Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha ja już sodą też się bawiłam jakoś w okolicy prenatalnych i po badaniu się potwierdziło. Zobaczymy w środę
Ja dzisiaj robiłam raport do pracy to popołudnie wycięte z życiorysu. Ale ogarnęłam i mogę spokojnie zamknąć ten marzec i cieszyć się z L4
A w ogóle to zapisałam się na zajęcia z komunikacji prenatalnej z dzieckiem, idę z dwiema ciężarnymi koleżankami w sobotęMamy w Opolu taki projekt z funduszy unijnych, że są bezpłatne zajęcia dla kobiet w ciąży i tematyka różna. Już nie mogę się doczekać
joe anna lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja nie robiłam tego testu... A to trzeba mieć taki poranny mocz czy w każdej chwili mogę nasikac?
Mi dziś przyjdzie waga więc w końcu się okaże ile na plusie... Ostatnio jestem ciągle głodna. Nie mam już pomysłu co jeść
Ja właśnie nie mam tutaj z kim za bardzo chodzić a samej wiadomo, nie chce się. Mam jedną koleżanke w ciąży więc czekam aż pójdzie na l4
I umówiłam się w końcu do fryzjera więc między wizytami ogarnę mój łebi będę na święta jak czlowiek wyglądac:)
-
marchev wrote:Dzieki za odpowiedzi
dziewczyny z wroclawia macie jakiego dobrego lekarza od usg polowkowych ?
Ważne, żeby był certyfikat FMF. Mogę polecić ci moją ginekolog, dr Joanna Michniewicz, pdzyjmuje w Gemmed i przez ich stronę możesz umówić się na wizytę
-
Oleczka ja bym poszła z tym bólem już do lekarza, bo to już nie jest taki że ból, który przechodzi, na migrene też dziwny, więc trzeba znaleźć przyczynę, wiadomo, że TK czy rezonansu nie zrobią, ale warto się zainteresować. Najlepiej na IP, to Cie wysla do specjalisty np neurologa od razu. Przy okazji będziesz mogła zerknąć co z dzidzia
-
Arashe wrote:Oleczka ja bym poszła z tym bólem już do lekarza, bo to już nie jest taki że ból, który przechodzi, na migrene też dziwny, więc trzeba znaleźć przyczynę, wiadomo, że TK czy rezonansu nie zrobią, ale warto się zainteresować. Najlepiej na IP, to Cie wysla do specjalisty np neurologa od razu. Przy okazji będziesz mogła zerknąć co z dzidzia
10.09.2019 Marcel -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny