Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Czy jak skończy mi się abonament preminum to dalej będę mogła pisać na forum?
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Nie nadrobię Was,no nie nadrobię
Trzymam kciuki za Wasze wizyty.Beda tylko dobre wieści
Ja mam w domu armagedon,moje chłopaki mają ospę.Ten młodszy ma dopiero kilka krostek.Ale starszy to masakra,cały wysypany,poza stopami.
Płacze biedny.
-
Ja witam się w 10 tygodniu
mnie od kilku dni boli brzuch ale tak jakby się macica rozciągala
czytam i czytam o tych badaniach orenataknych i też najpierw zrobię usg a w razie czego test z krwi. Chociaż będę musiała się dowiedzieć w poniedziałek jak będę u lekarza jak to wygląda bo koszt to 300 zł ale nie wiem czy samo usg czy razem z pobraniem krwi.
-
Nie pije od marca 2017. Piwo męża mi śmierdzi. Z bezalkoholowych mi smakuje bavaria, choć to pszeniczne i smakuje jak lemoniada bardziej. Wino bezalkoholowe to dramat smakowy. Jakos da się przyzwyczaić.
Ja młoda ostatnio karmiłam 24.01. Od początku ciazy zaczęły się problemy z pokarmem, od 20.01 nie leciało już nic wiec dałam sobie spokój, tym bardziej ze napadł na mnie serek waniliowy i przy jej alergii musiałabym odczekać 2 tygodnie żeby jej nie zaszkodziło. Mm akceptuje, pije 2-3 butle na dobę. Mniej się budzi w nocy. Doceniam przy ciążowym zmęczeniu. Chciałam karmić ile się da, No i dało się tylko tyleCóreczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
nick nieaktualnyK878, ja od 5.5 roku non stop bez przerw starania/ciąża/karmienie, więc też praktycznie nie piję.
Z alkoholi to co lubię i mogę pić ze smakiem i bez skrzywienia to kwas chlebowy i cydr
Dlatego nienawidzę imprez ze studentami, wciskania mi na siłę wódki i tłumaczenia w kółko, że nie chcę i nie lubię i za nikogo się nie napiję!
I tak tak super, ze ponad rok karmiłaśJa miałam podobnie z synem jak zaszłam w ciążę z córką. Co prawda karmiłam go już tylko na noc, ale z dnia na dzień skończyło się mleko i mimo jego zasysu i płaczu nic to nie dało.
-
Zorganizujemy sobie imprezę po wszystkim w centralnej części Polski tak by każda miała możliwość dojazdu
Będzie wyhodne mamusiekWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2019, 11:18
Lami, pola0909 lubią tę wiadomość
4.03. 6,67 cm szczęścia, 175u/min
BhCG:
31.12.2018 | 12 dpo 179,50
02.01.2019 | 14 dpo 693,20
04.01.2019 | 16 dpo 2028,00
08.01.2019 | 20 dpo 11931,00 -
m0nika wrote:Zorganizujemy sobie imprezę po wszystkim w centralnej części Polski tak by każda miała możliwość dojazdu
Będzie wyhodne mamusiek
Ja w poprzedniej ciąży z synem pisałam na jednym forum i z dziewczynami mega mocno się trzymamy, do dzisiaj mamy grupę na Facebooku, nie raz były spotkania itp także powiem Ci szczerze ze to wcale nie jest takie nierealne -
nick nieaktualnyK878 dokładnie... Ja nie raz jak mamy grilla z sąsiadami to wiadomo - do grilla tylko piwo. I ja po 2 piwach 0% jestem bardziej chwycona niż eMek po 3 zwykłych
Oj, ja na wrześniu 2014 tak miałam. Do tej pory z kilkoma dziewczynami mam kontaktWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2019, 11:40
-
Dla mnie nie będzie to problemem także jak coś to jestem chętna na takie spotkanie
pola0909 lubi tę wiadomość
4.03. 6,67 cm szczęścia, 175u/min
BhCG:
31.12.2018 | 12 dpo 179,50
02.01.2019 | 14 dpo 693,20
04.01.2019 | 16 dpo 2028,00
08.01.2019 | 20 dpo 11931,00 -
k878 wrote:Nie pije od marca 2017. Piwo męża mi śmierdzi. Z bezalkoholowych mi smakuje bavaria, choć to pszeniczne i smakuje jak lemoniada bardziej. Wino bezalkoholowe to dramat smakowy. Jakos da się przyzwyczaić.
