Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
WItam się z rana, przespałam 10h i zdecydowanie lepiej się dzisiaj czuje. Nastawienie też mam dzisiaj zdecydowanie bardziej pozytywne i postanowiłam sobie nic nie wkręcać tak jak to robiłam wczoraj;)
Ide zaraz na zakupy i spacerek bo piękna pogoda. -
animka899 wrote:WItam się z rana, przespałam 10h i zdecydowanie lepiej się dzisiaj czuje. Nastawienie też mam dzisiaj zdecydowanie bardziej pozytywne i postanowiłam sobie nic nie wkręcać tak jak to robiłam wczoraj;)
Ide zaraz na zakupy i spacerek bo piękna pogoda.
[*] Kornelka - 01.09.2019 r. (36tc) ❤️
Zosia 🥰 - 20.06.2020 r. (36tc) -
AnnaB. wrote:U nas także było wspomaganie clo i w zasadzie już byliśmy po 5 cyklu jak szłam zrezygnowana na wizytę 06.02. i już myślałam co Pani doktor zaproponuje w zamian za clo a tu niespodzianka
dodatkowo była suplementacja - Inofolic Combi i dla męża Acertin
No to super, ja akurat na lameccie byłam, dodatkowo ovitrelle bo mi pecherzyki nawet jak urosną to same nie pękają i stary brał profertil bo mu wyszły złe badania nasienia -
AnnaB. Witaj 😀 fajnie, że do nas dołączyłaś.
Ja za godzinkę znów na jazdy. Strasznie mnie one męczą, zazwyczaj muszę zrobić sobie drzemkę po południu..AnnaB. lubi tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
stayaway wrote:AnnaB, a męża suplementowalas tak po prostu czy miał wskazania na poprawę żołnierzyków?
AnnaB. wrote:U nas także było wspomaganie clo i w zasadzie już byliśmy po 5 cyklu jak szłam zrezygnowana na wizytę 06.02. i już myślałam co Pani doktor zaproponuje w zamian za clo a tu niespodzianka
dodatkowo była suplementacja - Inofolic Combi i dla męża Acertin
Hej hejja też z Krakowa
Z 👧🏼09.2019😍 P 👶🏻10.2021 😍
04.2017 (') 12.2017 (')
-
Cześć dziewczyny,
ja i pies tradycyjnie po śniadanku dogorywamy na kanapie.
Relaksuję się przy "Kluseczce" na Netflixie, bo jestem zła strasznie.
Miałam być już po wizycie, a przełożyli mi na jutro na 17. DObrze chociaż ze wyniki badań krwi mam ok, ale tak czekałam, odliczałam dni i dupa.
AnnaB, witaj! Idziemy równoAnnaB. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marchev, a Ty który tc? Bo nawet nie wiem kiedy sie robi cukier, mój lekarz jeszcze nic nie wspominał na ten temat.
Ale Ci Synuś rośnie, super ❤ moja Mała też przyspieszyła o 4 dni od poprzedniego usg:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2019, 10:46
-
Wg om 16t1s ale ze mlody taki gigant to lekarz kazal cukier zbadac. Mowi, ze moze byc wiekszy przez sterydy... Pomiar crl pokazuje az na 18t ale pomiary glowy, nog, rak na 17. Tylko mi juz od poczatlu maly szybciej rosli we flo mam wpisane 16t4d. Dlatego mowilam, ze u mnie nic sie nie zgadza
-
Marchev nie przejmuj się mnie też nic się nie zgadza
om była 3 grudnia
a z usg wychodzi co wychodzi
Stayaway ja przy pierwszych badaniach jak robiłam glukoze to wyszła mi lekko podwyższona, od razu wysłali mnie do diabetologa i ten kazał zrobić krzywą cukrową więc robiłam ok 12 tyg.
Marchev u mnie podobnie. Też maluch większy prawie o tydzień i też to chyba wina sterydow. Ale niedługo będę zostawiać. Zobaczymy co wtedy dalej. Cukier póki co ok. Ale nie miałam krzywej tylko ogólne badanie glukozy na czczo.
08.2018 - 6tc poronienie chybione
08.2019 - ur. Joanna (córka)
-
dziewczyny od dziś Lidl ma sklep internetowy
poza spożywką można kupić wiele rzeczy np. odzież ciążową, ale widzę, że obecnie to końcówkę ostatniej "kolekcji" wrzucili bo słabo z wyborem i rozmiarami. pewnie przy następnej okazji odzieży ciążowej będzie tego więcej
monkle, pola0909 lubią tę wiadomość
-
Marchev- dobrze ze z maluchem wszystko w porządku.
Ja miałam krzywa już zaliczona w 12tyg ciąży ze względu na problemy z glukoza i insulina, ale ja jestem calu czas na metforminie jak kiedyś pisałam i wyszła póki co ok -
Uuu super! Ja upolowalam wtedy w lidlu legginsy ciążowe i pierwsze body dla maluszka. Są z napisem "just arrived" i znaczkiem samolocika, a że pracuje na lotnisku to nie mogłam się oprzeć
drugie bodziaki dostałam w zeszłym tyg od przyjaciółki i na tym się kończy moja wyprawka.. Ale jest jeszcze trochę czasu. Myślę, że kupię na olx jakieś używane zestawy w dobrej cenie i dobrym stanie.. Nie mam aż takiego parcia