Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Oleczka94 wrote:Kobitki wlasnie nalalam sobie pepsi. Jestem jego zwolennikiem. a moj M. Na to ze nie powinnam bo to pozniej odbije sie w takim sensie ze maluch moze miec kolki, bo to gazowane. Czy to prawda?
No coś Ty ale bzdura -
nick nieaktualny
-
Ja już po wizycie, maluch ma 3.31cm i pięknie bije mu serduszko 173/minutę . ❤️
speakyourmind93, Jusi 28, k878, Gosa, VianEthel2, mila_88, pola0909, Olalu89, Betika, miczitanka, aannkka, alis132, Lami, m0nika, Inka90, zwichrowana, Finezja19, Jaga94, manda21, kark, Janka0909, Agusia_pia, monkle, RudaAnna, pauluskaaa29, Arashe, Juusti69, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Olalu89 wrote:A bardzo duży? Dostałaś nakaz leżenia?
-
ZielonaWyspa wrote:A mogę z ciekawości zapytać który to dokładnie jest TC u ciebie? Bo twój maluszek jest niewiele większy od mojego i jestem tylko ciekawa czy z moim jest wszystko dobrze.
-
speakyourmind93 wrote:Polubilam za 1 cm dzidziusia Kochana duzy krwiak? Pewnie musisz duzo lezec? Takie krwiaki trzeba wylezec aby sie wchlonąl.
speakyourmind93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalis132 wrote:Dziewczynki A jak to jest z krwiakiem jak nie ma plamien tylko na usg.
Noi kosmowka z cechami odklejania 12 x 15 mm
Jak nie ma plamień to krwiak się wchłania. Ale jak są plamienia to też nie jest źle, bo wtedy się oczyszcza Przy odklejaniu kosmówki jest bezwzględny nakaz leżenia.m0nika lubi tę wiadomość