Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak jest u Was z tętnem? U mnie się utrzymuje w okolicach 90 i trochę mnie to zastanawia.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
VianEthel2 wrote:Jak jest u Was z tętnem? U mnie się utrzymuje w okolicach 90 i trochę mnie to zastanawia.
Czemu? Masz wzorcoweod 60-100 jest norma.
Elvira- bardzo się cieszę ze maluszek bezpieczny a Ty spokojna :*
Ja miałam w cenie 250zl prenatalne i od razu opcje 3D/4D, ale to wykonywał mój lekarz do którego chodzę wiec on sam włączył ma super sprzęt i nic nie dopłacaliśmy
Dziewczyny ja padam jak mucha przed 21 a potem budzę się właśnie o takich godzinach jak ta i tak w kółko:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 04:55
-
nick nieaktualny
-
Cześć mamuśki,wczoraj zaczełam krwawić i wylądowałam na IP, na szczęście to tylko jednorazowe krwawienie z dzidzią jest ok.
Dostałam Luteinę 2×1 i mam się oszczędzać. Możliwe, że był mały krwiaczek który sam się oczyscił, bo na usg nie było śladu.
Dziś leżę plackiem i nic nie robię.
Kto dziś wizytuje? trzymam mocno kciuki za same dobre wieści!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 08:16
Miłosz 30.07.2019 cc
48cm 2700 gram szczęścia 💙
-
kark wrote:Dziewczyny szybkie pytanie, bo 3.5h będę w h&m. Ktoś wspominał o spodniach ciążowych - one są w sklepach stacjonarnych czy tylko w necie?
Z tego co wiem to H&M ma dział mama i powinnaś dostać na miejscu.kark lubi tę wiadomość
Miłosz 30.07.2019 cc
48cm 2700 gram szczęścia 💙
-
Lami wrote:Zwichrowana, wizytujemy razem jutro
O której masz spotkanie z bejbikiem? Ja na 17.
Znowu razemja dopiero o 19, bo pracuje do 18. Już nie mogę się doczekać
Będę śledzić jak Ci poszła wizyta- napisz koniecznie. Ja dziś po raz pierwszy zabieram męża. Myślę, że się wzruszy.
Dziewczyny gratulacje wczorajszych wizyt i dobrych wieści w chwilach niepewności.
słonecznego dnia
Lami lubi tę wiadomość
synuś
28.12 (16dpo):HCG- 244,34 mUl/ml
31.12 (19dpo):HCG- 1136,46 mUl/ml
02.01 (21dpo):HCG- 2656,97 mUl/ml -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny kciuki trzymam mocne za wszystkie wizyty o gratuluje kolejnych tygodni !
Kark- ja niestety nie pomogę bo mam wrażenie ze oni za każdym razem ten dział mama przestawiają i nie chce Cię wprowadzić w błąd.kark lubi tę wiadomość
-
kark wrote:Dziewczyny szybkie pytanie, bo 3.5h będę w h&m. Ktoś wspominał o spodniach ciążowych - one są w sklepach stacjonarnych czy tylko w necie?
Arashe lubi tę wiadomość
-
MamaZuzia do tej pory tzn. przed ciążą miałam w okolicach 70-75, może to dlatego że jednak organizm ciężej pracuje.
Ja coś nie mam głowy do zakupów a dodatkowo zniechęca mnie to, że to rzeczy tylko na kilka miesięcy. Na pewno coś będzie trzeba kupić, ale jeszcze poczekam
Wiecie coś na temat specjalistów w ciąży? Skierowanie musi być od ginekologa czy może od rodzinnego?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 09:14
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Ja biorę od internisty. Trochę mi się tego uzbiera, ale mam nadzieję, że uda się skorzystać z tych przyspieszonych terminów. Muszę odwiedzić endokrynologa, angiologa, laryngologa i okulistę. Zobaczymy jak reszta badań się rozwinie, ale też biorę pod uwagę diabetyka i hematologa. Już uprzedziłam moja internistkę, powiedziała że wypisze z cito wyrazie czego. Chociaż chyba w zwykłej kolejce niewiele to daje.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Gratuluję wszystkim tak dobrych wyników USG! Ja mam dzisiaj o 18.30. Miałam mieć 5.marca, to by było 13+3. Ale podczas usg w szpitalu (do którego trafiłam przez plamienia) dowiedziałam się, że dziecko ma już prawie 6 cm i może być za duże na badania 5 marca. Więc zapisałam się do kogoś innego, dzisiaj.
Co do pracy, ja jestem na zwolnieniu od samego początku. Pracowałam w przedszkolu i te wszystkie wirusy... Lekarz sam mi dał zwolnienie. Nie żałuję, do pracy tam i w ogóle w edukacji nie mam zamiaru wracać już nigdy. Teraz, kiedy co jakiś czas ląduje w szpitalu, tym bardziej nie żałuję. I niech mnie kontrolują z zus, nie wiem jak mają udowodnić mi, że moja ciąża nie jest zagrożona, skoro z tego powodu dwa razy byłam w szpitalu i to mam wpisane na zwolnieniu.
-
kciuki za wizyty.
co do ubrań mi zostały jeansy po poprzedniej ciąży więc tu jest ok. zamówię na allegro ze dwie pary legginsów ciążowych. a koszulki będę na bieżąco kupować, póki co mieszczę się we wszystko po za spodniami jeansowymi. aż się nie mogę doczekać jak pożegnam te workowate ubrania, wrócę do swojej figury jak urodzę dzidzię i na kolejną wiosnę obkupię się w same super fatałaszkiod takie małe marzenie
-
Komunikacja, Lami, zwichrowana i reszta dziewczyn, które dzisiaj wizytują mocno zaciskam kciuki za was i wasze maluszki !! Czekamy na piękne zdjęcia
U mnie dzisiaj spokojniej, wczoraj przez ten stres zaczął pobolewać mnie brzuch, wystraszyłam się i faktycznie nie spodziewałam, że nasze samopoczucie ma tak ogromny wpływ na maluszka, więc stwierdziłam że nie warto i muszę mieć na uwadze tylko dobro mojej dzidzi !
Powodzenia i miłego dnia
zwichrowana lubi tę wiadomość