Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hey mam pytanie o wózek
Czy któraś z was ma już zamówiony/kupiony wózek bądź zostawiła sobie po starszym dziecku ?? Pytam gdyż z Pola wózek kupiłam po 20 tygodniu ale trafił mi się piękny nowy wózek w niskiej cenie o kusi mnie by zamówić
Victoria 10.11.2013r
Pola 08.11.2015r
27.01.2018 aniołek 5tc (*)
27.09.2018 aniołki 6tc(*)
Franuś 💙
-
Mamadwojki wrote:Hey mam pytanie o wózek
Czy któraś z was ma już zamówiony/kupiony wózek bądź zostawiła sobie po starszym dziecku ?? Pytam gdyż z Pola wózek kupiłam po 20 tygodniu ale trafił mi się piękny nowy wózek w niskiej cenie o kusi mnie by zamówićWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2019, 20:37
Mamadwojki lubi tę wiadomość
Mati 16.07.2009
-
Agjot adamex Luciano porównałam trzy modele bebetto anex i adamex i adamexy są najbardziej polecane anexy się ponoć psują a bebetto ten co ja chciałam Torino wraca na gwarancjeVictoria 10.11.2013r
Pola 08.11.2015r
Franuś 💙
-
Mi sie anexy podobaly jak bylam w ciazyz corka, juz nawet mielismy zamawiac, ale ostatecznie mloda jezdzila w gondoli x landera bo mielismy po synu, a jak wyrosla to kupilam spacerowke cybex balios i teraz dokupie tylko gondole i mlode bedzie smigac.
Mamadwojki lubi tę wiadomość
Mati 16.07.2009
-
Mama_Staszka wrote:Mamadwojki, ja też mam zostawiony po synu. W życiu nie kupię kolejnego wózka, bo po co
mam adamexa, ale najprostsza chyba wersje york (?)
Ja gdybym dzieci miała młodsze to pewnie też po córce bym zostawiła bo tak robiły dziewczyny z listopada 2015 ale ja sprzedałam jak tylko młoda z gondoli wyrosła bo już mówiłam że dwójka wystarczyAle po tych dwóch poronieniach tak jakoś zapragnęłam trzeciego maluszka i cieszę się z każdego dnia lecz niestety muszę wszystko kupić na nowo od ubranek po wózek i inne akcesoria
więc już zaczynam bo jakbym zostawiła wszystko na koniec to bym bankrutem została
w Lipce lub sierpniu kupię już kosmetyki i rzeczy niezbędne do szpitala o zamknę całą listę wyprawkowa
Victoria 10.11.2013r
Pola 08.11.2015r
Franuś 💙
-
Pom-pon wrote:Kochana przenieśli mi na jutro na 17
Oj, wybacz. Umknęło mi. Nie jestem dziś w najlepszej formie.
Noooo ale jutro mam nadzieję, że nam tu ładną relację napiszesz
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
VianEthel2 wrote:Oj, wybacz. Umknęło mi. Nie jestem dziś w najlepszej formie.
Noooo ale jutro mam nadzieję, że nam tu ładną relację napiszesz
Ja też mam taką nadzieje, bo już się zaczynam stresować. Nawet na książce się nie mogę skupić. -
Kończąc dzień wrzucę zdjęcie swojego brzucha, który przez jedną noc magicznie urósł! Wczoraj jeszcze taka "duża" nie byłam, dzisiaj czuję się już naprawdę w ciązy, bo cały czas patrzę na ten swój wypukły brzuch i oczekuję już tylko na pierwsze ruchy:)
https://zapodaj.net/e8e90eac09703.jpg.html
Co do polisy/konta dla maluszka też uważam, że to dobry pomysł, muszę podpytać czy w moim banku (santanderze) mają coś takiego.
A co do wózka dalej nie wiem co wybrać, ale w sumie jeszcze jest czas. Szwagierka ma bebetto Tito 2w1 i jeżeli chodzi o jazdę to super, ale ja chyba wybiorę 3w1.
Dobrze, że tu jestem, bo zawsze można coś ciekawego podczytać, zainspirować się
Dobrej nocy brzuchatki:)Zakochałam się w kimś, kogo jeszcze nie spotkałam ... Mikołaj:)
-
Dzieńdoberek w 17 tygodniu 😉😀 już nie tak daleko zostało do połowy i z głowy mi wyjść nie może jak to będzie jak Bąbelek będzie się więcej ruszał.
Ja się rozglądam za łóżeczkiem turystycznym, ale będę musiała wybrać się do Warszawy, bo w najbliższym jesy ich tylko kilka i żaden mi się nie podoba.pola0909, Ann.. lubią tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Cześć dziewczyny 😊
Trochę mnie nie było ale nadrobiłam już zaległościzawsze się śmieje jak bym książkę czytała tyle stron. Ale dobrze przynajmniej jest co czytać.
Aktualnie jestem w 17 tygodniu (16+4)
Wizyte mam 12 kwietnia i już odliczam dni.
Muszę zapisać się na te połówkowe ale to podpytam na wizycie.
Co do łóżeczka to myślę nad dostawka lub zwykłym 🤔🤔 -
Hej
wczorajszy dzień miałam na maksa aktywny bo jeździłam z mamą po lekarzach sklepach i tak jak wyszłam z domu o 10:00 to wróciłam o 18:00:) oczywiście odpoczynku były bo inaczej nie dałabym rady
Dziś mam jakiś taki dzień niepokoju.. Jakoś tak od rana mam wrażenie że brzuszek taki malutki i że nic się nie dzieje.. Nie mogę się doczekać tych ruchów chociaż mam wrażenie że coś tam wieczorami i w nosy się dzieje takie skrzydła motyla na Lini majtek ale nie wiem...
We wtorek wizyta i już się nie mogę jej doczekać...
-
Hej dziewczyny, coś mnie wylogowalo i nie pamietalam hasła
wczoraj miałam kolposkopie i wszystko ok, mam guzki i polipy ale to przez hormony ciążowe i po porodzie wszystko zniknie. A w najbliższym czasie może być ich nawet więcej i mam się nie przejmować. Teraz czekam do 15tego na wizytę
Agucha ja też tak mam, ostatnie 2-3 dni czuję się jakbym w ciąży nie była, czasem zapominam że w niej jestem. Brzuszek różnie, raz duży raz mały. Zastanawiam się gdzie to dziecko się tam mieści. Poza tym jak śpię to przechylam się lekko na brzuch i zawsze budzę się zestresowana. My wózków jeszcze nie wybieramy, chociaż chwilkę oglądałam i chhba padnie na adamexa ale jeszcze waham się czy nowy czy używany. Jeszcze troszkę czasu jest
Ale jak macie coś w fajnej cenie to warto zakupić. Ubranek mamy sporo ale narazie zaprzestalam kupowania i czekam do połowkowych na potwierdzenie chłopca
Ja też czekam na ruchy z utęsknieniem czasem jakieś smyrniecie poczuje alr nawet nie wiem czy to dziecko czy jelita
więc fajnir jak te ruchy będą już odczuwalne:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2019, 09:28
k878 lubi tę wiadomość
-
Myśmy wczoraj poszli do znajomych z którymi się rzadko widujemy bo 500km od nas mieszkają teraz, i rzadko zjeżdżają w rodzinne strony. Nie wiedzieli jeszcze o ciąży. Weszłam,rozebralam się a oni w śmiech i pierwsze pytanie "ejjjjj który to miesiąc?! Czemu nic nie wiemy"
tyle śmiechu było:D ale to znaczy ze już widać moja piłeczkę
haha
zwichrowana, pola0909, k878 lubią tę wiadomość