Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie tez raz była sytuacja co w gondoli był taki ryk zr pół osiedla słyszało to tez biegłam co sił w nogach ale raz a w spacerówce to chetnie jeździ nawet kurde zamiast spać to patrzy haha .. a mam pytanie czy kremujecie jakimś kremem z filtrem maluszki jak wychodzicie na dwór ? Bo zauwazylam ze mały opalił sobie raczki jak lezel w wózku..wiec macie jakieś sprawdzone ??15.08.19r. Wojciech ❤️
-
RudaAnna wrote:U mnie tez raz była sytuacja co w gondoli był taki ryk zr pół osiedla słyszało to tez biegłam co sił w nogach ale raz a w spacerówce to chetnie jeździ nawet kurde zamiast spać to patrzy haha .. a mam pytanie czy kremujecie jakimś kremem z filtrem maluszki jak wychodzicie na dwór ? Bo zauwazylam ze mały opalił sobie raczki jak lezel w wózku..wiec macie jakieś sprawdzone ??10.09.2019 Marcel
-
Oleczka94 wrote:Wyciagasz gdy placze? Bo tu mam.dylemat.
Może jak przejdziemy na spacerówkę będzie lepiej.... -
U nas maly zaczyna kombinowac z siadaniem. Na początku myślałam ze to do raczkowania bo tak buja sie na czworaka ale kolezanka mi powiedziala ze to do siadania. Marudka jest ostatnio, to mozliwe ze od tych nowych umiejetnosci?
Co do pasty to ja nie wyplukuje po myciu a moze sie jakos powinno? Dziecko przecież nie wypluje na zawołanie tej wody 🤔 -
Zielen wrote:U nas maly zaczyna kombinowac z siadaniem. Na początku myślałam ze to do raczkowania bo tak buja sie na czworaka ale kolezanka mi powiedziala ze to do siadania. Marudka jest ostatnio, to mozliwe ze od tych nowych umiejetnosci?
Co do pasty to ja nie wyplukuje po myciu a moze sie jakos powinno? Dziecko przecież nie wypluje na zawołanie tej wody 🤔10.09.2019 Marcel -
Widzialam na profilu @doktor.anka na instagramie. Tam rzczywiscie to bujanie opisano jako start do raczkowania 🙂
Tez sie zdziwilam bo myslalam zawsze że takie maluchy to siadają z pleckow. Podaje się palce i maluch sie podciaga. Ale kolezanka wyslala mi filmik na ktorym jej synek siada tak na skos z pozycji czworaczej. 🤷♀️ zobaczymy za niedlugo jak to naprawde jest. Chociaz chyba to chodzi o to, ze siadaja z pozycji czworaczej a bujanie w pozycji czworaczej to start do raczkowania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2020, 10:02
-
Zielen wrote:Widzialam na profilu @doktor.anka na instagramie. Tam rzczywiscie to bujanie opisano jako start do raczkowania 🙂
Tez sie zdziwilam bo myslalam zawsze że takie maluchy to siadają z pleckow. Podaje się palce i maluch sie podciaga. Ale kolezanka wyslala mi filmik na ktorym jej synek siada tak na skos z pozycji czworaczej. 🤷♀️ zobaczymy za niedlugo jak to naprawde jest. Chociaz chyba to chodzi o to, ze siadaja z pozycji czworaczej a bujanie w pozycji czworaczej to start do raczkowania.10.09.2019 Marcel -
U mnie to samo jeszcze jak zobaczy coś na podłodze odrazu chce łapać . Więc zawsze najpierw sprzątanko za nim rano pójdzie na podłogę ale przez cały dzień i tak się nazbiera 😅
Mój brzdąc jeszcze nie siada a już się podnosi na nogi i staje robi to sama podpiera się o moje nogi bujak szok. Nie za wcześnie ?