Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
VianEthel2 wrote:Aj tam patola Kark, życie po prostu
U mnie się tak ułożyło, że wczoraj minęły 2 lata od pierwszego spotkania z mężem. Po 4 miesiącach znajomości byliśmy razem a po kolejnych 4 się zaręczyliśmy
To ekspres. Ja Mojego poznałam z pracy. Rzadko się widywaliśmy bo on dużo wyjeżdżał. 2 lata po tym jak się poznaliśmy to mnie na randkę zaprosiłCóreczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
nick nieaktualnyVian bardziej chyba my i nasze charaktery
Miałam masę chłopaków, nigdy dzieci nie chciałam, a jak się zaczęłam z M spotykać to po tygodniu wiedziałam, że chcę z nim się zestarzećPo pół roku zaczęliśmy dzieci i ślub planować, a jeszcze w szkole byliśmy
Także u nas każde planowane, a że wcześnie to już chyba geny, teściowa też 29 lat miała czwarte, a moja mama 32 lata -
K878 szybko, ale potrafiliśmy ze sobą rozmawiać po 12h dziennie, a spotkania co 2 tygodnie były zdecydowanie niewystarczające. Być może szło to tak szybko ze względu na to, że wcześniejszy mój związek trwał 7 lat, ale nie wróżył, żeby coś miało iść naprzód.
Na drugim spotkaniu pamiętam rozwaliłam sobie palec u stopy, spadła mi taka metaliwa kasetka. Paluch 2 razy większy, fioletowy. Ledwo mogłam chodzić. Ale dzielnie szłam w zaparte, że tylko trochę boli. Przechodziłam tak cały weekend, bo akurat M przyjechał. A te rozstania na dworcu, eh... generalnie z palcem skończyło się na kilku dniach l4, palec był mocno stłuczony, ale kość cała. Zszedł mi cały paznokieć
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Ja za 12 dni koncze 27 lat, starszaka rodzilam jak mialam 21 I nie byl planowany, ale uwazam ze super ze stalo sie tak jak sie stalo, bo teraz Mam juz odchowanego mlodego przystojniaka ktory mi pomaga I jest najukochanszy na swiecie ❤️
speakyourmind93, Juusti69 lubią tę wiadomość
-
Ja w tym roku 30. Nam wszyscy z mężem mówili że za wcześnie ślub bierzemy. A myśmy byli pewni swego i nie chcieliśmy czekać. Nie mieliśmy 24 lat jak stanęliśmy na ślubnym kobiercu. Olę urodziłam jak miałam 27. Czekaliśmy aż chociaż jedno z nas będzie miało stała umowę w pracy.
A co do lekarza i położnej. Jezeli nie ma powikłań to faktycznie położna wystarczy natomiast ja osobiście mam doświadczenie że na nic położna bo jak spadło tętno małej to położne chciała czekać a lekarka na szczęście od razu podjęła decyzję o cesarce i dzięki temu dziecku nic nie jest. Więc to zależy od sytuacji. -
Kark to sobie wyobraz co czula moja mama bedac w czwartej ciazy majac 29 lat i dowiadujac sie, ze beda blizniaki
Mi sie marzyla trojeczka dzieci przed 30, ale nie wiem czy zdarze(+przekonac meza na 3). Niedlugo koncze 28.kark lubi tę wiadomość
Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
Ja za dwa miesiące kończę 29, więc plan urodzenia dwójki do trzydziestki mam nadzieję, że będzie wykonany
większej liczby dzieci nie planuję, chyba że mi coś mocno odstrzeli za jakiś czas
Edit:
Jutro idę na USG sprawdzić co z tym krwiakiem, bo mam dwie imprezy do przygotowania za pasem i muszę sprawdzić na ile sprawa jest poważna i wymaga mojego leżakowania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2019, 19:07
Tomuś 06.12.2017r, 37t6d, 2400g szczęścia, SN.
Bartuś 08.09.2019r, 38t2d, 3430g szczęścia, SN.
12.2016 [*] pamiętam Aniołku. -
Ja 32. Po nadchodzącym porodzie zamykamy sklep. Drugie jest wynikiem namowy bo mąż chciał jedno. A ja nie mam aż tyle umiejętności żeby ogarnąć trójkę. Po prostu sobie siebie nie wyobrażam. Nie mówiąc o pracy. Planuje wrócić we wrześniu 2020 na pol etatu na rok, potem już normalnie. Więcej lat „na zasiłku” sobie nie wyobrażam. Już teraz chwilami dostaje kręćka w domu.Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
nick nieaktualnyManda, nieźle
Animka, to nasz dobry znajomy ma tyle lat co my, czyli 29, a jego zona ma 32. Brali ślub, kiedy on miał 21 i od razu zaczęli się starać. Wszyscy - rodzina, sąsiedzi, znajomi, przyjaciele (prócz nas) mówili, że za szybko, że po co, są młodzi i niech się wyszaleją.
Do tej pory nie mają dziecka -
nick nieaktualnyK878, powiem Ci, że ja od maja 2018 jestem na zasiłku z tego względu, że finansowo nie opłacało mi się pracować
Byłam w pracy po macierzyńskim 2 miesiące, ale odliczając nianię wyszło nam, że więcej dostaję siedząc w domu z dzieciakami...
Także ja wiem już, że mój powrót do pracy będzie dopiero wrzesień 2022, jak najmłodsze pojdzie do przedszkola państwowego.
Chociaż nie powiem, fajnie by było do tego czasu coś swojego wykombinować -
Czy któraś z Was jest z Warszawy i może polecić, gdzie można zrobić to usg genetyczne między 11 a 13 tygodniem?
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Agusia_pia wrote:Ja w tym roku 29 lat. Z mezem 3 lata po slubie mina na jesieni a znamy sie juz 7 lat. Ja chcialam do 30 urodzic i wychodzi na to ze sie uda