Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Myślę, że tu jest dowolność we wprowdzaniu, ja teraz zacznę od kleiku ryżowego, bo akurat mam, ale można dać i kukurydziany (według mnie smaczniejszy). Jak zje paczkę mam wieloziarnistą.
Oleczka to zależy jaką kupisz. Możesz kupić taką z mm i podać. Możesz kupić bezmleczną i dodać wodę i dokupić jakieś mm, a równie dobrze tą bezmleczną zrobić na wodzie albo swoim mleku. Moje dziewczyny mają alergię na nabiał i starsza nigdy mm nie zaznała. Robiłam jej najpierw na wodzie, potem na roślinnym.Córka 02.2017 ❤️
Córka 11.09.2019 ❤️ -
Oleczka94 wrote:Dziewczyny a mam pytanie odnosnie kaszek tych gotowych ze sklepu. To jak mamy te kaszke w proszku to do nich daje sie mm czy wode? Czy kp moge dawac kaszke z mm?
Przeczytaj instrukcje przygotowywania na opakowaniu i odpowiedz gotowa08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
U nas kaszka na razie się nie przyjela,mam z holle jaglana i owsiana. Robiłam z mm ale odruch wymiotny, pamietam ze najstarszy tez nie jadał kaszek, córka za to szamala aż jej się uszy trzęsły. Obiadki i owoce wcina aż miło.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2020, 08:47
Mati 16.07.2009
-
Laurka wrote:Przeczytaj instrukcje przygotowywania na opakowaniu i odpowiedz gotowa
Rozumiem ze mleko krowie nie wchodzi w gre, to prawda?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2020, 11:33
10.09.2019 Marcel -
Laurka wrote:Agusia pia jestes? Jak sie miewasz? Jak chlopcy?
Kacper ma już na dole dwie jedynki pełza na brzuchu do tyłu hehe. W nocy nadal je raz lub dwa no i lubi z nami spać więc nocki średnio. Ale w dzień śpią razem chłopaki więc jest chwila dla siebie. -
Oleczka94 wrote:Instrukcja instrukcją... ale to jak robosz to inna kwestia, mozna eksperymentowac jak widze co dziewczyny pisza.
Rozumiem ze mleko krowie nie wchodzi w gre, to prawda?
Dopiero po 1. roku zycia.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya