Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama zuzia no generalnie, ale jak juz zrobimy to bedzie spokoj na dluzej mam nadzieje. Jak bylam w ciazy z corka to mielismy taki sajgon na dole, lacznie z kuciem i zalewaniem posadzki w salonie i gabinecie bo podlogowke kladlismy takze ten
Mati 16.07.2009
-
Witam we wtorek. Miłego dnia dziewczynki. Ja od rana z ekstremalnym bólem głowy. Już wieczorem coś byłam jakaś nieswoja w nocy trochę bolała głowa ale teraz już jakieś apogeum. Buuu....
08.2018 - 6tc poronienie chybione
08.2019 - ur. Joanna (córka)
-
Lenka- weź sobie Apap albo ibuprom (bezpieczny w II trymestrze) po co masz się męczyć jak to taki ból?
Ja znowu mam przekichany ten ból gardła, do tego mam mega katar. Usg mam na 9:30, zapytam lekarki co mogę chociaż nie powie mi pewnie nic nowego -
Ja już od 5.30 nie śpię.. Chyba przeżywam dzisiejszą wizytę która mam na 9.20 ale widzę że od 9.00 lekarz już ma wolne więc przyjdę chwilę wcześniej
musze zapytać lekarza czy "puści" mnie na święta do rodziny która mieszka 500 km w jedną stronę.. Ja osobiście jestem przerażona ta jazda z moja częstotliwością odwiedzin toalety możemy zajechać za dwa dni
-
Gomerka wrote:Agucha, piona, my się wybieramy 400km... Też się zastanawiam, jak to wysiedze. Chociaż w czerwcu chcę jechać nad morze to jeszcze dalej...
-
Ja mam termin na 19 września. Nie wiem właśnie czemu mnie nie ma na liście.
Przepeaszam, możliwe, że niechcący Cię skasowałam, już poprawiłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2019, 07:45
Miłosz 30.07.2019 cc
48cm 2700 gram szczęścia 💙
-
Mama_Zuzia chyba coś wezmę bo już myśleć nie mogę.
Również mam kciuki za wszystkie wizyty dziś. Na pewno wszystko będzie dobrze i i uśmiech zagości na waszej twarzy. Ja też się zawsze denerwuje przed bardzo. I czas do każdej wizyty ciągnie mi się niemiłosiernie.
Marchev ja też już słyszałam o cc ale póki co to dla mnie jeszcze całą wieczność.
-
Dziewczyny ale mi narobiłyście smaka tymi pomidorami. Już się nie mogę doczekać kiedy będzie sezon. Póki co ciężko dobre trafić i ja bazuje na koktajlowych ale to w plasterki na kanapeczke cienko. Oj, w ogóle nie wiem co się ze mną dzieje. Ostatnio tylko ciągle głodna chodzę. Masakra.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2019, 08:07
Pom-pon lubi tę wiadomość