Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny śliczna pierwsza strona !! Dzięki tez za chłopczykowe serduszko
być moze to chłopak, ale potwierdzę to dopiero po czwartkowej wizycie ( lekarz mi nie powiedział co tam w brzuszku mieszka)
ale cały świat obstawia chłopaka
Ja dziś do 16:30 od rana prowadzę szkolenie, od 17 do 19 mam warsztaty, których jestem organizatorem, a na 20 idziemy z mężem do teatrutakże od 5 rano jestem na nogach i czuję, że to będzie długi dzień. Całe szczęście od środy przeszło mi ciągłe zmęczenie, wieczorne zawroty głowy, przestało mi się odbijać jedzenie i moje zatoki zaczęły współpracować. Chyba zaczął się (i oby został) złoty okres ciąży
Dobrego dnia dla wszystkichWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2019, 08:41
synuś
28.12 (16dpo):HCG- 244,34 mUl/ml
31.12 (19dpo):HCG- 1136,46 mUl/ml
02.01 (21dpo):HCG- 2656,97 mUl/ml -
Hej dziewczyny. Ja jeszcze kwietniowej wizyty nie mam ustalonej i nie wiem, czy będzie. Idę teraz w środę po przedłużenie L4 i mam nadzieję, że pogląd małej też będzie. A później mam drugie prenatalne 6 maja. Więc ewentualna kwietniowa wizyta pewnie po świętach by była, dopytam lekarza i dam znać
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hej kochane ! Witamy się w 5 mc czyli dzisiaj 18+1
Trochę mnie nie było ale jak mogłam starałam się was śledzić, polubiać i wiem , że na forum też dużo się działo. Dziękuję dziewczynom za pierwszą stronę jest super ! Chciałam przywitać nowe osoby, pogratulować wizyt i pięknych dzidziusiów. Miałam straszny tydzień i dopiero dochodzę do sibie.
Niby jeden tydzień a w pracy zaliczyłam zatwierdzenie roku, we wspólnocie w którj jestem w zarządzie walne zgromadzenia a najgorsze, że jeszcze M tato zmarł i całe zamieszanie z pogrzebem, smutkiem i łzami mnie nie ominęło. W czwartek byłam już tak wycieńczona, że z bólami brzucha doczołgałam się do łózka i tylko dzieki wam w piątek wiedziałam, że nospa może pomóc i wzięłam 2x2 i puściło dopiero, bo juz miałam jechać na IP.
Po odpoczynku w weekend jest dużo lepiej i czuję ruchy maluszka więc jestem spokojniejsza, bo wizyta dopiero za tydzień i to po miesiącu oczekiwania.
Też pochwalę się brzuszkiem, bo wydaje mi się dość spory już :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e4ba301819d6.jpg
Leginsy oczywiście dzięki wam w sobotę kupiłam w lidlu wraz z koszulkami
Teraz mam nadzieję, że bedzie już trochę spokojniej i na bieżąco będę z wami dzieliła się emocjami i uwagami.
Miłego dnia dla was kochane !!!
marchev lubi tę wiadomość
-
Jusi 28 wrote:Hej, a ja wizyte kolejną mam 2 kwietnia
Liczę, ze wszytsko bedzie dobrze, trzymam za wszystkie kciuki i mam nadzieję, że potwierdzą płeć
Jusi 28, zwichrowana lubią tę wiadomość
-
Jusi 28 wrote:Hej, a ja wizyte kolejną mam 2 kwietnia wtedy juz poznam płeć jesli dzidzia będzie odpowiednio ułożona
Ja też mam wizytę 2kwietnia, ja mam nadzieję upewnić się co do dziewczynki, bo niektórzy z rodziny juz przebierają nóżkami żeby ciuszki kupować, przecież nie będę im bronićJusi 28 lubi tę wiadomość
Bladzioch 04.01
Beta 07.01 - 206
Beta 10.01 - 650
29.01 -serduszko
Maluszek urodzony 12.09.2019 -
Dziewczyny zapisałam. Już trochę lepiej ten kalendarz wygląda, bo do tej pory świecił pustkami.
Powiedzcie proszę, czy któraś na tym zdjęciu widzi kosmówkę? Gdzie ona jest?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5f4950066632.jpg
Ps. Czy tam za dupką to co odstaje to to co myślę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2019, 09:56
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Witajcie dziewczyny😘 u mnie dziś przepiękne słoneczny dzień, więc zaraz wychodzę z domu na spacer.
Jutro już mam wizytę u ginekologa, kiedy zleciały te 4 tygodnie? 🐵
czas ogólnie bardzo szybko mi płynie w tej ciąży 😀
Życzę wam udanej wizyt i miłego dnia kochane😘❤️Dori777 lubi tę wiadomość
-
Cyntia wrote:Witajcie dziewczyny😘 u mnie dziś przepiękne słoneczny dzień, więc zaraz wychodzę z domu na spacer.
Jutro już mam wizytę u ginekologa, kiedy zleciały te 4 tygodnie? 🐵
czas ogólnie bardzo szybko mi płynie w tej ciąży 😀
Życzę wam udanej wizyt i miłego dnia kochane😘❤️
Dzień dobry
Cyntia zazdroszczę że Ci tak szybko leci, ja wciąż czekam na kazda wizytę niecierpliwie i mi się dłuży. Kolejna dopiero 5 kwietnia.
Wróciłam wczoraj z wyjazdu z dziewczynami z pracy, a wieczorem poszliśmy jeszcze do znajomych na mecz. Za to dzisiaj w planach mam jedynie małe zakupy i jakiś szybki obiad.
Ciazowo u mnie na szczęście wszystko dobrze, już od jakiegoś czasu lepiej się czuję. Kończę też antybiotyk, bo mam jakąś bakterie w powiewie z pochwy i musiałam przeleczyc. Mam nadzieję z już będzie ok.
Miłego dnia! -
Dzień dobry wszystkim paniom!
Piękna lista na pierwszej stronie. Dziękuję że mnie nie pominęłyście
Chyba łamię stereotypy o cudownym okresie w II trymestrze. Dopiero dopadły mnie mdłościwczoraj na przykład wystarczyło że mój M zaczął mówić o jajkach na bekonie. Zamierzał zrobić sobie na śniadanie. Na pytanie czy też zjem, poleciałam do łazienki jak tylko wyobraziłam sobie te jajkowe gluty. A na początku ciąży często jajeczka na śniadanie wciągałam.
Apetyt mam do bani i ważę mniej niż przed ciążą... Ehhh. Wybaczcie, ale miałam potrzebę się wyżalić, a tutaj przynajmniej mnie zrozumiecie -
Pierwsza strona wygląda kapitalnie!! Dziewczyny kawał dobrej roboty, szacun. Niech Bóg Wam wynagrodzi to w dzieciach
Ja mam wizytę 01.04 u mojego gina i tak się niecierpliwie, muszę się dowiedzieć co to we mnie rośniewszyscy dosłownie, łącznie z nami bębnią na dziewczynkę, a wczoraj jak oglądałam jakiś filmik na youtube z babcinymi sposobami na poznanie płci, to wszędzie z kolei wychodził chłopak 😂
Dori777 lubi tę wiadomość
-
Poprawione
Coś dziś spokojnie na forum, a przecież już po weekendzie..
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy