Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
już po wizycie
wszystko ok, waga ok. pół kg:) niezmiennie chłopiec.... akurat chyba ssał kciuka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9d7c132b0ef9.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2019, 17:37
joe anna, pola0909, Mama_Zuzia, Komunikacja24, monkle, Cyntia, stayaway, AnnaB., miczitanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalex0806 wrote:Dziewczyny gratulacje cudownych wizyt i pięknych zdjęć maluszków;) mam nadzieję że jutro równie ładne będę miała;)
Ja wizytuje jutro o 15.20. A później 6 maja prenatalne. Ale serio, jak mała się rusza to te wizyty są tylko cudowne i cieszę się że mogę ja jutro podejrzeć
My już też w domu po tych świątecznych wyprawach. Puściłam pranie, nastawiłam ziemniaczki i mam zamiar dzisiaj paść brzuchem do góry i tak do wieczora;) -
nick nieaktualnyAgucha90s wrote:No w końcu w domu po podróży... Co prawda wróciliśmy już jakoś czas temu ale tu zakupy tu jakieś pranie wstawilam i w końcu się położyłam na sofę...
Co do dotykania brzuszka to na szczęście nikt tego nie robił a jest już dosyć spory mam wrażenie że przez te kilka dni urusl i to znacznie...
Jutro wizyta u lekarza już się nie mogę doczekać bo nie wiem czy wykona już badanie polowkowe czzy jeszcze poczekamy 2 tygodnie.. -
magda.g85 wrote:już po wizycie
wszystko ok, waga ok. pół kg:) niezmiennie chłopiec.... akurat chyba ssał kciuka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9d7c132b0ef9.jpgi te wagi już mają maluszki takie spore
pięknie !
-
magda.g85 wrote:już po wizycie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9d7c132b0ef9.jpg
Gratulacje kochana śliczny maluch! 😍magda.g85 lubi tę wiadomość
-
Jejku jakie słodkie te maluszki!:*
Ja mam wizytę zwykła 6.05 a połówkowe 8.05. ale ja mam wszystko u mojej pani doktor:D mam nadzieję że się wyogladam za wszystkie czasy. Od kilku dni bardzo wyraźnie czuje kopniaczki i to takimi seriami. A potem ewidentnie idzie spaćhihi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJesli chodzi o popuszczanie, to niestety dopadlo mnie nietrzymanie moczu i kompletnie nie wiem jak sobie z tym radzic. Cwicze miesnie kegla ale nic nie pomaga. Pojawia sie to w czasie kaszlu, kichniecia, ataku smiechu itp. Krepujace to jest bo pomijajac fakt ze latam siku co 15 minut to chocbym nie wiem jak dobrze sie wysikala i podtarla to i tak ostatnie kropelki naleza do spodni:( wstydliwe to bardzo:(
-
Kumen mogę zapewnić, że nie jesteś z tym sama. Co prawda ja nie biegam tak często do toalety ale też mam problem, że zawsze jeszcze coś wyleci. To samo z kichaniem.
Nie wiem czy coś da się z tym zrobić. Jeśli nie, to chyba jedyna rada to wkładki.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Dargol, z dolegliwości to odbijanie się treści z żołądka naprzemiennie z nudnościami (one chyba nigdy nie mina
) , ciągnięcia w podbrzuszu i kłucia. I cały czas muszę siedzieć wyprostowana bo brzuch uciska mi żołądek. No i stawy zaczynają się luzować bo i trampki robią się przyciasne i obrączkę już zdjąć też musiałam.
Co do dotykania brzucha - nienawidzę. Rodzina/obcy tego raczej nie robia. Mężowi się zdarza i tutaj też niestety zaciskam zęby i pozwalam, na szczęście robi to bardzo sporadycznie. -
nick nieaktualnyTak, zaopatrzylam sie we wkladki ale wstyd sie przyznac, nie potrafie z nich korzystac... przeszkadzaja mi, odklejaja sie, skrecaja...mam35 lat i nigdy nie uzywalam podpasek,wkladek, od zawsze tampony i teraz po prostu nie umiem chodzic w super cieniutkiej wkladce, bo mi przeszkadza:) mam wrazenie ze nie oddycham tam na dole:)
VianEthel2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHaha i jeszcze jedna sprawa. Wczoraj stwierdzilam ze mojemu mezowi wystarczy juz tej 4 miesiecznej posuchy bo jeszcze pojdzie do innej:) i wieczorem zabralam sie do rzeczy (choc kompletnie nie mialam ochoty). Po seksie obydwoje zgodnie stwierdzilismy ze bylo dziwnie i czulismy jakis lek ze cos sie stanie zlego. Dzidzius chyba nic nie zauwazyl bo ani drgnal:)
-
AmyLee44 wrote:Cześć
Jestem dziś po wizycie
Sprawdził lekarz wszystko , mózg , narządy , płeć bez zmian także nadal babeczka
nawet zrobił 4D aby pokazać buźkę
Termin się dużo nie zmienił bo 3.09 , niestety wyszła mi anemia i będę brać żelazo , no ale trudno
Przedstawiam Wam moją (najprawdopodobniej ) Nadię
Waży 408 g
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b13caf16a4d4.jpg
Cudowna ❤️😍
Mańka, Neroli lubią tę wiadomość
-
My też poszaleliśmy dzisiaj i dopiero po sobie przypomniałam że przecież jutro wizyta ;p A chciałam żeby lekarz sprawdził czy jakiejś infekcji nie mam albo coś. Normalnie mąż mnie zbałamucił i zapomniałam;p
Dziecko nawet nie odczuwa tego, że coś się dzieje. Bujamy nim i tyleLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