Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie było mnie kilka dni więc nie nadgonię. Mogę jedynie pogratulować wszystkim pozytywnych wizyt
Ja także pochwalę się zdjęciem mojego szkraba sprzed kilku dni-49mm szczęścia
Komunikacja ja mam mdłości całodobowe a do tego wyszła mi chyba hipoglikemia ( cukier mi spada do 57 w ciągu dnia) to jeszcze muszę się pilnować i często jeść a nie zawsze mam na to ochotę.
Dziewczyny czy nieliczne bakterie w moczu to powód do zmartwienia? Pozostałe parametry w granicach norm.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2019, 07:49
kark, pola0909, Ann.., monkle, Arashe, Nagietek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKomunikacja klasa
Ja mam taki u kuzynki zamówiony, 200zł za niego chce, a stan idealny (3w1 łącznie z nosidełkiem)
Ja miałam na czczo 104, zanim nie.przeszłam na dietę cukrzycową. Teraz miesiąc diecie i cukier na czczo 80Na wieczór, tak pół godziny przed snem powinnaś zjeść ostatnią, lekką przekąskę (np jabłko albo wafelek ryżowy), bo przy za dużych przerwach w jedzeniu cukier rośnie.
A ja się zważyłam. Już mam -2.2kg, a jem co 2h!pola0909, Komunikacja24 lubią tę wiadomość
-
magda.g85 wrote:Nie było mnie kilka dni więc nie nadgonię. Mogę jedynie pogratulować wszystkim pozytywnych wizyt
Ja także pochwalę się zdjęciem mojego szkraba sprzed kilku dni-49mm szczęścia
Komunikacja ja mam mdłości całodobowe a do tego wyszła mi chyba hipoglikemia ( cukier mi spada do 57 w ciągu dnia) to jeszcze muszę się pilnować i często jeść a nie zawsze mam na to ochotę.
Dziewczyny czy nieliczne bakterie w moczu to powód do zmartwienia? Pozostałe parametry w granicach norm.
Śliczny maluszek odwrócił się do góry nogamijak wejdziesz na ten link to po lewej stronie masz coś takiego jak kod IMG dla forów itp to należy ten link skopiować i powinno być ok wg mnie
jeśli chodzi o bakterie w moczu to często są one wynikiem złe pobranego moczu, ale dla bezpieczeństwa możesz sobie brać jakiś żuravit i potem powtórzyć badanie
-
kark wrote:Komunikacja klasa
Ja mam taki u kuzynki zamówiony, 200zł za niego chce, a stan idealny (3w1 łącznie z nosidełkiem)
Ja miałam na czczo 104, zanim nie.przeszłam na dietę cukrzycową. Teraz miesiąc diecie i cukier na czczo 80Na wieczór, tak pół godziny przed snem powinnaś zjeść ostatnią, lekką przekąskę (np jabłko albo wafelek ryżowy), bo przy za dużych przerwach w jedzeniu cukier rośnie.
A ja się zważyłam. Już mam -2.2kg, a jem co 2h!
Ale fajny deal Ci się trafił!
Ja zaczynałam z waga 58,5 a mam mniej więcej 57,5, a nie oszczędzam się w niektóre dni. Na tym etapie w poprzedniej ciąży miałam już z 4kg na plusie pewnie -
Lubieswieczki wrote:Ja miałam to samo! Starałam się przytrzymać trochę w nocy i wtedy jakoś rano się udało.. Ale nie wiem czy tak dobrze..
-
Ann.. wrote:Dziewczyny nie wiem czy wiecie, ale dziś w Lidlu są spodnie ciążowe za 40 zł, kupiłam dwie pary
Ja muszę sobie kupić legginsy ciążowe, najwygodniej. -
nick nieaktualnyJa też czekam na legginsy ciążowe
Czyli jak w lidlu są dziś, to w Biedrze za 2 tygodnie? Bo do lidla 25km nie chce mi się jechać
No deal życiaWłaśnie patrzyłam na wózki na olx to najtańsze 3w1 w okolicy w fajnym stanie są po 400-500zł, a tu wiem po kim, zadbany, nic tylko brać
Jeszcze muszę wybadać czy bujaczka nie ma czy już sprzedała -
Kark..no trafiło Ci się.
Mi mama jeszcze zamówiła u tej pani co wózek kołyskę taką:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3a0bb5999350.jpg
Trzeba ją trochę odświeżyć no już też ma swoje lata.ale fajna bo mała i będę mogła ją do kuchni zabierać jak będę obiad gotowaćpola0909 lubi tę wiadomość
-
Jeśli chodzi o mocz i bakterie w nim, to słyszałam, że po podmyciu się najlepiej płytko włożyć tampon. To samo w segregatorze napisała mamaginrkolog, ewentualnie przysłonić wejście do pochwy jałowym gazikiem, żeby wydzielina nie dostała się do pojemniczka, bo to ona ma bakterie, które później wychodzą w badaniu.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualnyKomunikacja i na kółeczkach, to tym bardziej po domi będziesz mogła wozić
Ja po 1 i 2 ciąży miałam kosz Mojżesza, też super, bo lekki, można podnieść i przenieść, ale potem poszedł dalej do rodziny i dla 3 bąbla kupiłam bujaczek. Teraz też muszęKomunikacja24 lubi tę wiadomość
-
Ja też kupuję taka kołyskę uzywaną, ponoć super wygodna przy łóżku. Można za 100-200 kupić. Całą resztę mam, bujaczki, siedzonka do stołu, wózki, łóżeczka. Tylko siostra pożyczyła komuś huśtawkę, matę edukacyjną i basen z piłeczkami i niestety nigdy nie wróciło. Matę zażyczę sobie w prezencie i taką sznurkową huśtawkę i zamontuję później niziutko i nie będę się martwić że mi spadnie bejbik.
pola0909 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Jej jak tak czytam to wy już na maksa przygotowane, ja nie mam nic tylko parę ubranek ze smyka
chyba faktycznie muszę pomyśleć już pomału o zakupach, a jak mama ostatnio mówiła pojedź do sklepu pooglądać wózki itd to mi wydawało się to za szybko
a tu faktycznie leci jak z bata strzelił już w nd zaczynamy 2 trymestr
-
nick nieaktualnyPola, ja jak miałam w 31tc z synem poród przedwczesny niedokonany to mnie zjechały pielęgniarki, że jak ja mogę być niespakowana do porodu i nie mieć nic, jak to już przełom 7/8 miesiąca, to już trzeba być gotowym...
Ja w sumie ciuchy, leżaczek-bujaczek, becik i matę muszę mieć. Plus 2x komplet pościeli jakby chłopiec był -
Dzień dobry
rany dziewczyny, ale macie wszystko poogarniane, ładnie jestem w tyle. Mój dorobek to 1x body, 1x śpiochy, 2x kombinezon na jesień i zimę i kocyk.. czekam jak się u brata rozwinie sytuacja, bo się starają. Być może dostanę od nich wózek, łóżeczko. Ciuszki pewnie jakieś też, wrócą do mnie, bo im kupowałam dla młodego
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy