Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
zwichrowana wrote:Speaky- gratulacje kochana !! Najważniejsze, że wszystko dobrze.
Dziewczyny poczytałam Was dzisiaj i żyć mi się odechciało - już wymyśliłam sobie, że poroniłam bo się względnie dobrze czuje. Przez 15 minut stałam przed lustrem i rozmyślałam, czy mi piersi nie maleją.
Chyba nie mogę takich rzeczy czytać bo mi potem na psychikę zbyt mocno wchodzi !
Kark-Gratuluje !
Może ogranicz czytanie forum dla własnego dobra i dzidziusia
🎂26.06.2020 - 3660g 54cm 👶🏻 -
manda21 wrote:Hejka, ja tez po wizycie pecherzyk i maluszek na 8tc5d, wszystko ladnie wyglada. Krwiaka brak.
Bolal mnie bardzo mocno brzuch i mialam biegunki, mam odstawic calkowicie duphaston i nic nie przyjowac.
A ile ma maluszek ?
🎂26.06.2020 - 3660g 54cm 👶🏻 -
Cudnie dziewczyny gratuluje Wam wszystkich dobrych wiesci. Ja właśnie siedzę w poczekalni u lekarza wyglada na to ze dzisiaj nie będzie opóźnienia proszę trzymajcie kciuki
Jusi 28, Olalu89, speakyourmind93, pola0909 lubią tę wiadomość
-
Mama_Zuzia wrote:Cudnie dziewczyny gratuluje Wam wszystkich dobrych wiesci. Ja właśnie siedzę w poczekalni u lekarza wyglada na to ze dzisiaj nie będzie opóźnienia proszę trzymajcie kciuki
Trzymam kciuki za Twoją wizytę !synuś
28.12 (16dpo):HCG- 244,34 mUl/ml
31.12 (19dpo):HCG- 1136,46 mUl/ml
02.01 (21dpo):HCG- 2656,97 mUl/ml -
Limerikowo wrote:Raczej za pozno.
tsh wg mej pani ginekolog z Poz pracuje na Polnej nalezy do wartosci ponizej 2 utrzymywac
Ale kazda ma z nas swego lek ktorego sie slucha
Ja tez nie mam klopotow z tarczyca euthyrox 25 ale badam na poczatku ciazy potem na koniec I trym i II i III tez po 2x lub minimum 1x tak jakzleci lekarz
W obu ciazach euthyrox z 25 do 75 mialam podniesionyjak mi nie dadza skierowania na nhs to pojade i zbadam sama.
10.09.2019 Marcel -
Ja po wizycie dzidziuś żyje ma 1.06cm. Już wiem skąd to plamienie, prócz całej macicy w miesniakach pojawił się krwiak
jestem załamana
kark, speakyourmind93, pola0909, Mama_Zuzia, monkle lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kark wrote:Oleczka bzdury, którymi straszyły się nasze mamy10.09.2019 Marcel
-
nick nieaktualnyOleczka94 wrote:Kobitki wlasnie nalalam sobie pepsi. Jestem jego zwolennikiem.
a moj M. Na to ze nie powinnam bo to pozniej odbije sie w takim sensie ze maluch moze miec kolki, bo to gazowane. Czy to prawda?
Ścieeeemaja właśnie musiałam sobie parę placków ziemniaczanych nasmazyć, bo tak mnie naszło, że bym nie wytrzymała :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 19:28
-
nick nieaktualny
-
manda21 wrote:Hejka, ja tez po wizycie pecherzyk i maluszek na 8tc5d, wszystko ladnie wyglada. Krwiaka brak.
Bolal mnie bardzo mocno brzuch i mialam biegunki, mam odstawic calkowicie duphaston i nic nie przyjowac.
Mógł Ci zmienić np na Luteinę dopochwową i nie miałabyś problemów żołądkowych ale przynajmniej spokój byś miała,że ciąża się utrzyma.
Już raz poroniłaś i powinien z marszu kazać ci brać progesteron tylko w innej formie. -
aannkka wrote:Ja po wizycie dzidziuś żyje ma 1.06cm. Już wiem skąd to plamienie, prócz całej macicy w miesniakach pojawił się krwiak
jestem załamana
A mogę z ciekawości zapytać który to dokładnie jest TC u ciebie? Bo twój maluszek jest niewiele większy od mojego i jestem tylko ciekawa czy z moim jest wszystko dobrze. -
aannkka wrote:Ja po wizycie dzidziuś żyje ma 1.06cm. Już wiem skąd to plamienie, prócz całej macicy w miesniakach pojawił się krwiak
jestem załamana
Polubilam za 1 cm dzidziusiaKochana duzy krwiak? Pewnie musisz duzo lezec? Takie krwiaki trzeba wylezec aby sie wchlonąl.