Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
cytrynówka wrote:Pochwal się jak to zrobilas, u mnie wyniki moczu to przekleństwo:/
Tylko się nie śmiej! :p dla mnie badanie moczu to była zmora w tamtej ciąży i obecnej tez bo wyszły mi cuda na kiju i przez to robiłam do dzisiaj tylko raz (nie ma się czym chwalić ale tak bardzo mnie to badanie stresowalo😂😬)
Podmylam się dokładnie, nie podcieralam się ręcznikiem w tamtym miejscu w ogole tylko na uda jak mi coś Skapnęło wody, chwile poczekalam, delikatnie przykryłam pochwe tamponem (bardzo płytko go włożyłam sama końcówkę) no i na Małysza trochę wysikalam po czym wzięłam na chwile przestałam, wzięłam kubeczek i do tego pojemnika nasikałam ten środkowy mocz :p
Problem w przypadku badania moczu to właśnie bakterie z pochwy i desek klozetowych oraz ręczników i innych, a tu mi po raz pierwszy wyszedł idealny wynik badania, także polecam :p trochę ceregieli jest ale jaka satysfakcja 😂😂 -
U mnie o dziwo wyniki zawsze dobre a nic szczególnego nie robię
Raz mi wyszła tylko skąpa flora bakteryjna a tak to czyściutko.
91 - jeśli to Cię w jakiś sposób pocieszy to ja rok temu "rozstałam się" z moją przyjaciółką od 20 lat. Nazbierało się trochę, kilka rzeczy, których jak się okazało nie mogłam wybaczyć i tak oto jest. Ciężko potem komuś tak zaufać.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Ja mam wizytę na 4.04. W ogóle ostatni tydzień mam co rano plamienia, byłam z tym u lekarza, ale "nic nie widzi"... z czegoś to jednak musi się brać? Dodatkowo clexane zwiększone 2 x dzień dawka 0.4, więc udka mam już dziurawe
Poza tym dzisiaj jakiś kryzysowy szary dzień, pełen wątpliwości i niewyjaśnionych smutków. Zazdroszczę dziewczynom, które już czują plumkania, u mnie to park rozrywki w żołądku i jelitach, więc chyba w życiu tego nie odróżnię.
Laski pamiętajcie, olać ludzi toksycznych, zawistnych i zazdrosnych. Ludzie, którzy mają nudne życie "muszą" opowiadać o innych, bo sami nie mają nic do zaoferowania! Tym się kierujcie
ZEN -
aannkka, klopsik, VianEthel2, marchev, Mańka, cytrynówka, Agusia_pia, miczitanka, Janka0909, alex0806, Ann.., Agucha90s, monkle, stayaway, Dori777 lubią tę wiadomość
-
_MMagda_ wrote:Ja również 10.04. I już odliczam dni żeby znowu zobaczyć maluszka 😊
-
"Wszystkie serduszka! Zostańcie w brzuszkach swoich mam całe i zdrowe aż do rozwiązania. Za dużo łez przyniósł styczeń i luty dla wrześniowych mam"
Bardzo mnie to wzruszyło 😭
Ostatnio wszystko mnie wzrusza i jestem w stanie popłakać się na zawołanie...
@91- zazdrość bardzo brzydka rzecz. Mam znajomą, która miała wziąć ślub kilka miesięcy przed nami, ale niestety do ślubu nie doszło. Od tamtej pory mam wrażenie, że koleżanka karze mnie za swoją historię, ale znamy się tyle lat i mamy tyłu wspólnych znajomych, że jedyne, co to ograniczylam kontakt. Doszło do tego, że teraz stresuje się powiedzieć jej o ciąży 😂 Uszka do góry!
Dzwoniłam dzisiaj do Jana Pawła do poradni zaburzeń krzepliwosci. Usłyszałam, że terminów nie ma na ten rok a na moje "ale to na cito, jestem w ciąży" pani kazała stawić się osobiście. Wezmę ze sobą swój płacz na zawołanie, może co załatwię 😂 -
nick nieaktualny
-
Mama_Zuzia jaki piękny brzuszek
jestem pod wrażeniem
Ja leżąc na plecach jestem wklęsła
Tylko na stojąco coś widać
marchev najważniejsze, że z szyjką wszystko ok. leż i odpoczywaj i będzie dobrze
( szkoda, że sama sobie nie potrafię tego tak przetłumaczyć)
moja wizyta jutro 13:20 ciekawe co u mnie powie na te "kulki" i "mięsiste zgrubienia" bo ja już nie wiem jak to nazwać. jakoś mam stresa. te 4 tygodnie między wizytami wydają się być całą wiecznością i to chyba dlatego. -
Gomerka wrote:A mówił, czy to się może cofnąć? W sensie, że się ponownie rozkurczy? Sprawdzał Ci poziom wód? Tzn nie wiem, czy na tym etapie normalnie się już sprawdza, ale takie właśnie określenie, że ciasno kojarzy mi się z wodami.
To juz mozna poziom wod sprawdzic ? Kurcze chyba pomysle o dodatkowej wizycie u kogos innego. Tylko nie mam pojecia do kogo iscnic nie mowil dodatkowo poza tym co napisalam. Jak sie zapytalam czy ogolnie jest w porzadku to powiedzial, ze tak.
-
marchev wrote:To juz mozna poziom wod sprawdzic ? Kurcze chyba pomysle o dodatkowej wizycie u kogos innego. Tylko nie mam pojecia do kogo isc
nic nie mowil dodatkowo poza tym co napisalam. Jak sie zapytalam czy ogolnie jest w porzadku to powiedzial, ze tak.
Można, moja dr zawsze sprawdza jak mam robione usg.marchev lubi tę wiadomość
Miłosz 30.07.2019 cc
48cm 2700 gram szczęścia 💙
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj po wizycie, chcial sprawdzic plec, ale skonczylo sie na tym, ze powiedzial, ze dowiem sie za miesiac. Pierwszy raz sluchalam dzisiaj serduszka. Mi sie tez brzuch napinal i dzidzia jest na caly pecherzyk i mam brac magnez regularnie.Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018