Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Laurka i jak tak?
Jak u Was dziś taka pogoda jak w Polsce, to nic dziwnego, że mała leniuszek, ja sama nie ruszając się prawie umieram z tego upału!Tomuś 06.12.2017r, 37t6d, 2400g szczęścia, SN.
Bartuś 08.09.2019r, 38t2d, 3430g szczęścia, SN.
12.2016 [*] pamiętam Aniołku. -
Hej. Zmiana planow. Dzis telefon od gina. Jutro na 7:30 do szpitala. A po 10 cc. Tak troche z zaskoczenia no ale moze i dobrze. Jeszcze Nie dociera to do mnie ale jutro juz maly bedzie z nami!
elvira, manda21, aannkka, Mańka, Jusi 28, Aster4n, monkle, Ula_Lbn, Arashe, Agucha90s, stayaway, pola0909, Kaska, Karmazynova, magda.g85, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
K787 gratulacje.
Laurka jak wizyta?mam.nadzieje ze wszystko ok.
Pom pon jak U Ciebie sytuacja?
Agusia trzymam.kciukinibtak bardzo zazdroszczę że już jutro poznacie się z maluszkiem
Ja wczoraj byłam umówić termin cc i lekarz wyznaczył mi na 17 września Ale przez ta skrócona moja szyjke on sam nie wierzy w to że dotrwam do 17 września:)
W poniedziałek tak idę do swojego lekarza po zwolnienie bo kończy się akurat w poniedziałek więc na pewno sprawdzimy jak tam ta moja szyjka się trzyma;)
-
Agusia ale kosmos, trzymam kciuki za jutrzejsze CC! Dajcie znać po tuleniu- oczywiście jak będziecie mieć siłę.
Laurka- daj koniecznie znac! Mam nadzieję że wszystko dobrze !
Ane_ta mam nadzieję że mój mąż też stanie na wysokości zadania ! Jeszcze raz gratuluję sn po cc.synuś
28.12 (16dpo):HCG- 244,34 mUl/ml
31.12 (19dpo):HCG- 1136,46 mUl/ml
02.01 (21dpo):HCG- 2656,97 mUl/ml -
Dziewczyny nie chcialam Was nastraszyc, ale po prostu odkad wsiadlam w samochod o 13 (5 godzin temu), to bylam w ciaglym biegu: ponad godzina jazdy, godzina u gina, ponad godzina jazdy, podjechalam pod przedszkole, do domu i szybka kolacja. Takze tak...
Na wizycie cisnienie bylo idealne, ale przez to, ze wczoraj w domu nie bylo i slabo czulam ruchy to zostalam podpieta pod ktg na 20 minut. I co?? Wtedy w koncu mloda zaczela sie wyraznie ruszac! Serduszko bilo przepieknie. Nie wiem po co mnie tak nastraszyla! No w kazdym razie wszystko jest dobrze. Dzisiaj caly dzien czuje sie dobrze, ale gdyby mi cisnienie przekroczylo 140/100 to mam natychmiast dzwonic.
Oddalam mocz do badania pod katem obecnosci bialka i mialam krew pobrana do badania HIV, czynnosci watroby i pelna morfologie.
Nastepna wizyta za tydzien w piatek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2019, 00:29
stayaway, Mańka, łania, elvira, klopsik, pola0909, axie92, monkle, Karmazynova, Mila, agjot1979, Sylwiu, Arashe, manda21, Izoleccc lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2019, 18:31
Ula_Lbn, Laurka, łania, PierwiastkaZuza, Kaska, axie92, monkle, Jusi 28, Karmazynova, elvira, magda.g85, Szczęśliwa Mamusia, AmyLee44, Pom-pon, stayaway, Mańka, manda21, Izoleccc lubią tę wiadomość
❤💙❤💙 -
tere-fere wrote:Dzisiaj, 30.08 o godzinie 0:10, w 37tc+6 urodził się naturalnie Julian - 3070g i 56cm.
Kark przeczytalam relacje! Mistrzostwo! Gratulacje wielkie! Sprobuj zmruzyc choc chwile oko 😉tere-fere lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Agusia_pia wrote:Hej. Zmiana planow. Dzis telefon od gina. Jutro na 7:30 do szpitala. A po 10 cc. Tak troche z zaskoczenia no ale moze i dobrze. Jeszcze Nie dociera to do mnie ale jutro juz maly bedzie z nami!
Rety Agusia! To zanim ja sie obudze, to Ty juz bedziesz miala malenstwo w objeciach! Chyba bede odswiezac forum przy kazdej nocnej pobudce na siku!08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Agusia 3mam kciuki. Daj znać jak już dasz radę coś naskrobac
Laurka babo, ale wszystkich nastraszyłaś! Może z tego wszystkiego nie czułaś jej ruchów, albo miała ochotę na drzemke, długą drzemkę.
Nie pamiętam już co miałam komu odpisać, ale wszystkim kibicuje, trzymam kciuki i troszkę Wam zazdroszczę, że macie już szkraby przy sobie.
Mnie mój tak napiera głową, że jestem cała obolała. Boję się, że ta szyjka nie wytrzyma, a dla nas to jeszcze za wcześniemargoo85 lubi tę wiadomość
-
Gratuluję!
A jak tam Wasze stopy? Mnie od kilku dni w ogóle nie schodzi opuchlizna. Mam tak wielkie stopy, że nie mieszczą się w żadne buty. Nie pomaga nic - ani sen z nogami do góry, odpoczynek, moczenie w wodzie z solą... Zastanawiam się, czy aż tak te upały wpływają, czy jednak konieczna jest konsultacja z lekarzem.
Ahh 3 razy w szpitalu z zagrożeniem porodem przedwczesnym, a teraz żyje sobie bez pessara, z szyjką krótszą niż 0,5 cm, z rozwarciem, i ciągle nic! Tzn cały czas się coś tam dzieje, ale poród nadal nie nadchodzi :x !
-
Agusia- ogromne kciuki za dzisiaj :* już niedługo będziesz tulić synka!
Laurka- domyślam się jak mała Cię wystraszyła, ale dobrze ze już się uaktywniła i Ty możesz odetchnąć spokojnie!
Kark- gratuluje i witamy Juliana na świecie
Kaska- zaciskaj te nogi i glownie lez kochana, dotrwacie :*
Ann.., Lenka- jak u Was kochane?
Ciekawe ile maluchów jeszcze się nam w sierpniu urodzi
tere-fere lubi tę wiadomość
-
Jedziemy juz do szpitala. Wcale nie spalam! Mega stress. Odezwe sie jak bedzie po wszystkim jakos :*
Jusi 28, Laurka, Mama_Zuzia, Karmazynova, Agucha90s, elvira, agjot1979, Lubieswieczki, pola0909, lgia1, Ula_Lbn, zwichrowana, Mila, Arashe, stayaway, Mańka, manda21, Izoleccc lubią tę wiadomość