Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
magda.g85 wrote:fajne zestawy ( tak mi się przynajmniej wydaje
) mają na baby-stars.pl można sobie skomponować cały zestaw wraz z rożkiem, pościelą do łóżeczka, do wózka, kokonem itd itd
Właśnie dziś mi się wyświetliła reklama tej stronki na fecebooku, naprawdę mają śliczne rzeczy, pościele, kocyki, rożki. Jejku naprawdę słodkie są te rzeczy teraz.
Fajne rzeczy są również na https://amumu.pl/ też można skompletować całe zestawy z tego co widzę.
08.2018 - 6tc poronienie chybione
08.2019 - ur. Joanna (córka)
-
tzn. ja nie mówię o baldachimie... z tego to bym sama zrezygnowała, bo to dla mnie również zbędne
ale tam można w jednym kolorze zrobić sobie dowolne zestawy tzn. pościele, kocyki, rożki, kocyk dodatkowy, kokon, poduszka do karmienia i takie tam. cena końcowa wychodzi pokaźna, ale pojedynczo nie mają aż tak chyba drogo tych rzeczy. przykładowo rożek kosztuje chyba 69zł. nawet łóżeczko do zestawu można dorzucić z materacem za jakieś 350 zł
-
Ja wrocilam od rodziny z grilla i tez powiedzialam. Chociqz dziwnie tak mowic na glos bo wciaz strach. jednak tez mam ochote podkreslac brzuch i na impreze rodzinna (druga strona) w sobote chce cos bardziej dopasowanego. W koncu 4 lata walczylam o ciaze
Gomerka, VianEthel2, Agucha90s, manda21, pola0909, elvira, cytrynówka lubią tę wiadomość
-
Mama_Zuzia wrote:Ja odpuszczam sobie ten materiał minky. Przy drugim dziecku stawiam na jak najbardziej naturalne materiały i dobrej jakosci
Mama Zuzia, ale do wózka też? Bo wiem, że do łóżeczka to nie jest dobry wybór, ale myślę o kocyku do wózka z weluru, nie minky. I kokonie z dodatkiem tego weluru.Z 👧🏼09.2019😍 P 👶🏻10.2021 😍
04.2017 (') 12.2017 (')
-
Gomerka wrote:Mama Zuzia, ale do wózka też? Bo wiem, że do łóżeczka to nie jest dobry wybór, ale myślę o kocyku do wózka z weluru, nie minky. I kokonie z dodatkiem tego weluru.
Ja po prostu osobiscie będę wybierać glownie materiały bambusowe, a kocyki bawełniane -
Macie zupełną rację dziewczynki. Trzeba zachować rozsądek, ale przy pierwszym dziecku zwłaszcza bardzo długo wyczekiwany trudno się czasem oprzeć.
Druga sprawa, to miesiąc w którym urodzą się maluszki. Myślę że zupełnie inaczej wygląda wtedy kompletowanie wyprawki. Trzeba postawić na inne materiały.
Co do wełny mnie trzęsie na sama myśl więc u mnie odpada. Ciekawe jaki będzie wrzesień i październik w tym roku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2019, 18:41
-
U mnie syn pod kołderka spał dopiero od stycznia i mieszkaliśmy wtedy u teściów gdzie było naprawdę chłodno wtedy. Teraz mieszkamy w ciepłym mieszkaniu (my nawet nie włączamy kaloryferów w zimie bo jest na tyle ciepło) i będę po prostu obserwować jakie dziecko tez będzie- syn jest zimnolubny i taki był od samego początku, plakal a potem rozkopywał się jak się go dawało pod kołderkę, a nie jestem fanem kołder dla takich maluchów już od października np wiec będziemy patrzeć i wtedy ewentualnie tak samo da się z dnia na dzień kupić coś dobrego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2019, 18:45
-
tam można wybrać chyba też wersję taką typową bawełnę pościelową
mi ten materiał minky też jakoś nie leży nie wiem czemu ale dziwny się wydaje.
własnie Lenka masz rację i dlatego ja póki co kompletnie jestem pogubionajeszcze z ciuszkami jakoś ogarniam, ale jakie koce, pościele to jestem zielona:/
-
Gomerka wrote:Pościele to chyba żadne na początek, prawda? Raczej rożek, śpiworek. Ja myślę, że pościel to tak bliżej nowego roku będę kupować, ale może się mylę?
Dokładnieja później stawiam na pościel muślinowa
Gomerka lubi tę wiadomość
-
Jesień może być ciepła, ale mieszkam w bloku i martwi mnie trochę ten okres przejściowy gdy jednak temperatura relatywnie spada A jeszcze nie grzeją kaloryfery. Jak mała pójdzie w męża to jeszcze z Bogiem sprawa ale jeśli we mnie... 😲
-
Ostatnie dwie strony to dla mnie czarna magia
nawet nie wiem co to minky
My jesteśmy po wizycie. Wszystko jest dobrze, chłopcy mają po 120 i 140 g i 14 cm od głowy do stóp. Jeden wiercipięta a drugi śpioch
Kolejna wizyta 24 kwietnia a 13 maja połówkowe
Jestem przeszczęśliwaMama_Zuzia, Gomerka, Lenka82, 91, manda21, pola0909, marchev, klopsik, k878, Dori777, monkle, aannkka, axie92, Jusi 28, elvira, AnnaB. lubią tę wiadomość
-
Pom-pon wrote:Ostatnie dwie strony to dla mnie czarna magia
nawet nie wiem co to minky
My jesteśmy po wizycie. Wszystko jest dobrze, chłopcy mają po 120 i 140 g i 14 cm od głowy do stóp. Jeden wiercipięta a drugi śpioch
Kolejna wizyta 24 kwietnia a 13 maja połówkowe
Jestem przeszczęśliwa
Wspaniale 🥰🥰🥰 kochane maluchy!Pom-pon, Lenka82 lubią tę wiadomość
-
O rany Pom-pon. Już tacy duzi?
Ja to naprawdę się zatrzymałam na tych 6.3 cm 😁Pom-pon lubi tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy