Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNarazie spoko, od rana w sumie tylko przy siku jest krew, ale tylko przy podcieraniu. Najważniejsze, że już nic nie boli, bo wczoraj jak powiedziałam gince, że się zginałam z bólu to powiedziała, że tak może być przy poronieniu.
Oglądałam za to zdjecie z usg dla zabicia złych myśli i powiedzcie mi, czy wy też widzicie wyrostek płciowy? Wg was jest równoległy do pleców czy odstaje?
-
kark wrote:Narazie spoko, od rana w sumie tylko przy siku jest krew, ale tylko przy podcieraniu. Najważniejsze, że już nic nie boli, bo wczoraj jak powiedziałam gince, że się zginałam z bólu to powiedziała, że tak może być przy poronieniu.
Oglądałam za to zdjecie z usg dla zabicia złych myśli i powiedzcie mi, czy wy też widzicie wyrostek płciowy? Wg was jest równoległy do pleców czy odstaje?
To dobrze ze bóle minęły i krwawienie się uspokoiło. Po tym zdjęciu wg mnie chłopczyk ale nie jest ono bardzo wyraźne wiec nie powiem Ci ma pewno -
Kark trzymam kciuki, żeby już było dobrze wszystko.
Ja bym powiedziała, że chłopak, ale nie znam się za bardzo.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Mnie przy poronieniu bolaly krzyze, brzuch podobnie jak na okres tylko mocniej i skurcze tak jak przy porodzie tylko duzo delikatniejsze, ale nie pisalam nic zeby Cie nie straszyc. Wyglada na to, ze sytuacja sie uspokaja.
Ja dzisiaj mialam przyplyw energii, ale zaczynamy 13tc wiec moze dlatego.Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
nick nieaktualnyManda właśnie wczoraj tak miałam. Nawet nospa średnio pomagała... No i ten lekki krwotok, praktycznie 3 podpaski w ciągu nie całej minuty. Mam nadzieję, że to krwiak, a nie część kosmowki i wszystko się ładnie zasklepi.
No, ale dziś od mniej więcej 10 jest lepiej, mam wrażenie z ostatniej wizyty w wc, że ta krew przy podcieraniu jest nawet lekko blada w porównaniu do poprzednich. -
Mama_Zuzia wrote:Gratulacje! Duży maluch już jest a teraz to dopiero zacznie rosnąć! Zapewne chodzi Ci o pęcherzyk zoltkowy- dzięki niemu dzidziuś odżywia się do momentu wykształcenia się łożyska
Kark- jak sytuacja?
A jakim cudem ono sie odzywia przez to skoro to bylo odlaczone od dzidzi?10.09.2019 Marcel -
nick nieaktualny
-
Witamy się w 15 tc
Kark bardzo się ciesze z poprawy i dalej trzymam za Was kciuki !!!
Ja wizytę mam we wtorek a juz odliczam godziny, nie mogę się doczekać zobaczyć maluszka i dowiedziec czy wszystko dobrze. Ogólnie mam ciężkie noce, często się budzę i mam dziwne sny Ale nie straszneMiłej i spokojniej niedzieli kochane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 08:06
Mama_Zuzia lubi tę wiadomość
-
kark wrote:Łożysko się wytwarza 12-20tc, u niektórych szybciej, u innych później.
Dzisiaj już tylko minimalnie krew i bardziej plamienie-brudzenie, cieszę się jak dzieckoteraz leż, bierz leki i odpoczywaj ze swoją fasolką i będzie dobrze
pamiętaj, że z każdym dniem maleństwo jest większe i silniejsze, da radę
najważniejsze, że przestałaś krwawić. umów się teraz na dodatkowe usg i będziesz spokojniejsza
-
Kark cieszę się
teraz najważniejszy spokój:)
Pola ja też się nie stop budzę w nocy. Jak nie do wc, to pozycja mi nie pasuje, albo jeszcze coś innego, ale nie wiem co
Ja idę we wtorek na prenatalne, dzidzia ostaotnio nadrobiła do terminu OM, także we czwartek miałam 12w4d I termin na 7 wrześniazobaczymy jak wyjdzie z prenatalnych. Dostałam skierowanie na NFZ
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 08:39
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Kark ja trzymam za was kciuki i wierzę że będzie już tylko lepiej :*
A ja dalej walczę z mdlosciami i czuję się jak na początku ciąży a nie w 12 tygodniu jestem bez sił i bez humoru nie potrafię cieszyć się z ciąży
7 marca mam USG a 13 marca mam prenatalne potem 18 wizyta i tak jakoś zleci ten marzec oby ten mdłości odeszły i w końcu zacznę żyć normalnie :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 08:43
Victoria 10.11.2013r
Pola 08.11.2015r
27.01.2018 aniołek 5tc (*)
27.09.2018 aniołki 6tc(*)
Franuś 💙
-
Kark dobre wiadomości:) odpoczywaj Kochana
Mamadwojki wiem jak się czujesz codziennie wymiotuje A biorę leki przeciwwymiotne. Też modlę się żeby było coś lepiej bo nie wiem jak długo wytrzymamjestem taka ciekawa co będzie:) eh
04.08.2017 Marcel 💙
09.2019 córeczka ❤ -
Kark super wieści oby tak dalej!
Ja dziś mam troszeczkę więcej energii niż normalnie więc biorę się trochę za sprzątanie i przygotowanie obiadu póki moc jest że mną
Miłej niedzieli -
Oj ja też non stop wymiotuje. Jestem tak tym zmęczona że już chyba ostatnio tylko marudzę
mam nadzieję że to w końcu minie I zaczną się te dni pełne energii
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Bunia86 wrote:Kark cieszę się
teraz najważniejszy spokój:)
Pola ja też się nie stop budzę w nocy. Jak nie do wc, to pozycja mi nie pasuje, albo jeszcze coś innego, ale nie wiem co
Ja idę we wtorek na prenatalne, dzidzia ostaotnio nadrobiła do terminu OM, także we czwartek miałam 12w4d I termin na 7 wrześniazobaczymy jak wyjdzie z prenatalnych. Dostałam skierowanie na NFZ
Może już podejrzymy płeć,oni tam mają milion razy lepszy sprzęt jak ginekolodzy w swoich gabinetach.
Kark- oby już było tylko lepiej,trzymamy kciuki,forumowe fluidki działają cuda
Teraz musisz leżeć i pachnieć
Bunia86 lubi tę wiadomość
-
Kark bardzo się cieszę że sytuacja się normuje :* dużo odpoczynku i wszystko będzie dobrze :*
My z mężem powiedzieliśmy wczoraj mojemu bratu o ciąży. Wypodnosil mnie, cieszył się jak dziecko i zaczął szukać zabawek dla maluszka hahaByłam w wielkim szoku. Nie spodziewałam się aż takiej radości.
Dziś z kolei miałam okropny sen, że lała się ze mnie krew... Poszłam do gin a on powiedział że już jest pusto w środku. Mam nadzieję że to nic nie przepowiada, a jedynie podświadomie pokazuje stres przed jutrzejszym usg prenatalnym.
Miłej niedzieli kochane :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 09:53
4.03. 6,67 cm szczęścia, 175u/min
BhCG:
31.12.2018 | 12 dpo 179,50
02.01.2019 | 14 dpo 693,20
04.01.2019 | 16 dpo 2028,00
08.01.2019 | 20 dpo 11931,00