie quinny zapp ale spacerowka mala :(

• under_the_snow Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My kupilismy naszej Krolewnie Mime Xari, jestem zachwycona, bo wozek prowadzi sie sam no i jest leciutenki, a na tym zalezalo mi najbardziej. Moja kuzynka ma tez Mime i jest bardzo zadowolona, takze jestem dobrej mysli.

matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
    Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
    syy2cwa15lizurwm.png

• Magdalena85 Nowa

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camarelo (który??) czy X-lander move?

Pomocy!! Dylematy!! ;)

• Sajgonara Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agnes175 wrote:
    Hejka :) a co sądzicie o takiej karocy ;)
    te same funkcje i wygląd prawie co Riko nano a waży tylko 12kg (stelaż+gondola)

https://www.youtube.com/watch?v=fLkh-DGhoSc

Mi szczególnie taka wersja kolorystyczna przypadła do gustu :)
    http://www.bexa.eu/L204B_white.html

Macałam ten wózek w sklepie za 1450zł 2w1,jest mega zwrotny,jedna ręką go obracałam no i mega lekki a to wielce przydatne,jesli ktoś mieszka w bloku bez windy.
    Fajny wózek. Mnie się bardzo podoba rico nano i rzeczywiście ten Twój jest podobny.Ale może później Rico Nano łatwiej będzie sprzedać.

1usapx9ipf1hd7n0.png
  • agnes175 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może ale nie napewno,znajoma ma riko nano i narzeka,że jest ciężki jak dla niej i szuka lekkiej spacerówki już,niby tylko 2 kg a robi wielka różnice w użytkowaniu,jeśli ktoś mieszka w bloku :)

2015🤰Syn👦
    Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
    1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
    2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
    3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran, Decapeptyl, Ovitrelle
    Punkcja->3komórki jajowe->2zarodki->1zamrożona blastocysta😍💪🍀

Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 00:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 13:06

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • OlaMnaola Debiutantka

Wysłany: 21 października 2015, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posiadałam Quinny Moodd i używałam d
    Go przez 9 miesięcy. Głównie gondole ma szczęście. Dla mnie wersja spacerowa to porażka. Sprzedałam i kupiłam Mountain Buggy Urban Jungle- zajebisty wózek. Moj faworyt zdecydowanie. Miałam okazję użytkowania mazi cosi mura4 z 2008 roku z duza budką, inglesine Trip, tutek grand, Quiny Moodd i MB Urban junge. Ostatni zdecydowanie wygrywa. Pomimo tego ze jest trzy kołowy i przy korzystaniu z autobusów miejskich trzeba uważać próbując wjechać wózkiem i złapać równowagę na przednim kole. To jest minus
    Jest lekki posiada dużo miejsca dla dziecka super sklada sie i mamo zajmuje miejsce w bagażniku. Pi zdemontowaniu kół wózek staje się jeszcze mniejszy. Jest lekki zwrotny fajne zawieszenie cudo na kółkach moim zdaniem :D

• OlaMnaola Debiutantka

Wysłany: 21 października 2015, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam za błędy piszę z telefonu :D

• OlaMnaola Debiutantka

Wysłany: 21 października 2015, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quinny Moodd trzyma cenę używany wózek można sprzedać w bardzo atrakcyjnej cenie.

• Karolina30 Koleżanka

Wysłany: 21 grudnia 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bede zamawiac bebetto torino i bylam osobiscie w sklepie i z niektorych opinii wiem ze jest rewelacyjny, swietnie sie prowadzi, spelnia wszelkie wymagania ja biore bebetto torino sl5 lekko niebieski, nie obawiam sie bialej eco skory na podnozku kwestia przetarcia w razie ubrudzenia to nie to samo co zwykly material. poza tym nowosc nawysokim standardzie trzeba troche wybulic ale warto mysle:-) ja dokupuje fotelik u nich wiec biore 3 w 1 adaptery w gratisie plus jeszcze jakies gadzety daja bezplatnie

74di4z17q2rryrdy.png
  • natic Koleżanka

Wysłany: 21 grudnia 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My juz kupiliśmy quinny mood bo bardzo mi sie podoba :) tylko mam watpliwości co do tej spacerówki bo trochę wąska jest i zobaczymy jak długo córeczka na niej pojeździ

km5smg7y9y9w2o3n.png
    34bws65grbp5kc9o.png

Po 3 poronieniach
    2021- 1 procedura IVF
    -30.30 Punkcja- uzyskano 20 komórek z czego 14❄️
    -Transfer odroczony z powodu ryzyka hiperstymulacji
    -zapłodnionych 5 komórek ❤️❤️❤️❤️❤️ PGS-zdrowe -5❄️❄️❄️❄️❄️
    - 01.06 kriotransfer❤️
    -11.06 beta 415
    -14.06 beta 1656
    -29.06 -28dpt- mamy serduszko ❤️
  • jagoodka Koleżanka

Wysłany: 28 grudnia 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprzedam tako extreme ekoskóra
    wózek kupiony w kwietniu 2015r, gondola używana przez 3 miesiące, natomiast spacerówka użyta dosłownie 3 razy, ponieważ dostałam w prezencie quinny moodd, który aktualnie używamy

w okolicach lutego-marca będę miała na sprzedaż fotelik maxi cosi pebble w kolorze granatowym

28v7f37.jpg

4gi1bd.jpg

313jblu.jpg

oj2jw5.jpg

kdk7pz.jpg

zainteresowanym mogę wysłać więcej zdjęć.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 20:26

zem3i09k4whxuchc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagoodka jaka cena? ;)

• jagoodka Koleżanka

Wysłany: 29 grudnia 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za zestaw płaciłam 2150, za 1500 mogę sprzedać :-)

zem3i09k4whxuchc.png
‹‹ 14 15 16 17 18
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