Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wózek - jaki wybrać?
Odpowiedz

Wózek - jaki wybrać?

Oceń ten wątek:
  • maja35 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam z BRIO.Jest lekki i zgrabny.Koła ma pompowane.

f3a3550c611a36d6.jpg
    05c41e9597ce07ee.jpg

Gosha, loszcz lubią tę wiadomość

yn3dsvl.png
    córcie 17 lat i 19 lat.
    Moi 2 Anielscy synkowie [*] [*] 20.02.2014. (18tc)
    Ciocia aniołka Julci (*) 24.01.2015 (37tc)
  • littletwig Debiutantka

Wysłany: 30 listopada 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się zastanawiam nad Hartan racer GTS. Czy ktoś ma jakieś porównanie z innymi wózkami w użytkowaniu codziennym? Zachwalanie przez sprzedawcę wiadomo o co chodzi, chociaż przy prowadzeniu w sklepie naprawdę miękko i lekko się prowadzi w porównaniu z innymi wózkami. Przy poprzednim dziecku miałam Maxi Cosi Mura, ale to był ciężki wózek.

littletwig
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy są tutaj mamy, które oglądają 'M jak miłość'? Właśnie oglądałam wtorkowy odcinek i rzucił mi się w oczy wózek, który używa Kinga dla ich małego. Ma bardzo ciekawy kształt, czy któraś z Was może widziała i kojarzy co to za firma i model? Niestety wujek google mi nie pomógł ;)

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak znalazłam: http://www.zabawkowicz.pl/zabawka/3244,seria-wozkow-mima.html

loszcz lubi tę wiadomość

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • ania83 Koleżanka

Wysłany: 5 grudnia 2014, 00:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No fajny wózio :) ja chodź dopiero w 3 miesiącu wózek mam upatrzony i bedzie to polskiej firmy Implast Bolder:) Z synkiem przetestowałam trochę bmw typu quinny, tako, x-lander. Bolder ma dużo zalet przy nowoczesnym wyglądzie.

Oskarek 15.02.2008 g 22.55 cc 3460/55cm
    Maja 24.06.2015 g 12.06 cc 3570/52cm
    Aniołki : 06.2004 (7tc), 10.2012 (5tc), 07.2013 (5tc), 11.2013 (5tc), 09.2014 (5tc)
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam do sprzedania wozek 2w1. Gondola uzywana niecale 6 mc natomias spacerowka nowa. Koloro wozka pistacjowo granatowy. Moze chetna ktoras mama?

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• aktyde85 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja się do niego nie przymierzam, raz- cena, dwa- dokładnie to co napisałyście. Upatrzyłam sobie Teutonia Cosmo :) ale mam jeszcze czas.

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okej, mogę w 100% polecić Riko Nano. Do jego zakupu skłonił mnie:
    -duży kosz pod wózkiem (Bebetto ma malutki, a przecież zawsze coś będzie trzeba włożyć)
    -obszerna buda, która podczas opadów śniegu czy też wiatru jest jak najbardziej potrzebna,
    -łatwy system montowania gondoli i całej reszty (w niektórych wózkach trzeba się z tym trochę nagimnastykować)
    -budka jest na klik tzn. nie złoży się "nieproszona" :)
    -gondolka ma spore wymiary (takie jak Jedo Fyn 80x37x22 dł/szer/wys)
    -wyściółka w gondoli jest odpinana (to chyba standard)
    -w porównaniu do droższych wózków na wyposażeniu znajduje się torba, folia, moskitiera
    -producent nie robi problemów w przypadku zamówienia wózka np w kolorze carbon, a fotelika dajmy na to, że malachit.
    -brak kubełkowej spacerówki
    -cena zestawu 3w1 w sklepie to +/- 1650zł także myślę, że to nie taka tragedia
    -łódkowy kształt gondoli (kwestia gustu rzecz jasna).

Wiadomo blokada kół, zawieszenie, centralny hamulec - tak jak we wszystkich wózkach 3w1 z tej "ery". Jedyne co mnie przeraża w Riko to kolorystyka kosza (jasna część na spodzie tzn od ziemi, a ciemna od strony zapinania - może być to trochę niepraktyczne w zimie, ale jakoś pewnie dam radę).

