Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama_Zuzia wrote:Zwichrowana- u RudejAnny jest Wojtuś to co później można dopisać jak dziewczyny dadzą takie info to w którym tc był poród dokładnie
okimanda21, Karmazynova lubią tę wiadomość
synuś
28.12 (16dpo):HCG- 244,34 mUl/ml
31.12 (19dpo):HCG- 1136,46 mUl/ml
02.01 (21dpo):HCG- 2656,97 mUl/ml -
Laurka chyba taki dzień bo moja to samo albo to te gofry które dzisiaj jedliśmy, robiliśmy domowe z owocami. Ja pochłaniam owoce w ostatnim czasie jak szalona, szczególnie brzoskwinie.
Mój suwaczek mowi że 27 dni do terminu. Czemu to się wydaje takie odległe? Już chciałabym tulićLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
ZielonaWyspa wrote:Hey laski. Wybaczcie, że nie odniosę się do waszych wpisów ale zwyczajnie jestem nieogarnięta... Gdzieś mi przeleciało, że mamy jakąś tajną grupę na FB założoną? Mogłabym dołączyć?Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
ZielonaWyspa- zaproszenie zaakceptowane, wyślij mi dane i jakaś wskazówkę np dotycząca zdjęcia jak Cię znaleźć
Ja byłam na długim i pięknym spacerze z moja mama, a potem na obiedzie i lodach. Mój starszak wrócił do domu i wreszcie pierwszy raz od końca lipca jutro idzie do przedszkola
Kolejny tydzień nam dziewuszki zleciał!pola0909 lubi tę wiadomość
-
O dziewczyny... przeszłam dziś prawie 10 km i nogi mi włażą do d.. a na koniec dnia wycieczka z kotem do weterynarza, bo dostał nagłego bolu.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Witam się i ja
Wczorajszy baby shower mega udany, córcia dostała tyle cudowności, że aż w szoku jestem. Jak alkoholiczki wypiliśmy skrzynkę lechow free 😂 jedynie co to w dzień imprezy 3!!! koleżanki daly znac, że ich nie będzie- ale no, w takich sytuacjach wychodzi na kogo właściwie można liczyć
My dziś byliśmy u przyjaciela męża, bo miesiąc temu urodziła mu się córeczka. Oczywiście miałam ochotę ją zjeść i ukraść przynajmniej do czasu aż nie urodze mojej Małej cudowna dziewczynka, ale mega duża jak na miesiecznego dzidziucha. Wg mnie wygląda jakby miała już 3msc, ale oczywiście nie ujmuje jej to uroku ani trochę ale duża się też urodziła, bo 4300g. A ja ciągle ciekawa czekam grzecznie jaka moja będzie
Dziewczyny urodzinowe i rocznicowe - najlepsze życzenia :*
Zwichrowana szacun, że się zgodziłas zaopiekować pierwsza strona 💪
Pom pon ja zawieszke kupowałam w sklepie maomani przez instagram i jestem nią zachwycona- jest przepiękna i dobrze wykonana.
No i witam się w 36tc, czyli 9 miesiącu ciąży 😱😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2019, 00:44
pola0909, Leksi, Mama_Zuzia, Jusi 28, Aster4n, Arashe, Mańka, Annie80 lubią tę wiadomość
-
Jpr! Jest 5 rano a ja od chyba 3 nie śpię! I już raczej nie zasnę! Czy wy tez macie takie koszmarne problemy ze snem, bo moja ciąża upływa pod znakiem bezsenności! Wykończyć się idzie bo nie mam jak tego odespać w dzień bo starszaki!
Mati 16.07.2009
-
Dzien dobry
Witam sie w rozpoczetym 38 tc! Jeju jak to brzmi powaznie
Za tydzien ostatnia wizyta a za dwa juz szpital i cesarka! Jeju to juz!
U nas nocka nawet ok. Wstawalam raz siku. Szalenstwo
Dzis u nas ma byc 30 stopni ale tyljo dzis
Milego dnia mamuskiLaurka, pola0909, Arashe, Karmazynova lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
W nocy się budziłam bo było straszne wietrzysko nad Wrocławiem i okolicami i dosyć mocny deszcz.
Dzisiaj znów wizytujemy i mam dostać skierowanie na cc. Jutro zamierzam jechać do szpitala umówić się na nią Ale nie podjęłam ostatecznej decyzji,w którym szpitalu. Zresztą to się okaże po wizycie jak tam z moja szyjka. Wg wyliczeń mojego lekarza jutro zaczynam 37 tc. (Już nie zmieniam suwaczka bo nawet nie mogę jakieś problemy się pojawiły.)
Jestem też ciekawa kiedy zdecyduje się odstawić luteinie i duphaston. Jestem pewna że jak odstawić leki to daje sobie kilka dni i maluch będzie na świecie. W zasadzie jestem już na niego gotowa
Za 2 tygodnie mój mąż idzie do nowej pracy po 3 miesiącach laby Ale będzie miał ciężko... Nie dość że nowa praca to jeszcze pojawi się na świecie syn prawie e tym samym czasie... Ale jestem pewna że sobie poradzi. Jest bardzo dzielny -
stayaway- super ze impreza udana i większość gości dopisała, a malutka dostała super prezenty! jak przeczytałam ze masz już 9miesiac to sobie pomyślałam matko jak poważnie.. po czym przypomniałam sobie ze u mnie tez poważnie i strach mnie obleciał hahaha
Pola/ siły na dzisiaj, kobieto herosie!
Agjot- ja miałam okropne problemy ze snem, a teraz idę spac stosunkowo późno jak na siebie bo koło 23-24 i spie do tej 7-8 ciągiem. Ale maraton wstawania siku mam przed pójściem spac właśnie
Agusia- jeszcze dwa tygodnie j będziesz tulić swoją kruszynkę ❤️
Dzień dobry!
Kolejny poniedziałek.. zaraz starszaka będę budzić i go zaprowadzać do przedszkola. W środę mam wizytę u gina, a w czwartek paznokcie- potem niech się dzieje wola nieba!:ppola0909 lubi tę wiadomość
-
Kurczę, laski pomocy!
Teściowa przyjechala „pomagać” i dostała opryszczki. Ja nigdy niechorowalam. Jeszcze jak mi córkę zarazi to natychmiast przejdzie na noworodka bo przecież 1,5 rocznemu dziecku nie powiem żeby ślinić przestało.
Pozbyć się teściowej czy zwykle pilnowanie higieny załatwia sprawę?Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019