Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do kolczyka:wyjęłam jak się dowiedziałem o pierwszej ciąży, rozstępy się zrobiły chyba ze 2,wg mnie dlatego, że tam jest cieńsza skóra i naciągnęła się bardziej, jak brzuszek stawał się większy.
Ja to w ogóle jestem agentka, bo nie znam płci, a ostatnio kupiłam na wyprzedażach w ca i hm ubranka dla chłopca.. i to całkiem sporo. Jeśli przeczucie mnie myli, to będę miała co rozdawać 😆Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2019, 12:30
elvira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mama_Zuzia wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a37aecd9f2bc.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fb1135a7e1c9.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/684040872dde.jpg
Uwaga- teraz będą totalne słodkości 🙈🙈🙈❤️ Dostałam dzisiaj w stanie idealnym jak ze sklepu ciuszki które kupiłam od jednej babki po jej córce- nie maja nawet jednego zmechacenia, większość to firma newbie, pojedyncze tez z nexta. Ubranka są po prostu boskie ! Ponieważ mam już pare rzeczy co kupiłam sama to razem z nimi mam już niezła kolekcje dla malutkiej na początek
To jest zbyt słodkie 😍😍😍😍Z 👧🏼09.2019😍 P 👶🏻10.2021 😍
04.2017 (') 12.2017 (')
-
No właśnie ja też chyba zamówię przez neta bo większy wybór. Chyba też wezmę s ewentalnie leginsy m tak obstawiam. Aktualnie podejrzewam że waże tak ok 52-53kg przy wzroście 165 ale wiem że będzie szło do góry. Z drugiej strony w worku też nie chce chodzić. Obecnie tylko zwykle koszulki i leginsy ale chciałabym coś innego bo powoli mnie to przebija.
Poza tym muszę kupuc jakiś podkład bo chce się czasem malować troszkę aby się lepiej poczuć. Niestety przez to siedzenie w domu jestem tak blada że wszystko te co nam są za ciemne i w ogóle średnio wyglądają na skórze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2019, 12:12
08.2018 - 6tc poronienie chybione
08.2019 - ur. Joanna (córka)
-
Lenka, jesli Ci to pomoże to ja w hm przed ciążą nosiłam S z legginsow i takie też mam ciążowe. Raczej do końca nie beda mi slużyć, ale M były zdecydowanie za duże.
Mama- Zuzia,
super ubranka, sliczne. Ja jeszcze nic nie kupuję, bo się boję, że zapeszę.
Przezyłam jakoś to pobranie krwi, ale na koniec myslałam, że nie wytrzymam.
Tez macie takie chore sny? Mi się dzisiaj na przykład śniło, że ktoś na ulicy wbił mi nóż w brzuch i poroniłam.
Wcześniej, że byłysmy z moją mamą równolegle w ciąży i to ona poroniła.
Masakra. -
Pom-pon wrote:Lenka, jesli Ci to pomoże to ja w hm przed ciążą nosiłam S z legginsow i takie też mam ciążowe. Raczej do końca nie beda mi slużyć, ale M były zdecydowanie za duże.
Mama- Zuzia,
super ubranka, sliczne. Ja jeszcze nic nie kupuję, bo się boję, że zapeszę.
Przezyłam jakoś to pobranie krwi, ale na koniec myslałam, że nie wytrzymam.
Tez macie takie chore sny? Mi się dzisiaj na przykład śniło, że ktoś na ulicy wbił mi nóż w brzuch i poroniłam.
Wcześniej, że byłysmy z moją mamą równolegle w ciąży i to ona poroniła.
Masakra.
-
Mama_Zuzia wrote:Tak tez mam makabryczne sny chociaż ostatnio się trochę uspokoiło. Ja zaczęłam kupować bo tutaj te ubranka się babce szybko rozchodziły i w ogole niezniszczone, a w porównaniu z cenami oryginalnymi oszczędziłam kupę kasy, poza tym kochana, jakie zapeszyć? Twoi chłopcy świetnie się maja i tak już zostanie do końca nawet inaczej nie myśl :* ja po prostu wiem ze łatwiej mi będzie po trochę kupować niż później w ostatnich miesiącach wszystko
Super, że trafiła Ci się taka okazjaI rozumiem to kupowanie po trochu, u nas na pewno będzie na hurra wszystko jak zawsze i wszystko ze sklepu. A też chciałabym trochę zaoszczędzić, zwłaszcza, że potrzbujemy podwójnych ilości
Może po piątkowej wizyie się trochę uspokoję i w nagrodę kupię jakieś skarpetki czy coś
Mama_Zuzia lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/74ad112f5785.jpg
Mój biedny miziak, taki nieszczęśliwy...
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Witajcie, u mnie na razie 0,5kg przybyło. Ale zaczynam mieć już niezły apetyty wiec pewnie waga zaraz ruszy do góry.
Od wczoraj czuje delikatne łaskotanie w dole brzucha ❤️ Jestem pewna ze to nie są jelita 😂
mam taka straszna ochotę iść już na zakupy ale boje się ze płeć się zmieni i będzie wtopa 🤪 ja się zawzięłam i od poniedziałku uczę mała korzystania z nocnika. Jestem zachwycona bo dziś od rana wola ze chce siku k chce żeby ją sadzać ❤️❤️Aster4n, Jusi 28 lubią tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
pola0909 wrote:Pom-pon nie jesteś sama też mam straszne sny, dzisiaj śniło mi się, że mąż ma romans i wszyscy na około wiedzą tylko ja nie wiedziałam i zostawił mnie sama z dzidzią
To chyba hormony -
Jajka ma ciachnięte od 10 lat 😉 ma rane na łapce i sobie ją rozlizuje i non stop mam ślady krwi na podłodze..
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
VianEthel- oby się szybko zagoiło, pamietam jak nasz pies sobie rozciął łapę to najgorsze możliwe miejsce bo za każdym ruchem ja uszkadzał i krew sikała
Gomerka- w Marketplace na Facebooku. Ponieważ babka jest spoza Krakowa a bałam się wysyłać jej przelewem pieniądze bo wyszło to trochę pieniędzy to wysłała mi za pobraniem bez problemu i dzisiaj przyszło -
VianEthel2 wrote:Jajka ma ciachnięte od 10 lat 😉 ma rane na łapce i sobie ją rozlizuje i non stop mam ślady krwi na podłodze..
Będzie dobrze. Jak nie będzie tam grzebał to szybciutko się zagoi