Niesamowicie podobny jest do niego Expander Mondo (równiez rozważałam tą opcję) jednak nie jest jakoś specjalny rózniący się od Riko, a cena to około 200zł więcej.

Dlaczego odrzuciłam Bebetto?
    -koła, które były na początku dla mnie atutem stały się dla mnie dziwactwem, ale to kwestia gustu
    -jak już pisałam mały i wg mnie niepojemny kosz (ma dla mnie dziwny kształt, dajmy na to... nie zmieści paczki pampersów, które możemy kupić przy okazji spaceru)
    -w Silvii (przynajmniej w sklepie) w gondoli szwankował zamek od nakrycia nóżek. Dla mnie to istotna rzecz, bo moje dziecko będzie korzystało z gondoli w zimie i nie wyobrażam sobie awarii zamka.

Ida, Ida, Wonderwall lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angelcia wrote:
    Okej, mogę w 100% polecić Riko Nano. Do jego zakupu skłonił mnie:
    -duży kosz pod wózkiem (Bebetto ma malutki, a przecież zawsze coś będzie trzeba włożyć)
    -obszerna buda, która podczas opadów śniegu czy też wiatru jest jak najbardziej potrzebna,
    -łatwy system montowania gondoli i całej reszty (w niektórych wózkach trzeba się z tym trochę nagimnastykować)
    -budka jest na klik tzn. nie złoży się "nieproszona" :)
    -gondolka ma spore wymiary (takie jak Jedo Fyn 80x37x22 dł/szer/wys)
    -wyściółka w gondoli jest odpinana (to chyba standard)
    -w porównaniu do droższych wózków na wyposażeniu znajduje się torba, folia, moskitiera
    -producent nie robi problemów w przypadku zamówienia wózka np w kolorze carbon, a fotelika dajmy na to, że malachit.
    -brak kubełkowej spacerówki
    -cena zestawu 3w1 w sklepie to +/- 1650zł także myślę, że to nie taka tragedia
    -łódkowy kształt gondoli (kwestia gustu rzecz jasna).

Wiadomo blokada kół, zawieszenie, centralny hamulec - tak jak we wszystkich wózkach 3w1 z tej "ery". Jedyne co mnie przeraża w Riko to kolorystyka kosza (jasna część na spodzie tzn od ziemi, a ciemna od strony zapinania - może być to trochę niepraktyczne w zimie, ale jakoś pewnie dam radę).

Niesamowicie podobny jest do niego Expander Mondo (równiez rozważałam tą opcję) jednak nie jest jakoś specjalny rózniący się od Riko, a cena to około 200zł więcej.

Dlaczego odrzuciłam Bebetto?
    -koła, które były na początku dla mnie atutem stały się dla mnie dziwactwem, ale to kwestia gustu
    -jak już pisałam mały i wg mnie niepojemny kosz (ma dla mnie dziwny kształt, dajmy na to... nie zmieści paczki pampersów, które możemy kupić przy okazji spaceru)
    -w Silvii (przynajmniej w sklepie) w gondoli szwankował zamek od nakrycia nóżek. Dla mnie to istotna rzecz, bo moje dziecko będzie korzystało z gondoli w zimie i nie wyobrażam sobie awarii zamka.
    Wielkie dzięki za porównanie Koleżanko ;) Do zakupu wózka u mnie jeszcze daleko, ale już się nad nim zastanawiam, a moje dwa typ to właśnie Nano i Bebetto (Luca albo Holland) i potrzebowałam tego typu porównania :) Dzięki :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam koleżanka chce sprzedać wozek quinny moodd w chabrowym kolorze z czarna rama niedostępny w Polsce sprowadzony z UK wozek praktycznie nie używany gdyż Franio tak jak moja Zoja to typowe HNB i jest anty wozkowy wozek gdyby ktos chciał jest do obejrzenia na olx na żywo w krasniku w województwie lubelskim istnieje możliwość obejrzenia go rownież w Warszawie moge go zabrac ze sobą do Warszawy po 6 stycznia wtedy bede wracać do domu koszt wozka to 2000zl jest możliwość negocjacji ceny jak sie powołacie na miriam o jakieś 100-200zl wozek ma sporo akcesoriów np spiworki oryginalne ktore sa drogie gdy chcemy kupić oddzielnie polecam link do olx

http://olx.pl/i2/oferta/sprzedam-wozek-dzieciecy-quinny-moodd-CID88-ID8ecTL.html#:8a8fa99d0e

• Gosha Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie bedzie a właściwie juz jest Jane Muun matrix Light2 :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d6292ba3b3a2.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9e1f739e2fd7.jpg

W rzeczywistości jest ładniejszy :)

loszcz lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie zdecydowalam na Jedo fyn Memo. Bardzo duzo osob poleca. Testowac z synkiem bede w lutym to napisze;)

BiB lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 12:50

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze masz czas- ja kupilam a juz 33 tydz leci. myslalam ze nie bedzie od reki bo czasem trzeba czekac na konkretny kolor ale byl i dlatego mam:) ja sugerowalalm sie opiniami z forum i w sklepach.

no i sama jezdzilam po sklepie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 11:24

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My kupiliśmy wózek z firmy bebetto luca (kolor szary, białe stelaże). Jest bardzo fajny, ma skrętne koła co bardzo mi ułatwia w chodzeniu po sklepach, kolor praktyczny bo i dla dziewczynki i dla chłopca, Amortyzacja z biegiem km się wyrobiła. Sam wózek z córką prowadzi się bardzo dobrze i lekko, nie skrzypi, nie schodzi z toru jazdy. Bardzo dużo spacerujemy, bo po ok 3-5 h dziennie, więc wózek naprawdę jest używany. Spacerówki nie oceniam, mam nadzieję, że użytkowniczka do końca marca da radę spać w gondoli. Wymiary są podawane, gondola ma ok 80 cm, materac ma 79 i jest idealny. Coraz więcej osób zaczepia mnie i pyta o ten model. Wózek jest ładny, na zdjęciach wygląda tandetnie, na żywo dużo lepiej. Cena może trochę szokuje ale warto poszukać w sklepach promocji, my np kupiliśmy go w smyku za 1170 zł, a też kosztował sporo bo prawie 1350 zł :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktyde85 wrote:
    Nie wiem czy są tutaj mamy, które oglądają 'M jak miłość'? Właśnie oglądałam wtorkowy odcinek i rzucił mi się w oczy wózek, który używa Kinga dla ich małego. Ma bardzo ciekawy kształt, czy któraś z Was może widziała i kojarzy co to za firma i model? Niestety wujek google mi nie pomógł ;)

To jest albo quinny moodd albo stokke xplory

• Paula :) Debiutantka

Wysłany: 29 grudnia 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :) Dziś byłam z mężem oglądać wózki. Mamy wybrane dwa Bebetto Holland i Tako Extreme Eco. Czy może któraś użytkowała któryś i może kilka słów napisać. Z góry dziękuję.

Hej. W czwartek byłam u lekarza (16tydzień), a on do Nas
    "to co dziś sprawdzamy płeć" więc byłam z mężem w szoku,że tak szybko. No i wyszło kto tam mieszka w brzuszku- chłopiec :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula - ja mam Tako Extreme Eco, ale póki co sprawdzanie go odbyło się tylko w sklepie i w domu. Mam nadzieję, ze pogoda będzie nam sprzyjać to szybko będe mogła wystawić mu recenzję.

Paula :) lubi tę wiadomość

• latte Przyjaciółka

Wysłany: 30 grudnia 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój wymarzony wózek to MIMA XARI biało czarny ale kupię go dopiero jak urodzę naszego dzidziola :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 17:01

10 tc Aniołek [*] 25. 08. 2014r [link=https://www.suwaczki.com/]xnw4s65gehegfwcl.png[/link] f2w3k0s37vg8juz5.png ckaiskjo3a9ldh0r
  • lys Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi jak na razie wizualnie podoba się Tako extreme ;)

9f7jtv73juycdhvl.png
‹‹ 11 12 13 14 15 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