Ja młoda ostatnio karmiłam 24.01. Od początku ciazy zaczęły się problemy z pokarmem, od 20.01 nie leciało już nic wiec dałam sobie spokój, tym bardziej ze napadł na mnie serek waniliowy i przy jej alergii musiałabym odczekać 2 tygodnie żeby jej nie zaszkodziło. Mm akceptuje, pije 2-3 butle na dobę. Mniej się budzi w nocy. Doceniam przy ciążowym zmęczeniu. Chciałam karmić ile się da, No i dało się tylko tyleswoją drogą dobrze, że Ci mała pije mm, bo słyszałam, że nutramigen czy inne dla alergików paskudne są.
Ja czekam aż mi mleko zanik nie, bo nie chce mi się młodego odstawiać, chciałabym żeby sam zrezygnował. Jak tak się nie stanie to w drugim trymestrze coś będę myśleć...
-
Ja jeszcze trochę karmię, chociaż zdażył się cud i córka budząca sie po 3 razy w nocy na mleko, a czasem częściej w drugiej połowie stycznia zaczęła przesypiać noce. Tzn. budzi się czasem, ale wystarczy dać smoczek albo zabrać do nas do łóżka, a jeszcze niedawno był histeryczny wrzask i rzucanie smoczkiem. Karmię ją jeszcze do snu.
Ja na brzuchu przestałam spać w pierwszej ciąży, po prostu było mi niewygodnie i do teraz najczęściej śpię na boku. Rogala nie będę kupować, ale poduszkę do karmienia koniecznie. Wydawała mi się zbędnym gadżetem, a potem żałowałam.
Mówiąc o prenatalnych mam na myśli samo usg, mój lekarz nie proponował badań z krwi. Ma świetny sprzęt i na nim będę polegać póki będzie ok. U mnie koszt 300 zł.Córka 02.2017 ❤️
Córka 11.09.2019 ❤️ -
Co do 1% to ja już zarezerwowane mam dla córeczki listopadówek tu z forum, z którymi zaszlam w poprzednia ciążę i mimo, że poronilam nadal mam kontakt z dziewczynami. Ona urodziła w 28 tygodniu i dzidzia po wylewie krwi do mózgu, potrzebuję ciągłej rehabilitacji i opieki różnych specjalistów.
Lubieswieczki gratuluję pięknego wzrostu dzidzi!
Łania u mnie koszt 200Lubieswieczki lubi tę wiadomość
-
K878 to szybko Ci znikło. Ja od początku widzę spadek ilości, bo syn nagle je dużo więcej (mimo, że od dawna karmie tylko do drzemki i w nocy, ale dużo się budzi). Byłam w szoku jak mi któregoś razu zjadł na drugie śniadanie 10 jaj przepiorczych
to jak 2,5 kurzego (kurzych nie może).
Lania zazdroszczę. U nas 3 pobudki to dobra (i rzadka noc). Potrafi budzić się co godzinę... -
nick nieaktualnyAgucha90s wrote:Ja witam się w 10 tygodniu
mnie od kilku dni boli brzuch ale tak jakby się macica rozciągala
czytam i czytam o tych badaniach orenataknych i też najpierw zrobię usg a w razie czego test z krwi. Chociaż będę musiała się dowiedzieć w poniedziałek jak będę u lekarza jak to wygląda bo koszt to 300 zł ale nie wiem czy samo usg czy razem z pobraniem krwi.