Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzisiaj też wizytuję, ale u dentysty. Mam nadzieję, że mi zrobi od razu tego zęba za jednym zamachem. Na RTG się nie zdecyduję, ale kanałówka chyba musi być. Jak nie urok to sraczka, noo... Za to, ile wydam na dentystę, miałabym już komodę albo łóżeczko do pokoju dla małejLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Witam sie z Wami ten piekny dzien:) u Nas juz 20t1d i wkoncu zaczelam czuc ruchy nie sa jakies mega mocne ale umiem wyczuc jak synus kopie
dzis wieczorem badanie prenatalne juz czuje emocje
Piekne macie te brzuszki ,dodaje i swoj pierwszy raz:) pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2019, 12:10
klopsik, cytrynówka, Jusi 28, pola0909, monkle lubią tę wiadomość
15.08.19r. Wojciech ❤️ -
Ja mam wrażenie, że kobiety które były w ciąży, to zauważają brzuchy u innej, nawet niewielkie a tak to chyba ludzie nie patrzą za bardzo. W piate jak znajomi przyszli- oni nie mają dzieci, to się śmiali że zapomniałam ubrać brzuch:P A miałam sukienke z takim paskiem że wydawało mi się że podkreślony mam brzuszek;)
-
Hey super brzuszki macie
Ja mam za niecałe 3 h wizytę i już świruje mam nadzieję że its a boy bo jakby inaczej hehemoje przeczucie jest tak silne że mnie chyba nie zawiedzie hehe
Trzymajcie kciuki by się udało zobaczyć płeć i bym nie żyła w niewiadomej
Victoria 10.11.2013r
Pola 08.11.2015r
27.01.2018 aniołek 5tc (*)
27.09.2018 aniołki 6tc(*)
Franuś 💙
-
Hej dziewczyny,mam pytanie...
Wprawdzie jestem na październikowych ale tam rzadna z dziewczyn nie ma tak jak ja,wiec zawitalam do was bo jesteście ciazowo tylko kilka tyg starsze.
Chcialam zapytać czy jest w śród was dziewczyna która ma codziennie bóle brzucha???
Bo ja od jakiegoś 12 tc właśnie tak mam,bylam u lekarza i wszystko ok kazal brać dużo magnezu i doraznie nospe,wiem że macica się rozciąga ale jak pytam dziewczyn to one mają tak przez kilka godz lub max kilka dni. U mnie ból jest codzienne,nie jest bardzo silny,trochę mniej niż na okres i tak bardziej ciagnie...
Ma tak ktoras???
-
Hejo
Ja po intensywnym weekendzie
Kupiłam spacerówkę dla młodej jestem mega zadowolona
dałam sobie w kość z łażeniem aż mnie plecy bolały. Ale najlepsze to jak w new yorker wypatrzyłam spodenki krótkie ogrodniczki myślę sobie super na lato, biorę xxs hahaha wlazłam ale nie dopiełam , dobra mówię biore s, to samo
dopiero m dopiełam guziki hihihi
no i w cropp kupiłam sukienkę będzie też na ciepłe dni
a dzidzi w brzuchu kopie jak szalone
-
nick nieaktualnyDominika32 wrote:Hej dziewczyny,mam pytanie...
Wprawdzie jestem na październikowych ale tam rzadna z dziewczyn nie ma tak jak ja,wiec zawitalam do was bo jesteście ciazowo tylko kilka tyg starsze.
Chcialam zapytać czy jest w śród was dziewczyna która ma codziennie bóle brzucha???
Bo ja od jakiegoś 12 tc właśnie tak mam,bylam u lekarza i wszystko ok kazal brać dużo magnezu i doraznie nospe,wiem że macica się rozciąga ale jak pytam dziewczyn to one mają tak przez kilka godz lub max kilka dni. U mnie ból jest codzienne,nie jest bardzo silny,trochę mniej niż na okres i tak bardziej ciagnie...
Ma tak ktoras??? -
Jestem załamana na 75% dziewczyna trzecia córa ale nie jest pewien bo pępowina zasłaniała nam widok
mała ma 262 gramy i jest o tydzień do przodu z USG 18+5
Victoria 10.11.2013r
Pola 08.11.2015r
Franuś 💙
-
Mamadwojki wrote:Jestem załamana na 75% dziewczyna trzecia córa ale nie jest pewien bo pępowina zasłaniała nam widok
mała ma 262 gramy i jest o tydzień do przodu z USG 18+5
Wydaje mi się, ze za bardzo sie nastawiałas na chłopca, nie ma tu powodu do załamania skoro dziewczyna zdrowa i pięknie rośnie :* zreszta jeszcze na 100% nie wiadomo, to wiesz..oswój się z ta myślą po prostu na spokojnie, masz jakieś zdjęcia z usg? Kiedy masz następna wizytę?
-
Mama_Zuzia wrote:Wydaje mi się, ze za bardzo sie nastawiałas na chłopca, nie ma tu powodu do załamania skoro dziewczyna zdrowa i pięknie rośnie :* zreszta jeszcze na 100% nie wiadomo, to wiesz..
oswój się z ta myślą po prostu na spokojnie, masz jakieś zdjęcia z usg? Kiedy masz następna wizytę?
Masz rację muszę się oswoić z tą myślą na spokojnie
Zdjęcia nie mam bo mi wydrukował tylko stopę hehe
Następna wizyta zaraz po połówkowych 13 mają na 17Victoria 10.11.2013r
Pola 08.11.2015r
Franuś 💙
-
Mamadwojki wrote:Bo miałam przeczucie że to Franek a jednak tym razem się nie sprawdzi...
Masz rację muszę się oswoić z tą myślą na spokojnie
Zdjęcia nie mam bo mi wydrukował tylko stopę hehe
Następna wizyta zaraz po połówkowych 13 mają na 17
Dlatego ja zawsze mówię, ze oczywiście można mieć swoje preferencje ale lepiej się nie nastawiać konkretnie na dana płeć bo później jest niepotrzebne rozczarowanie, a hormony to wszystko potęgują
Będziesz miała 3 córki- prawdziwy babiniec, będą dla siebie najlepszymi przyjaciółkami :* zjedz coś dobrego kochana, prześpisz się, oswoisz z ta wiadomością i będzie wszystko cudnieMamadwojki lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDominika32 wrote:Kumen a możesz mi powiedzieć czy bierzesz jakieś leki? Typu luteina?
Leżysz? Jest coś co Ci przynosi ulge?(cieply prysznic)Co Twój lekarz na to mówi?Dominika32 lubi tę wiadomość
-
Kumen wrote:Nic nie mowi, macica sie rozciaga to moze bolec i tyle. Znalazlam info ze u kobiet z bolesnymi miesiaczkami bol moze byc ciagly. Biore czasem nospe, ale staram sie ja stosowac tylko juz w extremalnych przypadkach,chocale mozna brac 3x dziennie. Progesteronu juz nie biore od 9 tc.
Dzięki za odp.dobrze wiedzieć że nie jestem z tym sama...
-
Dominika32 wrote:Dzięki za odp.dobrze wiedzieć że nie jestem z tym sama...
Dominika ja nie pomogę z własnego doświadczenia bo nie mam codziennie boli, ale słyszałam ze przy tylozgieciu macicy mogą takie bóle stale występować. Ale pewnie byś o tym wiedziała już na tym etapieDominika32 lubi tę wiadomość
-
animka899 wrote:Mama dwójki-jak zaczęłam czytać to się wystraszyłam że coś źle jest z malenstwem!!! Chwała Bogu że zdrowe i dobrze się rozwija. Nie można się nakręcać na płeć bo właśnie potem rozczarowanie spotegowane hormonami.Victoria 10.11.2013r
Pola 08.11.2015r
Franuś 💙
-
My po polowkowym. Wszystko Ok, potwierdzona dziewczynka
Kamień z serca.
walnęłam se pasek wege czekolady...Mamadwojki, zwichrowana, cytrynówka, Mama_Zuzia, Cyntia, Jusi 28, pola0909, Agusia_pia, monkle lubią tę wiadomość
Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019