Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dargol wrote:Ja tylko na chwileczkę. Gratuluje wszystkim mamuśkom❤️
Ja zostałam mamą w ta sobotę o 1:25. Poród ciężki zakończony cesarka ale finał szczęśliwy. Jesteśmy już w domku. Mała 3600 i 10 pkt😘😘 Kocham ja nad życie i tulimy się cały czas😉😍 cudowne uczucie.
Za resztę trzymam kciuki✊✊✊
Ogromne gratulacje! I ciesze sie, ze wszystko koniec koncow dobrze! Tulcie sie i napisz cos wiecej jak sie ogarniesz jako tako
Kurcze mam nadzieje, ze Pom-pon sie do nas odezwie!08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Ja sie wczoraj od poludnia czulam fatalnie a dzisiaj bylo OK przez ok. 3 godziny od wstania, ale teraz juz mi znowu slabo i mnie mdli. Obecnie doszukuje sie oznak zblizajacego sie porodu w kazdej najmniejszej rzeczy ;-P Chyba zbzikowalam.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Aannkka i Dragol gratulacje! Niech dzieciaczki rosną zdrowe i duże 😁.
Laurka - Pom-pon jest w kontakcie z Klopsikiem i przekazała info że wszystko u niej ok tylko jest poza zasięgiem i napisze jak tylko będzie mogła 😊Mila, Laurka lubią tę wiadomość
-
Laurka wrote:Ja sie wczoraj od poludnia czulam fatalnie a dzisiaj bylo OK przez ok. 3 godziny od wstania, ale teraz juz mi znowu slabo i mnie mdli. Obecnie doszukuje sie oznak zblizajacego sie porodu w kazdej najmniejszej rzeczy ;-P Chyba zbzikowalam.
No cos jest moze na rzeczy tez bym tak myślała napewno zresztą robie to samo od 2 tygodni😄 zwariowac możnaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2019, 15:37
-
Cześć kochane
Nie nadrobię nigdy, więc gratuluję wszystkim mamom i życzę dużo siły jeszcze oczekującym!
Nasi chłopcy przyszli na świat 9.09.2019 o 20.13 i 20.16. Maciej i Michał, 54 i 52 cm, 3030 oraz 2340 gramów.
Cc wspominam jako nieprzyjemne Bardzo, tak samo noc po i pierwszy dzień. Dzisiaj zaczyna być lepiej.
Zazdroszczę mamuskom wspaniałych nastrojów, ja od dzisiaj ryczę o wszystko, martwię się o chłopców bo Michałek taki malutki (oficjalnie hipotrofik) a u Maciejka wyszła dzisiaj żółtaczka.
Maja też do zlikwidowania kilka typowo bliźniaczych problemów (asymetria i stópki) ale na to byłam przygotowana, Pani w szpitalu pokazała jak ćwiczyć i masować, a fizjoterapeutę już mamy nagranego od dawna.
Pomijając to wszystko to są cudowni i znowu ryczę jak tylko pomyślę że nam się udało ich mieć
Pozdrowienia, odezwę się pewnie dopiero z domu, mam nadzieję że w piątek ale może być różnie.
Buziaki!Agucha90s, Laurka, Gomerka, Mila, Sylwiu, Annie80, elvira, k878, Mama_Staszka, stayaway, Aster4n, Mama_Zuzia, Kaska, Agusia_pia, Karmazynova, Jusi 28, NewYork, VianEthel2, Ula_Lbn, Mańka, manda21, 91, AmyLee44, Izoleccc, monkle lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pom-pon gratulacje!
Widac pomiary pomiarami, a przy porodzie dopiero wychodzi, co nam sie uhowalo! Chlopaki beda rosnac w sile, zobaczysz!
A sporo przeszlas i ogromna zmiana w zyciu nastapila i jest duzo uczuc i emocji, wiec nie badz dla siebie zbyt surowa. Zanim sie oswoicie na dobre z nowa rzeczywistoscia i zanim sie hormony ustabilizuja, to jescze niejedna hustawka nastapi. Ale wszystko bedzie dobrze! Jak maz sie odnajduje w tym wszystkim obecnie??Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2019, 17:16
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Pom pon ale wspaniale:-) też czekałam na wieści od Was:-).
Podwojne błogosławieństwo cuuudownie. Waga piękna. Dokonałaś świetnej roboty. Z samopoczuciem bedzie juz coraz lepiej:-). Ruszyła konkretna lawina porodowa. Wszystkiego dobrego.dziewczyny:-). -
I ja się melduję po rozpakowaniu.9.09.2019
Było mega ciężko od 3 skurcze, na IP byłam chwilę po 4. 20:06 na świat przyszła nasza księżniczka 54cm i 3390gAgusia_pia, Aster4n, Jusi 28, Mila, elvira, NewYork, VianEthel2, Laurka, Karmazynova, Agucha90s, Ula_Lbn, Mańka, stayaway, manda21, 91, AmyLee44, Izoleccc, monkle lubią tę wiadomość
-
Dziękuję Wam bardzo za te słowa.
Ten dzień był okropny emocjonalnie, ale po południu przyszedł nas odwiedzić mąż, pogadaliśmy i już mi lepiej. Jak trzeba będzie to dzieciaki zostaną niestety dłużej w szpitalu, bo ja na pewno tylko do piątku. Muszę to przetrwać jakoś. A może los nas zaskoczy i wyjdziemy. Już mniejszym przerażeniem na to patrzę. Chyba sama nad sobą wywalam za duża presję i oczekiwanie że wszystko będzie idealnie, a powinnam już po oczekiwaniu na te ciążę już wiedzieć że nie zawsze wszystko idzie gładko.
Buziaki! -
Pom-pon gratulacje! Powiem Ci, że Twoj mniejszy synek jest i tak większy niż ja byłam jak się urodziłam 😊 także jest pieknie.
Przykro mi słyszeć, że źle wspominasz cc i tą pierwszą dobę. Dla mnie to też było okropne. Trzymam kciuki żebyś szybko stanęła na nogi i wszystkiego dobrego dla chłopaków!
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy