Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Oleczka gratulacje! Witamy Marcela na swiecie!
Laktator w ruch zatem!
A malemu powinni sprawdzic wedzidelko
Jest doradca laktacyjna w szpitalu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2019, 00:14
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Oleczka, gratuluję i cieszę się razem z Tobą z "gabarytów" Marcelka ❤️
Laurka, z domowych sposobów na zajady kojarzę pastę do zębów i miód. Gdy byliśmy dziećmi, mama zawsze nas tym smarowała, z pełnym sukcesem 😉 Poza tym zdaje się, że dzisiaj tj. 11.09. obie wizytujemy, więc trzymam za nas kciuki. Czy kogoś jeszcze dzisiaj czekają jakieś atrakcje? -
Oleczka gratulacje
Dziś nasz dzień proszę o kciuki :*
Jak tylko będę już mogła to dam znać
Karmazynova, Kaska, Mańka, Jusi 28, elvira, Ula_Lbn, Izoleccc, monkle lubią tę wiadomość
-
Oleczka moje gratulacje!!! Witamy po drugiej stronie brzuszka 2500 to już super waga. Też bym podziałała laktatorem. Jak się czujesz?
Mańka, Laurka mocne kciuki za dzisiejsze wizyty! ✊ Ja mam wizytę dziś u fryzjera a jutro u gina 😁😁😁
Aannkkaa mocne kciuki ✊✊✊✊ już niedługo będziesz tulic maleństwo!
U mnie zajady jak tylko się pojawiały to przykladalam gazik nasączony wódka do tego miejsca i pomagalo. Ale to musiało być od razu jak wyczuwalam, że coś się zaczyna dziać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2019, 05:41
Mańka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chodzi mi o dzieciaki. Czy masz jakiś sposób żeby chociaż troszkę słuchały. Twoja córka też ma 2 latka. Ja jak swojemu mówię żeby nie krzyczał to robi to 2 razy głośniej. A boję się że będzie zazdrosny jeszcze
04.08.2017 Marcel 💙
09.2019 córeczka ❤ -
O 9.25 urodził się Leoś 2900g i 52cm
Urodzony przez ccelvira, Laurka, Karmazynova, Jusi 28, Agusia_pia, Mila, k878, alex0806, Aster4n, Mańka, AmyLee44, Sylwiu, Mama_Staszka, Kaska, manda21, 91, Izoleccc, monkle lubią tę wiadomość
-
Elvira na pewno bedzie zazdrosny przez jakis czas (dluzszy lub krotszy). Chyba jeszcze nie bylo takiego dziecka, ktore by nie bylo. W koncu cala uwaga byla skupiona tylko na nim do tej pory. Minimum, ktore mozna uskutecznic to pokazywac i czytac ksiazeczki o byciu starszym rodzenstwem.
U mnie to akurat starsza ma temperament. Mlodsza to sie glownie boje bedzie okazywac zazdrosc jak zobaczy, ze karmie malenstwo.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
U mnie tez problem ze starszą. Zazdrość jej przeszła, nawet lubi jak mała idzie na spacer. Ale ma jakiś ogólny bunt. Nie wiem czy to w wyniki pojawienia się siostry czy tego ze mąż jest w domu i jest ogólny harmider (jak to z facetem) czy to mieszkanie tak na nią działa. Czy za mało wybiegana na dworze...Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
Ja tylko na chwileczkę. Gratuluje wszystkim mamuśkom❤️
Ja zostałam mamą w ta sobotę o 1:25. Poród ciężki zakończony cesarka ale finał szczęśliwy. Jesteśmy już w domku. Mała 3600 i 10 pkt😘😘 Kocham ja nad życie i tulimy się cały czas😉😍 cudowne uczucie.
Za resztę trzymam kciuki✊✊✊Aster4n, elvira, Laurka, Mańka, andziaxs, Ula_Lbn, Jusi 28, k878, AmyLee44, Agucha90s, Sylwiu, Mama_Staszka, Kaska, Agusia_pia, manda21, Izoleccc, monkle lubią tę wiadomość
-
k878 wrote:U mnie tez problem ze starszą. Zazdrość jej przeszła, nawet lubi jak mała idzie na spacer. Ale ma jakiś ogólny bunt. Nie wiem czy to w wyniki pojawienia się siostry czy tego ze mąż jest w domu i jest ogólny harmider (jak to z facetem) czy to mieszkanie tak na nią działa. Czy za mało wybiegana na dworze...
k878 to na pewno nagromadzenie czynnikow: nie dosc, ze jest nowe rodzenstwo, to jeszcze w tym roku bunt dwulatka. Uczy sie wyrazania wlasnych opinii i niezaleznosci08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya