Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama_Zuzia wrote:My jeszcze nie mamy nic ale juz wiem ze znowu bedziemy sie klocic bo moj facet ma tak zryty gust ze nie moge tego przebolec
Jak ja cię doskonale rozumiem!!! Mój w ogóle nie ma gustu... Hahaha, dla dziewczynki wymyślił Karina (i koniec tematu!!!), a mi podoba się Felicja! Dla syna jakoś ciężej przychodzi.
Mam już córkę Judytę i syna Szymka. -
Kurczę,Wam też zjada część tekstu który wystawiacie? Tyle się napisałam a wstawiło mi tylko,że napisałyście 200 stron,nic nie rozumiem.
Pisałam też, że u nas będzie Matylda a jeśli jednak będzie trzeci chłopak to będzie Maurycy -
Komunikacja24 wrote:Kurczę,Wam też zjada część tekstu który wystawiacie? Tyle się napisałam a wstawiło mi tylko,że napisałyście 200 stron,nic nie rozumiem.
Pisałam też, że u nas będzie Matylda a jeśli jednak będzie trzeci chłopak to będzie Maurycy. Mam nadzieję że wiesz o co mi chodzi :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 20:11
Komunikacja24 lubi tę wiadomość
4.03. 6,67 cm szczęścia, 175u/min
BhCG:
31.12.2018 | 12 dpo 179,50
02.01.2019 | 14 dpo 693,20
04.01.2019 | 16 dpo 2028,00
08.01.2019 | 20 dpo 11931,00 -
Kark kurde myślałam że jestem wyjątkiem i tylko mnie męczą wieczorne mdłości zasnąć nie mogę kręcę się i bolo mnie wszystko okropne uczucie ale majac te objawy wiem że kropek rośnie i ma się dobrze :*
Muszę ustawić na szybko jakaś wizytę u jakiegoś gina na raz by podejrzeć kropka bo zwariuje bdo 13 marca do prenatalnych
Victoria 10.11.2013r
Pola 08.11.2015r
27.01.2018 aniołek 5tc (*)
27.09.2018 aniołki 6tc(*)
Franuś 💙
-
Kark bedzie syn
Ja mialam z synem do konca ciazy wieczorne mdlosci, a teraz zgupialam, bo meczy mnie caly dzien..
Ja mam Wiktora i to mega towarzyski wulkan energi. W sumie w 6mcu ciazy wymyslilismy to jedno imie i tylko dla chlopca i tak zostalo. Zapytalam meza tylko jak sie urodzil zeby popatrzyl czy pasuje do malegoWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 20:34
Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
Dziekuję za wszytskie kciuki !!! Kochane wszystko dobrze, chyba już koniec złych wieści , chociaż na poczatku najadłam się strachu. Przy usg maluch zrobił psikusa i obrucił się pleckami i gin nie widział serduszka ale dosłownie za parę sekund, maluszek w drugą stronę piękne serduszko, ruszał główką, kręcił się no niezapomniany widok
jestem już zakochana
z tego stresu i radości nie dopytałam o konkretny wymiar crl ;/ ale gin mówił, ze 10tc i jak na ten etap to wszystko wygląda dobrze, więc to mi wystarczy
zostawił dalej duphoston i acard i za 2 tygodnie badania prenatalne
Dobrej nocy kochane !!!!
Olalu89, m0nika, k878, Inka90, Ann.., Lami, speakyourmind93, Agucha90s, Finezja19, Jaga94, kark, monkle, zwichrowana, AmyLee44, manda21, Agusia_pia, Mama_Zuzia, Komunikacja24, aannkka, Betika, Arashe lubią tę wiadomość
-
pola0909 wrote:Dziekuję za wszytskie kciuki !!! Kochane wszystko dobrze, chyba już koniec złych wieści , chociaż na poczatku najadłam się strachu. Przy usg maluch zrobił psikusa i obrucił się pleckami i gin nie widział serduszka ale dosłownie za parę sekund, maluszek w drugą stronę piękne serduszko, ruszał główką, kręcił się no niezapomniany widok
jestem już zakochana
z tego stresu i radości nie dopytałam o konkretny wymiar crl ;/ ale gin mówił, ze 10tc i jak na ten etap to wszystko wygląda dobrze, więc to mi wystarczy
zostawił dalej duphoston i acard i za 2 tygodnie badania prenatalne
Dobrej nocy kochane !!!!tak się cieszę kochana, gratulacje!!!
