Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Was dziewczyny
postanowiłam do Was dołączyć, jestem w 11 tygodniu ciąży, termin na 24 września
niestety plamienia pojawiły sie u mnie już dwa razy, w 6 tygodniu i w 10 , trwaly kilka dni. Bylam badana za kazdym razem i nie wiadomo skąd to plamienie. Od początku przyjmuję luteine dopochwowo, myślicie że to ona może tak podrażniać? Następną wizytę u lekarza mam 6 marca. Pozdrawiam Was serdecznie
k878 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się po wizycie z małym brzdacem
Mamy już 6.42cm i fikamy Koziołki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d80341dc0e34.jpgAnn.., kark, aannkka, monkle, pola0909, Agusia_pia, k878, Bunia86, Arashe, Mama_Zuzia, Komunikacja24, Lami, Looka91 lubią tę wiadomość
-
Juz po wizycie, wszystko ok, dziec ma 5,5 cm i jest starszy o 6 dni niz termin z om. Doktor twierdzi ze na 70% obstawia faceta
zobaczymy za miesiac czy sie potwierdzi. Gratuluje wszystkich wizyt i trzymam kciuki ze te ktore niedlugo ida podgladac maluchy.
kark, aannkka, monkle, pola0909, Lubieswieczki, Agusia_pia, k878, Bunia86, Arashe, Mama_Zuzia, Lami, Looka91 lubią tę wiadomość
Mati 16.07.2009
-
Dziewczyny gratuluję wizyt, maluszki są cudowne aż serce rośnie, uśmiech maluje się na twarzy a łzy same do oczu mi napływają że wzruszenia i już nie mogę się doczekać kiedy znowu zobaczę swoje maleństwo
Dzisiaj większość płci męskiej się pojawiła
Gratuluję jeszcze raz
Looka91 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ile lykacie wit D3? Ja cały czas brałam w witaminami 800j i dodatkowo 2000j. Coś się nie dogadalam chyba ostatnio z lekarka... A teraz napisałam smsa bo oczywiście zapomnialam zapytać o witaminy i napisała że LACZNIE mam brać 2000j a nie dodatkowo. No i co? I teraz stres czy mogłam coś zaszkodzić.
-
Hej gratuluje wizyt
Super maluszki
Ja mam część wynikow juz
Glukoza 81
Morfologia 14,4
W moczu jak zwykle bakterie. Mialam ta cala poprzednia ciaze ehh
Czekam na tsh. Wr. Toksoplazmoze -
Super kochane, maluszki są cudowne, ogromnie wszystkim gratuluje
dzisiaj przeważyli chłopcy.
Lubieswieczki- dokładnie, tak jak k878 napisała taka ilością absolutnie nie mogłaś przesadZic bo większość z nas ma ogromne niedobory witaminy D. Ja przykładowo mam duży niedobór i w tym momencie mam zatwierdzona i przez diabetologa i przez ginekologa dawkę 10 000, a jeszcze niedawno miałam 15000 jednostek dziennie. -
Ja nigdy nie badalam poziomu witamin. A tym.bardziej witaminy D. Ale wydaje mi się że jakoś mocno jej nie przekroczyłam. I tylko przez miesiąc tak brałam. Uspokoilyscir mnie trochę
Bo zawsze coś...
Agusia, ja też mam bakterie w moczu ale dostałam skierowanie na posiew moczu bo moja lekarka mówi że nie wierzy w to że to jakaś infekcja. Tylko zanieczyszczenie przy pobraniu. -
Lubieswieczki wrote:Ja nigdy nie badalam poziomu witamin. A tym.bardziej witaminy D. Ale wydaje mi się że jakoś mocno jej nie przekroczyłam. I tylko przez miesiąc tak brałam. Uspokoilyscir mnie trochę
Bo zawsze coś...
Agusia, ja też mam bakterie w moczu ale dostałam skierowanie na posiew moczu bo moja lekarka mówi że nie wierzy w to że to jakaś infekcja. Tylko zanieczyszczenie przy pobraniu.
Witaminę D4 bardzo ciężko jest przedawkować, a rzadko kiedy kto ma ja na dobrym poziomie. Mój 6 latek bierze 4000 jednostek także spokojnie, nic Ci się nie stanie -
Już ostatnio Wam pisałam, na tym etapie zaczynamy pobierać mocz w następujący sposób. Zaraz po podmyciu wkładamy płytko tampon albo przytrzymujemy jałowym gazikiem i dopiero oddajemy mocz. Wszystkie zanieczyszczenia pochodzą z wydzieliny najprawdopodobniej.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero