Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć wszystkim 😀 ja dziś wstałam z bólem gardła...
Kciuki za wszystkie wizyty.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
VianEthel2 wrote:Cześć wszystkim 😀 ja dziś wstałam z bólem gardła...
Kciuki za wszystkie wizyty.
Jak masz Tantum Verde to możesz użyć, żeby przeziębienie Cię nie dopadło, u mnie zawsze od gardła się zaczyna.Miłosz 30.07.2019 cc
48cm 2700 gram szczęścia 💙
-
VianEthel2 wrote:Cześć wszystkim 😀 ja dziś wstałam z bólem gardła...
Kciuki za wszystkie wizyty. -
Na prenalen to szkoda kasy moim zdaniem bo ten skład nie jest jakiś świetny a tak na prawdę to wszystko można osobno sobie zapewnić. Sok z malin, imbir. Jeść cytryny czy czosnek. Myślę że lepiej naturalnie niż tabletki brać zwłaszcza że za tą cene nic super nie mają.
Mama_Staszka, Arashe lubią tę wiadomość
-
Kciuki za wizyty DIewczyny!
Nie denerwujcie się już tak mocno przed wizytami, teraz najlepszy okres na to, żeby po prostu oczekiwać wizyty z radością, ze zobaczy się malucha. Musicie się w końcu przestać stresować bo najgorszy okres już minąłniedługo będziecie czuły ruchy to potem każda przerwa w ruchach będzie stresować. Nie dajmy się zwariować, ciąża to ogólnie okres w którym jest wieś niewiadomych i musiałybyśmy być lekarzami i codziennie robić samej sobie usg żebyśmy były spokojne. Dlatego zamiast czarnych myśli i denerwowania się cieszcie się rosnącymi maluchami i brzuszkami :*
-
Witajcie dziewczyny.
Ja dziś mam wizytę na 17:20 i już się nie mogę jej doczekać❤️❤️❤️ od zeszłej wizyty przytyłam 2,5 kg... W 4 tygodnie... niezłe tempo co? 🙉
Cały czas wyczekuje ruchów maleństwa, ale niestety nie czuję ich ani trochę. Mam nadzieję że niebawem się pojawią, pomimo tego łożyska które jest z przoduWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2019, 09:10
Mama_Zuzia lubi tę wiadomość
-
Cyntia wrote:Witajcie dziewczyny.
Ja dziś mam wizytę na 17:20 i już się nie mogę jej doczekać❤️❤️❤️ od zeszłej wizyty przytyłam 2,5 kg... W 4 tygodnie... niezłe tempo co? 🙉
Rośnie maluch w sile, co się matka dziwisz haha! Ja tez ruszyłam z kopyta -
magda.g85 wrote:Mama_Zuzia jaki piękny brzuszek
jestem pod wrażeniem
Ja leżąc na plecach jestem wklęsła
Tylko na stojąco coś widać
marchev najważniejsze, że z szyjką wszystko ok. leż i odpoczywaj i będzie dobrze
( szkoda, że sama sobie nie potrafię tego tak przetłumaczyć)
moja wizyta jutro 13:20 ciekawe co u mnie powie na te "kulki" i "mięsiste zgrubienia" bo ja już nie wiem jak to nazwać. jakoś mam stresa. te 4 tygodnie między wizytami wydają się być całą wiecznością i to chyba dlatego.
Kochana ja w pierwszej ciąży mogłam udawać ze w ogole w niej nie jestem bo do 23tyg byłam plasciutka, w drugiej ciąży mięśnie brzucha są zdecydowanie słabsze stad brzuszek wyszedł, ale poxiesE Cię ze jeszcze nikt sie nie domyślił ten kto nie był poinformowany 😂 pewnie myślą ze się obzerammagda.g85 lubi tę wiadomość
-
animka899 wrote:Na prenalen to szkoda kasy moim zdaniem bo ten skład nie jest jakiś świetny a tak na prawdę to wszystko można osobno sobie zapewnić. Sok z malin, imbir. Jeść cytryny czy czosnek. Myślę że lepiej naturalnie niż tabletki brać zwłaszcza że za tą cene nic super nie mają.
oczywiście i tak wspierałam się domowymi sposobami np. syropem z cebuli. poza tym 7 zł za 16 tabletek to nie jest jakaś wygórowana cena
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2019, 09:11
-
Wiem, ale szczerze, łatwiej by mi było gdybym nie była świadoma tego, co już niestety wiem z doświadczenia. Dla odstresowania popadam w zakupoholizm - jedna z niewielu dozwolonych ostatnio przyjemności
dobrze, że kurierzy przychodzą w ciągu dnia, bo mój mąż na widok kolejnej pary butów by mnie chyba wyrzucił z domu
Btw 06.04. są w Krakowie targi dziecięce w Tauronie, wybieracie się może? Ja chyba tak, nawet może nie na zakupy, ale żeby się rozejrzeć. Chyba, że coś mnie skusi, co się może zdarzyć obawiam sięale mam za plecami Mamę, która mi non stop powtarza, że mam nic nie kupować, że dopiero lipiec i że ona się tym zajmie. Całą frajdę mi zabiorą
Z 👧🏼09.2019😍 P 👶🏻10.2021 😍
04.2017 (') 12.2017 (')
-
Mama_Zuzia wrote:Kciuki za wizyty DIewczyny!
Nie denerwujcie się już tak mocno przed wizytami, teraz najlepszy okres na to, żeby po prostu oczekiwać wizyty z radością, ze zobaczy się malucha. Musicie się w końcu przestać stresować bo najgorszy okres już minąłniedługo będziecie czuły ruchy to potem każda przerwa w ruchach będzie stresować. Nie dajmy się zwariować, ciąża to ogólnie okres w którym jest wieś niewiadomych i musiałybyśmy być lekarzami i codziennie robić samej sobie usg żebyśmy były spokojne. Dlatego zamiast czarnych myśli i denerwowania się cieszcie się rosnącymi maluchami i brzuszkami :*
porażka jakaś. człowiek tyle czasu się starał, czekał na tę ciążę a teraz nie potrafi się z tego cieszyć...
-
Gomerka- ja tez w pierwszej ciąży byłam znacznie mniej świadoma różnych rzeczy, ale inna kwestia zdawać sobie z nich sprawę, a inna nakręcać się ze na pewno coś jest nie tak. Nie służy to ani Wam ani dzieciom, które już odczuwają Wasz stres.
Ja nie idę na targi mimo ze to zaraz koło mnie, bo mam wtedy uczelnie
Magda- na pewno jest wszystko ok, mam nadzieje ze następna wizyta Cię uspokoi.
Mama Staszka- pije dwie z mlekiemMama_Staszka lubi tę wiadomość