Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny
na początku napiszę do Mama_Zuzia: woooow szok jaka Ty wciąż szczuplutka jestes
ja mam już wielki bęben i z jednej strony to załamka, co będzie dalej, a z drugiej pocieszam się, że rośnie sobie powolutku a nie wywali mnie nagle, więc może skóra się przyzwyczai i uda się uniknąć rozstępów
Mańka: przyznam, że mój kryzys też trwa w najlepsze... jestem zła sama na siebie. W niedzielę byłam na targach Mamaville, nie kupiłam nawet pół skarpetki... Te tiule, koronki, kwiatkowe wzory... nic mi się nie podobałoczy ja będę umiała być mamą dziewczynki, a nie tylko chłopca yhhh ratunku
-
Cytrynowka- podświadomie chyba każda która ma dziecko chciałaby drugie tej samej płci bo poniekąd już zna "instrukcje obsługi". Ja mam corcie. I ona nie chodzi w różach i tiulach. Zawsze wręcz pilnowalismy z mężem żeby nie miała wszystkiego różowego. Buty miala czerwone albo szare,takie neutralne. Ubranka niektóre ma z jakimiś brokatowymi wstawkami ale bez zbytniej przesady. Teraz rynek jest tak bogaty że na prawdę nie trzeba dziewczynki przesladzac:D głowa do góry!!
cytrynówka lubi tę wiadomość
-
U mnie brzuszek wysokczyl tak dosc sporo tydz. temu tak nagle z dnia na dzień. Sama bylam zaskoczona przytylam zaledwie 400g waga moja teraz to 55.8kg nawet schudlam w pierwszym trymestrze
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/27b4731563ab.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2019, 15:54
Karola9316, Agusia_pia, pola0909, Mama_Zuzia, klopsik, cytrynówka, elvira, Ann.., Dori777 lubią tę wiadomość
-
Animka, gdzie ty te ciuszki kupujesz? Mi jestciezko cokolwiek znaleźć. Gdzie nie pójdę to tu różowe, tu niebieskie, pośrodku bezowe i szare aż smutno. Mam po synu znajomych ciuszki dla maluszka (tak do 74) i są śliczne, kolorowe w różne wzorki, zwierzątka itd. Młody ma już 7 lat i nigdzie takich rzeczy nie dostałam a specjalnie jeździłam po sklepach wg ich metek.Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
Terranova ma fajne rzeczy dla dziewczynek. Takie nie przesadzone. W reserved kiedyś świetna sukienkę jej kupiłam. Była w takie drobne kwiatki ale krój taki modny dorosły ze stójką długie rękawy ze ściągaczami i kolor taki ecru. Nie taka przeslodzona. Mnóstwo rzeczy mam po dzieciach mojej siostry.
-
Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty !!! Gratuluję również cudnych brzuszków
Mama Zuzia szacun
ja już mam mały balonik chociaż nie wiem jak to się stało ale w tym tyg u mnie 1.5 kg w dół , w sumie z jedzeniem się nie oszczędzam bo apetyt dopisuje ale cieszę się, że waga trochę spadła
Jusi 28 lubi tę wiadomość
-
Hej mi sie udalo zrobic zeba i nie pozegnalam sie z nim
uff. U mnie na wadze plus 4 kg ale Teraz przez tego zeba nie moge gryzc bo dziaslo boli wiec najblizsze dni na plynach.
A to moj brzuchol z dzis.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d5f887e23ba4.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2019, 16:48
pola0909, klopsik, Jusi 28, k878, cytrynówka, Mama_Zuzia, Ann.., miczitanka lubią tę wiadomość
-
Jusi 28 wrote:U mnie brzuszek wysokczyl tak dosc sporo tydz. temu tak nagle z dnia na dzień. Sama bylam zaskoczona przytylam zaledwie 400g waga moja teraz to 55.8kg nawet schudlam w pierwszym trymestrze
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/27b4731563ab.jpg
Piekny brzuch. Czytalam, ze teraz codziennie moze sie zmieniac wyglad. I z dnia na dzien "urosnac" u mnie tak bylo. Waga jeszcze stoi w miejscu, a brzuchol duzy. Taki jak u Ciebie tylko caly w siniakachJusi 28 lubi tę wiadomość
-
Marchev dziekuje
fajnie ze te nasze brzuszki powoludku staja sie widoczne.
No wlasnie rozstępy.... w pierwszej ciazy udalo mi sie uniknąć a w tej zobaczymy... smaruje sie caly czas oliwka dla dzieci tak tez w pierwszej robilam no i wolno tyłam srednio pol kg tyg czasem wogle moze to tez sie przyczynilo do tego nie wiem -
Super brzuszki dziewczyny, takie prawdziwie ciążowe. Mnie właśnie jak czasami wywali to nie jest to ani ciążowy ani mój zwykły sprzed ciąży wiec ani to w jedna ani w druga stronę 🤪 już się nie mogę doczekać jutrzejszego usg 🥰 w domu rozgardiasz jak to przy malowaniu i już mam dosyć niech pan skończy to jak najszybciej 🙈
Jusi 28 lubi tę wiadomość
-
Ahaaaa druga dziewczynka będzie!!!!!
ale się cieszę!!!!! Wszystko ok. Waży 160g:)
91, Jusi 28, Mama_Zuzia, marchev, elvira, stayaway, aannkka, Agusia_pia, k878, monkle, Lubieswieczki, pola0909, manda21, Dori777, AnnaB., Komunikacja24, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
animka899 wrote:Ahaaaa druga dziewczynka będzie!!!!!
ale się cieszę!!!!! Wszystko ok. Waży 160g:)
Cudownie, będą siostry 😍❤️ Gratulacje! Tak przeczuwalas?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2019, 18:40
-
Mama zuzia lacze sie z toba w bolu remontowym
u mnie dzis sie zaczelo, regipsy, malowanie, wymiana grzejnikow na poddaszu, syf mam niesamowity, do tego mlody w domu bo strajk, oszalec mozna. I takie 3 tygodnie w perspektywie.
Animka gratki drugiej cory:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2019, 19:15
Mati 16.07.2009
-
marchev wrote:Agusia. Ty masz skonczony 18t czy 17t1d ? Tez mam taki brzuch.
Mozw to i lepiej tak jak cytrynowka pisze moze jak wolniej sie rozrosnie to i rozstepow bedzie mniej -
agjot1979 wrote:Mama zuzia lacze sie z toba w bolu remontowym
u mnie dzis sie zaczelo, regipsy, malowanie, wymiana grzejnikow na poddaszu, syf mam niesamowity, do tego mlody w domu bo strajk, oszalec mozna. I takie 3 tygodnie w perspektywie.
Animka gratki drugiej cory:)
O matko to u Ciebie tak generalnieu nas na szczęście perspektywa 3-4 dni