pola0909 lubi tę wiadomość
BhCG:
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No muszę się przyznać ze przez wczorajsze wiadomości a przy moich 3dniowym braku objawów z czego wsumie jestem zadowolona to się przestraszyłam ,spać nie umiałam ale rano poszły wymioty to zaraz się ocząslam! I tez jestem za żeby sama dobra energię mieć na forum !
my mamy tylko imie dla dziewczynki Emilia wiec nie powiem żeby taka mi się marzyła ale wiadomo najważniejsze by zdrowe było:) dla chłopca narazie zero pomysłu. Jak tak opowiadacie o wizycie jak widzieliście dzidzusia to nie umiem doczekać się piątku to będzie 10+5
kark, Lami, Olalu89 lubią tę wiadomość
15.08.19r. Wojciech ❤️ -
Ale piękne wiadomości
aż zazdroszczę że macie wizyty za sobą ja dopiero za dwa tygodnie ech ech, u nas z imionami będzie problem bo mąż stwierdził że ja wybrałam córce to on teraz wybierze dla 2 dziecka... Aż strach się bać
Lami, ZielonaWyspa lubią tę wiadomość
-
U nas tylko dla chłopca wybrane imię - Staś. Nie powiem żeby mi się jakoś szczególnie podobało, ale u męża tradycja że co chłopak to na zmianę Paweł Staś Paweł itd... No więc nie chcę stawać przeciw tradycji
A dla dziewczynki kompletnie nie wiemy.
Lami lubi tę wiadomość
BhCG:
Ahh tyle dobrych wiadomosci dzis
super
U nas sa takie typy
Karina / Sandra
Kacper/ Jakub
Mnie dzis mecza okropne gazy... Ale ze w domu jestem to sobie prutam
Dobrej nockiLami, kark, Arashe lubią tę wiadomość
-
Hahaha, nie zgadzacie sie, że jedno dla chłopca wybiera, drugie dla dziewczynki. Ja się tak zgodzilam, jak się poznaliśmy, bo to abstrakcja dla mnie była, a ten uparty przy Wiktorii dalej obstaje
Ostatnio powiedziałam mu, że kategorycznie odmawiam i moim błędem było maglowanie od razu Janinki, bo odpowiedział mi moimi słowami. Jak nie będzie chciał o imionach rozmawiać, trudno. Wybiorę swoje, przemilczę, a jak tylko obejmę bejbika, kiedy pojawi się na świecie, to je bardzo wyraźnie wyartykułuję, to imię. Nie będzie miał wyjścia, bo chyba po kilkunastogodzinnym porodzie nie powie mi "kategorycznie nie"
taki mam plan
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 22:54
Komunikacja24 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Moj planuje dla corki Daria ktore mi sie znowu kompletnie dla mojej corki nie widzi. Powiedzialam mu, bo jeszcze jestesmy przed slubem ze predzej dam swoje nazwisko niz imie do ktorego nie jestem przekonana
Pola- cudowne wiesci!pola0909 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama Zuzia, mój zawsze straszy, że pojedzie do urzędu i nazwie jak chce, to mu wtedy odpowiadam, że podam ojciec nieznany i niech mnie wtedy cmoknie
Lami... -_- Mój M właśnie twierdzi, ze ponoć zgodził się na 4te, bo mu obiecałam, że wybierze imię. Nie wiem czy wymyśla czy byłam wtedy w śpiączce, ale jestem przerażona.
Dla dziewczynki można powiedzieć, że zostały niewykorzystane poprzednio Maria, Janina, Krystyna albo Dominika
A dla chłopca aż się boję... Przy synu obstawał długo przy Kaspian albo LeonardSkąd on te imiona bierze?