Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyk878 wrote:Zalikeowalam za te pierogi. Podrzuć mi trochę bo mąż uwielbia, a ja nie mogę twarogu jesc. Jak bym sama zaczęła robić to nie powstrzymałam się przed spróbowanie i byłoby źle.
A tak mi się slinka puściła na myśl o pierogach ;(
Ja wczoraj padłam o 20, a dziś najmłodsza obudziła o 6.30, inaczej nadal bym spała -
Dzien dobry. Chocia zalezy dla kogo... Ja zaczelam nawet wode zwracac... Wiec zaczna byc ciekawie. Wieczorem do polnocy mialam lekkie rewolucje zeladkowe i kibelek plus mulenie. A od rana to... Masakra. Myslalam ze sniadanie z synem zjem ale chyba odpuszcze :]
-
Mama_Zuzia wrote:Mi odpukac przeszly wymioty I straszne mdlosci wiec korzystam I jem:)
Mnie wczoraj wlasnie wieczorem rozwolnienie zlapalo... Ale zwrotu wody z miodem z rana sie nie spodziewalan. I nie wiem co jesc. Chyba sobie kisiel dzisiaj zrobie. -
Ja tak samo miała jeszcze dwa dni temu, nawet wodę zwracałam. A teraz już jakby trochę lepiej, jeszcze nie jem wszystkiego ale mdłości narazie mniej. Wczoraj bardzo pomogła mi mała rozpuszczalna kawka. Chyba mi ciśnienie podniosła i udało się normalnie funkcjonować
-
Ja uwielbiam kawę, przed ciążą piłam po 3 dziennie. Teraz w ogóle mnie nie ciągnie, a też przydałoby się podnieść trochę ciśnienie bo chodzę po domu jak cień
Dziewczyny z terminami na początek września-za chwilę nasze mdłości minąWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 08:32
RudaAnna lubi tę wiadomość
-
mnie mdłości łapią teraz najmocniej wieczorem jednak ani razu nie wymiotowałam. w ogóle dziwna sprawa. nic po godzinie 18 nie mogę zjeść bo odbija się to strasznym ciężarem, drażnieniem żołądka, jelit i mega mdłościami. ostatnio męczyło mnie do 2 w nocy to chyba dlatego, że zawsze i tak miałam problemy z jelitami i układem trawiennym a teraz pewnie się nasila.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I mnie pomaga banan, nawet w nocy jak mdli mnie to zazwyczaj z głodu to jem banana. Pije sok bananowy i jem kaszki manna bananowa i to zazwyczaj mój żołądek przyjmuje
Kawka wczoraj weszła idealnie, a dzisiaj niestety nie. Ale i tak trochę mi pomogła
Paulina 28.11 szansa na pusty pęcherzyk jest zawsze. Ale stwierdza się go jak pęcherzyk osiągnie 25mmi nie będzie w nim zarodka. 2 mm to bardo mało, u mnie przy 12mm nie było jeszcze zarodka a tylko ciałko żółte. Więc musisz uzbroić się w cierpliwość i przede wszystkim dobre myśli i nastawienie. Będzie dobrze Za dwa tygodnie pewnie zobaczysz już zarodekWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 09:44
kark lubi tę wiadomość
-
Praktycznie od 28 dc zaczął się mnie raz dziennie boleć brzuch jak przed okresem. Po kilku dniach czuje tylko ciągnięcie i delikatny ból brzucha, lekarz mówi, że tak powinno być. Czy to normalne, że nie mam żadnych innych objawów? Oprócz piersi, które są jak przed @Paulina
-
Z objawami różnie jest. Niektóre dziewczyny prawie nie mają, a inne od samego początku źle się czują. Mnie na początku męczyły całodniowe lekkie mdłości, które po kilku dniach prawie zniknęły by po 3-4 powrócić ze zdwojoną siłą.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Ja również witam się w 8tc :*
Paulina co do stworzenia czy to puste jajo na tym etapie nie jest to możliwe ja miałam puste jajo do 8tc rosło do 8mm i nie było w nim zarodka ani ciałka żółtego ale po wizycie u ginekologa zaczęłam plamić i krwawić i mimo tabletek na podtrzymanie nic nie pomagało
Trzymam kciuki za was i za twojego bąbelka nie ma co się martwić przed czasem co ma być to będzie pamiętaj nic za to nie możemy ale myśl pozytywnie kochana i wierz w małego bąbelka :*kark lubi tę wiadomość
Victoria 10.11.2013r
Pola 08.11.2015r
27.01.2018 aniołek 5tc (*)
27.09.2018 aniołki 6tc(*)
Franuś 💙
-
U mnie mdlosci są kazdego dnia o różnej sile. Mało potraw jem bo na samą myśl robi mi sie nie dobrze jak juz na cos mam ochote to zjadam dosc sporo zeby najeść sie poprostu no i wtedy kolejny problem bo potem to jedzenie stoi mi w gardle tak zle sie czuje i juz tego dania nie rusze wogle w kolejnych dniach tak jest ze wszystkim... lekarz dal mi tabletki z witaminami i kwasem foliowym do tego z imbirem troszeczke lepiej jest po nich bo po sniadaniu nie mam mdłości akurat wtedy biorę tabletki i jest lepiej ale za to pozniej wracają i tak...
Musimy to przetrwac juz nie dlugo nam zostalo -
Objawy zazwyczaj nasilają się lub pojawiają się 6-7tydz. Ale u niektórych są już od początku a największe szczesciary objawy takie jak np. Mdłości czy wymioty omijają całkowicie Więc każda ma inaczej ból podbrzusza i ciagniecie to bardzo dobry objaw Macica się rozciąga Także spokojnie ciesz się ciąża i jedz co chcesz bo już niedługo może się to skończyć
U mnie leci już 10tydz i mdłości zaczynają powoli przechodzić ale jeden belcik dziennie minimum jeszcze musi być