Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Już po wizycie. Z dzidzia ok
49mm co odpowiada wg lekarza 11w5d a ja dziś jestem 11w0d oO. słyszałam serce.....niesamowite uczucie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2019, 18:01
elvira, pola0909, kark, monkle, joe anna, Lami, Mama_Zuzia, zwichrowana, m0nika, k878, aannkka, Agusia_pia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo ja wszystkich podbuduję, że u nas nasz 4.5 latek nadal się budzi w nocy jak nikt z nim nie śpi... Także nie ma tego złego dziewczyny
Magda, jejku, ale już duży człowiek
Mnie ostatnio najstarsza pytała ile ma dzidziuś, mówię, że pewnie koło 3cm, a ona aż taki duży?!magda.g85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To ja szczęśliwie mam śpiące dziecko bardzo dobrze. Śpi bez przerw od 11 miesiąca 11-12h w nocy(chyba że go coś boli lub jest chory, ale to póki co bardzo rzadko) plus 2h w dzień. Wcześniej też spał super, nie licząc ząbkowania, max miał 3-4 pobudki w nocy, w drugim półroczu 1-2.
Ja nie wiem jak ja przeżyję jak drugie nie będzie takim śpiochemTomuś 06.12.2017r, 37t6d, 2400g szczęścia, SN.
Bartuś 08.09.2019r, 38t2d, 3430g szczęścia, SN.
12.2016 [*] pamiętam Aniołku. -
nick nieaktualnymonkle wrote:To ja szczęśliwie mam śpiące dziecko bardzo dobrze. Śpi bez przerw od 11 miesiąca 11-12h w nocy(chyba że go coś boli lub jest chory, ale to póki co bardzo rzadko) plus 2h w dzień. Wcześniej też spał super, nie licząc ząbkowania, max miał 3-4 pobudki w nocy, w drugim półroczu 1-2.
Ja nie wiem jak ja przeżyję jak drugie nie będzie takim śpiochem
-
A ja się pochwalę, że ogarnęłam sobie termin na usg genetyczne na 19 marca
k878 lubi tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
magda.g85 wrote:Już po wizycie. Z dzidzia ok
49mm co odpowiada wg lekarza 11w5d a ja dziś jestem 11w0d oO. słyszałam serce.....niesamowite uczucie
Duże maleństwo ❤️ GratulacjeJusi 28 lubi tę wiadomość
-
Hey witam się w 10tc czyli 9+0 moje mdłości są jeszcze i nie mogę jeść bywają dni takie jak ten że zjem więcej ale to cud naprawdę
Co do alkoholu ciągnie mnie na moje ulubione piwo dziki sad z śliwkahehe muszę obejść się smakiem
Jak tam wasze brzuszki urosły coś??
U mnie nic a nic jedynie jak się najem trochę coś tam mam ale tak to nic
Ps gratulacje z udanych wizyt maluszki teraz rosną jak na drożdżach :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2019, 19:36
Jusi 28 lubi tę wiadomość
Victoria 10.11.2013r
Pola 08.11.2015r
27.01.2018 aniołek 5tc (*)
27.09.2018 aniołki 6tc(*)
Franuś 💙
-
Ja tez mogę się pochwalić ze po badaniach prenatalnych wszytsko dobrze
aż kamień z serca spadł! Dzidzia ma już 5,3mm okazji tego udanego dnia kupiłam małe papucki a mąż wybrał maskotkę pierwsza takie zakupki
VianEthel2, joe anna, monkle, Mama_Zuzia, Lubieswieczki, Agucha90s, Lami, m0nika, kark, elvira, pola0909, k878, Jusi 28, Janka0909 lubią tę wiadomość
15.08.19r. Wojciech ❤️ -
RudaAnna wrote:Ja tez mogę się pochwalić ze po badaniach prenatalnych wszytsko dobrze
aż kamień z serca spadł! Dzidzia ma już 5,3mm okazji tego udanego dnia kupiłam małe papucki a mąż wybrał maskotkę pierwsza takie zakupki
chyba wszystkie wychodzimy już z ciemnego długiego tunelu i będzie tylko prosta do celu
-
magda.g85 wrote:no aż się zastanawiam czy wszystko ok, że o tyle dni wyprzedza ale lekarz nic nie mówił, że coś jest nie tak
E no coś Ty, takie różnice to żadne różnice już w tym momencie
Po prostu rośnie Ci silne dziecię!
RudaAnna- super, również ogromne gratulacje!ja jeszcze 4 dni już nie licząc dzisiaj
-
nick nieaktualny
-
Ja do niedawna też mówiłam, że jak wstanę 3 razy w nocy to dobra noc, ale nadeszły 2 urodziny i się poprawiło
jak pójdę na zwolnienie za 3 tygodnie to spróbujemy przenieść małą do drugiego pokoju. 2 łóżeczek u siebie nie zmieścimy
Dziewczyny a jak to jest z tą cytomegalią. 2,5 roku temu robiłam badania i wyszlo, że nie mam "świeżego" zakażenia, miałam za to przeciwciała, więc kiedyś musiałam przejść. Czy teraz wystarczy, że zrobię badanie na to czy teraz nic się nie dzieje czy znowu muszę oba?tutusia lubi tę wiadomość
Córka 02.2017 ❤️
Córka 11.09.2019 ❤️ -
łania wrote:Ja do niedawna też mówiłam, że jak wstanę 3 razy w nocy to dobra noc, ale nadeszły 2 urodziny i się poprawiło
jak pójdę na zwolnienie za 3 tygodnie to spróbujemy przenieść małą do drugiego pokoju. 2 łóżeczek u siebie nie zmieścimy
Dziewczyny a jak to jest z tą cytomegalią. 2,5 roku temu robiłam badania i wyszlo, że nie mam "świeżego" zakażenia, miałam za to przeciwciała, więc kiedyś musiałam przejść. Czy teraz wystarczy, że zrobię badanie na to czy teraz nic się nie dzieje czy znowu muszę oba?
Żeby były miarodajne to obydwa zrób, dlatego ze poziom przeciwciał tez nie jest na tym samym poziomie w porównaniu do takiego okresu wstecz
-
Co tu taka cisza dziś? Ja dziś chciałam ubrać takie bardziej eleganckie spodnie a tu się nie dopnę
chyba czas na zakupy..
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Ja tylko na chwilkę,przepraszam że nie odniosę się do Was ale mam dosłownie dość...
Moi synowie mają ospę wietrzną.
Mąż w dzieciństwie nie przechodził ospy i teraz biedny śpi w motelu 6 km od domu.Ani się widzieć,ani nacieszyć sobą...
I znów na 2 tygodnie w trasę pojedzie.
Dobrze, że ja w dzieciństwie przechodziłam ospę.
Ale mam pytanie: czy Was też już mniej bolą piersi?
Bo mnie bolą mniej i to dużo mniej i wiadomo- głupie myśli zaraz,że coś jest nie tak.
Ale mdli mnie non stop, zwłaszcza jak jestem głodna, przeszkadzają mi różne zapachy i jak się nasprzatam to boli mnie trochę brzuch. -
Mnie też nie bolą już i nawet stanika większego nie potrzebuje. Może są bardziej zaokrąglone ale ogólnie może po bokach jak dotkne to poczuje lekko ból
Też mnie to martwilo, ale wczoraj ma usg było wszystko ok
Więc luzujemy:)
Ja dzisiaj przeszłam 10 km i wszystko mnie boli... Brzuch tak samo, chyba przesadziłam ale było tak pięknie
...
Ale w końcu w miarę fajnie się dziś czulam:)Komunikacja24 lubi tę wiadomość