Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Laurka, Holle i dobry skład... kilka lat temu był skandal bo w kaszkach była jakaś substancja psychoaktywna. Śledztwo utknęło bo oni maja produkcje w Szwajcarii, do EU mimo licznych prób urzędów nic nt śledztwa żadne info nie dotarło.Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
nick nieaktualny
-
Ja to przeczytałam przez przypadek na jakimś forum i potem dogrzebała się do kilku informacji na ten temat. Ze znaleziono, i śledztwo trwa, urząd wysłał zapytanie do Szwajcarów i nic więcej nie może.
Ja nie mam wagi 😊Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
Laurko, i jak znalazłaś coś dla siebie konkretnego jeśli chodzi o ciuchy? Ja na chrzciny kupiłam zwykłą sukienkę ołówkową ze sporym dekoltem 😅
Lęk separacyjny? Moje dziecko się z tym chyba urodziło 🙈 Muszę być w zasięgu oczu lub w najlepszym wypadku uszu. Na szczęście układ mieszkania pozwala na to, by młoda cały czas mnie widziała, gdy się bawi na macie. Ale mamy też mały postęp- dziadkowie mogą brać już ją na ręce bez lamentu. I uff całe szczęście, bo co się nasłuchałam do tej pory to moje... Ale żeby nie było tak gorzko, to wklejam mój częsty widok z samego tronu 😂😂😂
Miśka skończyła 5 miesięcy. Nie ma zębów, nie zapowiada się, by w najbliższym czasie miała, radośnie pełza po podłodze i coraz częściej podnosi dupkę do raczkowania. Wciąż też jesteśmy na cycku, ale krzesełko do karmienia już czeka. Jeszcze trochu. Uwielbia, gdy jej śpiewam i zna chyba wszystkie piosenki Disneya mimo, że nie widziała jeszcze żadnej bajki 😁
Laurka, k878 lubią tę wiadomość
-
Manka swietne foto 😂 Jak Miska podrosnie to bedziesz widziec male raczki w szparze pod drzwiami - przynajmniej u mnie tak jest 😅
A czego sie nasluchalas? Czy moze tesciowa uznala cos w stylu, ze "nastawiasz wnuczke przeciwko niej"? (Blagam powiedz, ze nie jest az tak stuknieta).
Co do ciucha to costam mi sie spodobalo, ale ceny powalajace. U nas chrzest bedzie dopiero poznym latem pewnie, wiec mam czas.
Mila 57 to ja nie wazylam od czasow studiow. Teraz usiluje zejsc do gornej granicy poprawnego BMI 😜Mańka lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
A czy jest jakis maluszek tutaj, ktory sie jeszcze nie obrocil z pleckow na brzuch? Bo moja jak lezy to sie bawi zabawkami. A jak sie znudza to wola o towarzystwo. A obroty leza i kwicza. Dalej tylko na boczek. Wiem ze ma jeszcze chwile czasu.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
nick nieaktualny
-
Apropo bajek. Moj uwielbia telwizor. Siedze sama w domu, lubie jak cos idzie pomimo ze nie ogladam, ale jestem zmuszona wylaczac bo moj maly ksiaze uwielbia ogladac. Eh
.. zastawianie nie wchodzi w gre bo nie ma jak. Telewizor wisi😂
Jesli chodzi o obracanie Laurka to to jest jak z siadaniem, chodzeniem, zabkami.... kazde w swoim czasie. Napewno nie masz sie czym przejmowac. Moj sie obraca ale nagminnie bym powiedziala i tylko przez jeden bok. Drugi go nie interwsuje. Za to odkryl znowu ze ma stopy. Narazie trzyma w rekach, jeszcze do buzi nie poszly. Tylko raz z moja pomoca.😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2020, 20:51
10.09.2019 Marcel -
Laurka u nas to samo jeszcze nie było obrotu tylko na plecki z brzuszka. Ale za to już w leżaczku nie leży spokojnie wierci się że dzisiaj już nóżki jej zwisały tak się wysuwa z niego przekręca interesują ją obrazki które są namalowane pod pleckami chce je dotykać koniecznie więc pora już na pasy.
-
Manka, super fota 🤣 ja jak sama jestem w domu to niestety drzwi otwarte 🤣
Laurka u nas tez nie było obrotu z plecków na brzuszek. Przechyla się na boczek i tyle. Ogólnie młody jest leniwym klockiem🤣 z brzuszka na plecy potrafi się obracać i czasem to robi ale wygodniej mu zacząć jęczeć i żeby ktoś go z niego po prostu zabral🤣 jeśli chodzi o strony to szczerze nie skupiałam się czy obraca się w dwie strony. Wiec nawet nie wiem. Ale na pewno potrafi się obrócić cwaniaczek
U nas młody ryczy na osoby odwiedzające nas i musi być na raczkach i wtedy się uśmiecha. Ale jak za blisko to płacz, wiec u mnie przez to jest tez ze za bardzo się „niańcze” albo „rozpieszczam” bo dziecko widzi kogoś z rodziny i płacze a tak NIE POWINNO BYC🤦♀️ Także ten... ogólnie moja wina 🤣
Teściu ma podejście ze młody musi się nauczyć i jak się uderzy to będzie wiedział żeby tam nie iść. I tutaj uwaga... jak spadnie u nich z tarasu i się uderzy to będzie wiedział żeby tam nie iść- taras jest mniej więcej na wysokości 1 piętra może teoszke wyżej.... także chyba w życiu młodego samego tam nie zostawię... Chociaż na szczęście teściowa spoko ale wiadomo chwila nieuwagi..
A ja uporała się praktycznie z wszystkimi krostkami na buzi jeden dzień spokoju i co... wysypka na pleckach i brzuszku.... już brak mi silWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2020, 08:37
-
Laurka dzięki że pytasz. U mnie jakoś powoli waga spada. W lutym - 3 kg więc spoko. Teraz znalazłam fajne ćwiczenia cardio bez skakania. Mega się pocę czuje mięśnie ale nie muszę skakać itp. a dla mnie to dużo bo mi podłoga skrzypi i chłopaków budzę bo śpią w jednym pokoju ze mną.
-
Agusia a Ty dalej robisz zupki? Ja uwielbiam jeść zupy ale nie lubie ich gotować...
-3 to super efekt. Co to za ćwiczonka ?? Ja kiedys ćwiczyłam Chodakowska ale strasznie mnie nudzi... i nie mogę przestać ziewać przy tych ćwiczeniach.Nie wiem czemu🤣 Ja myśle nad jakimś rozciąganiem... z wagi spadac nie chce a czuje się taka zastygnieta...
Edit. Kurczę może faktycznie warto mieć jakiś „zapas”Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2020, 19:34