Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
marchev wrote:Wyszlam od lekarza
wszystko wyglada dobrze. Macica twarda, ale dziddziol dorodny
I w koncu mam dowod. Bedzie chlopiecnie moze mi zejsc usmiech z twarzy
)) jestem szczesliwa.
Super, gratulacje !!
Dziś pierwszy raz od dawna się zważyłam i jestem trochę przerażona. Już 3 kg na plusie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2019, 10:50
synuś
28.12 (16dpo):HCG- 244,34 mUl/ml
31.12 (19dpo):HCG- 1136,46 mUl/ml
02.01 (21dpo):HCG- 2656,97 mUl/ml -
Nie pisałam wcześniej bo czekałam za wynikami. Właśnie dzwonili do mnie i WSZYSTKO DOBRZE 🙂 uff i chłopiec na stówe 🙂🙂🙂
joe anna, Mama_Zuzia, alex0806, Ann.., Agucha90s, Aster4n, Lubieswieczki, Agusia_pia, Cyntia, magda.g85, monkle, marchev, elvira, pola0909, miczitanka, aannkka, k878 lubią tę wiadomość
-
Z jednej strony Wam zazdroszczę możliwości częstszych wizyt a z drugiej trochę mnie ominął ten cały stres przedwizytowy ☺
Ja byłam tutaj raz prywatnie (W 9 tyg), zapłaciłam kupę forsy i usłyszałam tylko że wszystko jest ok i tyle więc więcej już się nie wybieram. Byłam też raz w Polsce w 10 tyg ale było za wcześnie na prenatalne, natomiast pomiary które mógł zrobić były prawidłowe i to mnie uspokoiło ☺ -
Marchev- gratulacje, masz fotkę jakaś? ❤️
Dori- bardzo bardzo się cieszę ze wszystko dobrze no i tez już możesz zacząć szaleństwo zakupowe dla synka :*
Mader- witaj! Fajnie ze do nas dolaczylas :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2019, 10:51
-
nick nieaktualny
-
A mnie dziś tak plecy bolą, że ledwo chodzę... ten dysk mnie wykończy! Teraz leżę i się z boku na bok przewrócić nie mogę...😔
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Odetchnełam z ulgą naprawdę
dwa tyg oczekiwania za tym telefonem.
Wstąpiła we mnie taka energia że muszę coś robić umyje podłogi ooo!
Mama Zuzia aż się wzruszyłam Twoją wiadomością😊😭😚 Dziękuję Ci bardzo kochana😚 faktycznie można już coś tam kupować co wpadnie w okobo jeszcze nic a nic nie mam!! 😱
-
nick nieaktualnyLesnasarenka wrote:Ja z każdym dniem coraz lepiej. Mam nadzieję że tak zostanie. Trochę od rana ciągnie mnie podbrzusze ale to chyba przez to że rosnę bo bardzo delikatnie. Jeszcze 5 dni do widzenia z dzidziem
-
nick nieaktualnyDori777 wrote:Nie pisałam wcześniej bo czekałam za wynikami. Właśnie dzwonili do mnie i WSZYSTKO DOBRZE 🙂 uff i chłopiec na stówe 🙂🙂🙂
teraz masz spokojna głowę korzystaj z dnia
Dori777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mila wrote:A i jeśli chodzi o fejsa to ja spasuję, anonimowe forum bardziej mi odpowiada.
Jestem już na takiej grupie Maluchy. Pl
Kiedyś, jak starałam się o pierwszego syna i potem byłam w ciąży to forum tetnilo życiem, założyliśmy też grupę na Facebooku i do dzisiaj jest aktywna choć forum opustoszalo, ale były też złoty maluchów i na jednym byłam, cudownie to wspominam. Nawiązał się fajne znajomości i do dzisiaj mamy że sobą kontaktCyntia, cytrynówka lubią tę wiadomość
-
Ja się załapałam na warsztaty dla lekarzy ginekologów pod asysta dwóch świetnych lekarzy u których byłam na genetycznych i idę w sobotę- bezpłatny udział, dostanę autoryzowane badanie+ zdjęcia malucha:) dostałam maila pare dni temu czy nie chce wziąć bezpłatnie udziału no to pewnie 🥰
Cyntia, cytrynówka, Agucha90s, Aster4n lubią tę wiadomość
-
dziewczyny ja znowu z pytaniem. Bo pisałyście o tym, że czujecie rozciąganie macicy. Możecie napisać jakie to uczucie, i gdzie to czuć?
Mnie kłuje po poprawej stronie, ale cąły czas w jednym miejscu, takie pulsujące ukłucia. Były we wtorek i są dziś cały dzień. Trochę jakby w miekscu jajnika, może trochę wyżej. Zaczyna mnie to niepokoić
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
marchev wrote:Wyszlam od lekarza
wszystko wyglada dobrze. Macica twarda, ale dziddziol dorodny
I w koncu mam dowod. Bedzie chlopiecnie moze mi zejsc usmiech z twarzy
)) jestem szczesliwa.
Czekamy na fotki! znalazłaś jakiegoś fajnego doktorka ?
Komunikacja24 lubi tę wiadomość