Wózek - jaki wybrać?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam x-LANDER X-MOVE. Nie mam praktycznie zastrzeżeń. Gondola duża wygodna. Przede wszystkim stelaż ma jako jedyny wózek wyciąganą rączkę. Jesteśmy z mężem wysocy więc to był propiorytet. Spacerówka jest duża wygodna. Jedyny mankiet to cz asami zacina się przez materiał siedzisko i trzeba lekko poszerzać się aby unieść siedzisko. Jednak to mały drobiazg. Za to wózek bardzo wytrzymały wózek ciężary i nic nie popękalo. Zdecydowanie nie będę kupować nowego dla drugiego dziecka. Jak mała.podrosła kupiłam Cybex Onyx. Super wygodna lekka spacerówka do samochodu i sklepu. Na wertepy jednak tylko X-MOVE.
-
Illusiona zwróć dokładnie uwagę na spacerówkę w Riko bo ja byłam zdecydowana na ten wózek i jak obejrzałam spacerówkę to podziękowałam. Po pierwsze jest bardzo mała i np. 8 miesięczne dziecko może się do niej już nie zmieścić a po drugie zobacz że przy wietrze materiał przy daszku będzie cały fruwał bo jest bodajże na gumce. Dobrze się zastanów zanim kupisz.
-
Hejka a co sądzicie o takiej karocy
te same funkcje i wygląd prawie co Riko nano a waży tylko 12kg (stelaż+gondola)
https://www.youtube.com/watch?v=fLkh-DGhoSc
Mi szczególnie taka wersja kolorystyczna przypadła do gustu
http://www.bexa.eu/L204B_white.html
Macałam ten wózek w sklepie za 1450zł 2w1,jest mega zwrotny,jedna ręką go obracałam no i mega lekki a to wielce przydatne,jesli ktoś mieszka w bloku bez windy.2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran, Decapeptyl, Ovitrelle
Punkcja->3komórki jajowe->2zarodki->1zamrożona blastocysta😍💪🍀
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
nick nieaktualny
-
My kupilismy naszej Krolewnie Mime Xari, jestem zachwycona, bo wozek prowadzi sie sam no i jest leciutenki, a na tym zalezalo mi najbardziej. Moja kuzynka ma tez Mime i jest bardzo zadowolona, takze jestem dobrej mysli.matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
agnes175 wrote:Hejka a co sądzicie o takiej karocy
te same funkcje i wygląd prawie co Riko nano a waży tylko 12kg (stelaż+gondola)
https://www.youtube.com/watch?v=fLkh-DGhoSc
Mi szczególnie taka wersja kolorystyczna przypadła do gustu
http://www.bexa.eu/L204B_white.html
Macałam ten wózek w sklepie za 1450zł 2w1,jest mega zwrotny,jedna ręką go obracałam no i mega lekki a to wielce przydatne,jesli ktoś mieszka w bloku bez windy. -
Może ale nie napewno,znajoma ma riko nano i narzeka,że jest ciężki jak dla niej i szuka lekkiej spacerówki już,niby tylko 2 kg a robi wielka różnice w użytkowaniu,jeśli ktoś mieszka w bloku2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran, Decapeptyl, Ovitrelle
Punkcja->3komórki jajowe->2zarodki->1zamrożona blastocysta😍💪🍀
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
Posiadałam Quinny Moodd i używałam d
Go przez 9 miesięcy. Głównie gondole ma szczęście. Dla mnie wersja spacerowa to porażka. Sprzedałam i kupiłam Mountain Buggy Urban Jungle- zajebisty wózek. Moj faworyt zdecydowanie. Miałam okazję użytkowania mazi cosi mura4 z 2008 roku z duza budką, inglesine Trip, tutek grand, Quiny Moodd i MB Urban junge. Ostatni zdecydowanie wygrywa. Pomimo tego ze jest trzy kołowy i przy korzystaniu z autobusów miejskich trzeba uważać próbując wjechać wózkiem i złapać równowagę na przednim kole. To jest minus
Jest lekki posiada dużo miejsca dla dziecka super sklada sie i mamo zajmuje miejsce w bagażniku. Pi zdemontowaniu kół wózek staje się jeszcze mniejszy. Jest lekki zwrotny fajne zawieszenie cudo na kółkach moim zdaniem -
ja bede zamawiac bebetto torino i bylam osobiscie w sklepie i z niektorych opinii wiem ze jest rewelacyjny, swietnie sie prowadzi, spelnia wszelkie wymagania ja biore bebetto torino sl5 lekko niebieski, nie obawiam sie bialej eco skory na podnozku kwestia przetarcia w razie ubrudzenia to nie to samo co zwykly material. poza tym nowosc nawysokim standardzie trzeba troche wybulic ale warto mysle:-) ja dokupuje fotelik u nich wiec biore 3 w 1 adaptery w gratisie plus jeszcze jakies gadzety daja bezplatnie
-
My juz kupiliśmy quinny mood bo bardzo mi sie podoba tylko mam watpliwości co do tej spacerówki bo trochę wąska jest i zobaczymy jak długo córeczka na niej pojeździ
Po 3 poronieniach
2021- 1 procedura IVF
-30.30 Punkcja- uzyskano 20 komórek z czego 14❄️
-Transfer odroczony z powodu ryzyka hiperstymulacji
-zapłodnionych 5 komórek ❤️❤️❤️❤️❤️ PGS-zdrowe -5❄️❄️❄️❄️❄️
- 01.06 kriotransfer❤️
-11.06 beta 415
-14.06 beta 1656
-29.06 -28dpt- mamy serduszko ❤️ -
Sprzedam tako extreme ekoskóra
wózek kupiony w kwietniu 2015r, gondola używana przez 3 miesiące, natomiast spacerówka użyta dosłownie 3 razy, ponieważ dostałam w prezencie quinny moodd, który aktualnie używamy
w okolicach lutego-marca będę miała na sprzedaż fotelik maxi cosi pebble w kolorze granatowym
zainteresowanym mogę wysłać więcej zdjęć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 20:26
-
nick nieaktualny