X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrzesień 2019
Odpowiedz

Wrzesień 2019

Oceń ten wątek:
  • aannkka Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2019, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak samo co chwilę odwiezam.. Tak się martwię :(

8599ikgnwfmhvhys.png

• beta 14.10.21 - 37mIU/ml prog 30.04
    • beta 16.10.21 - 100mIU/ml prog 26.25
    • beta 19.10.21 - 610 mlU/ml

👶👶
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2019, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku Vian, nie wierzę, miałam nadzieję, że będziecie leżeć jak najdłużej teraz... Oby tylko malutka była silna! Jezu, popłakałam się...

• Mama_Zuzia Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2019, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepotrzebnie wypuszczali Vian ze szpitala z tym szwem, szyjka i tak była króciutka a tak to nie mieli Jej pod ciągła obserwacja :(

ojxeroeqgm6z29wi.png
    Rok starań i..świąteczny cud!
    Syn - 2013 ❤️ Pierwsza miłość
    ————————
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2019, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    VianEthel2 wrote:
    Bedzie ciecie dzis...

Vian, modlę się za Twoją Niunię aby dała radę.

Boże, aż nie wiem co napisać!! :(

• stayaway Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2019, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak samo co chwilę odświeżam, nawet mój mąż się przejął jak mu powiedziałam, że masz termin tylko na jeden dzień przede mną. Vian trzymamy kciuki całą rodziną- Olwicia w brzuszku też się martwi o rowiesniczke!

3jgx3e3koyqms61s.png
  • Aster4n Ekspertka

Wysłany: 8 czerwca 2019, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wizytę we wtorek, sytuacja podobna jak u Vian na poczatku, też mam szew i od wczoraj o niczym innym nie mogę myslec, żeby tylko wszystko było dobrze u nich!!!

bl9cvcqg409ts1dr.png

gg649vvjf2u85q5u.png
  • Lenka82 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2019, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aster4n musi być dobrze nie ms wyjścia. Ja też co chwilę wchodzę na forum choć wiem że póki co nic nie będziemy wiedziały. Ale jednak to silniejsze ode mnie.

bl9cjw4z4bshjmmh.png

08.2018 - 6tc poronienie chybione
    08.2019 - ur. Joanna (córka)
  • pola0909 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2019, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vian jejku dopiero przeczytałam, wierzę że będzie dobrze bo tylko taka jest opcja. Trzymam za Was mocne kciuki dziewczyny dacie radę !!!! A swoją drogą dlaczego nie czekają ile się da :(

uwo93e3ke9z66nbe.png

ug378u69d0saxxaq.png
  • Kaska Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2019, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_Zuzia wrote:
    Niepotrzebnie wypuszczali Vian ze szpitala z tym szwem, szyjka i tak była króciutka a tak to nie mieli Jej pod ciągła obserwacja :(

Ja też tylko ciągle czekam na wieści

No króciutka nie była chyba po szwie bo chyba miala 3 cm. Zazwyczaj wypuszczają :/ tylko czemu rozwiązują ciążę??? Może jeszcze zmienią zdanie. Sama leżałam bez szyjki i rozwarciem i dolezalam poprzednią ciążę. Jak nie ma szyjki i jest rozwarcie to nic nie mogą oprócz leżenia i podawania leków.

Aster leżeć proszę grzecznie jak najwięcej. Wierzę że dotrwamy. Ja wizytuje w poniedziałek i oby było wszystko ok bo chyba zwariuje...

m3sxebkmtz1qzq0y.png
  • Mama_Zuzia Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2019, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaska wrote:
    Ja też tylko ciągle czekam na wieści

No króciutka nie była chyba po szwie bo chyba miala 3 cm. Zazwyczaj wypuszczają :/ tylko czemu rozwiązują ciążę??? Może jeszcze zmienią zdanie. Sama leżałam bez szyjki i rozwarciem i dolezalam poprzednią ciążę. Jak nie ma szyjki i jest rozwarcie to nic nie mogą oprócz leżenia i podawania leków.

Aster leżeć proszę grzecznie jak najwięcej. Wierzę że dotrwamy. Ja wizytuje w poniedziałek i oby było wszystko ok bo chyba zwariuje...

Kaska z tego co pamietam to szyjka po szwie miała 1,5cm. Zreszta no już teraz to i tak nieważne, mam nadzieje i modlę się ze z dziewczynami będzie wszystko dobrze :(

ojxeroeqgm6z29wi.png
    ————————
  • manda21 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2019, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pytacie czemu ciecie, jak lezala tak dlugo pod ktg to tam sie zaczela akcja porodowa. Jak sie rozkreci to nie ma szans zeby zatrzymac.. Niestety.. Eh to jeszcze takie malenstwo..

Syn 10.2016
    Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
    ckai9jcgluuotmoy.png
  • Dargol Ekspertka

Wysłany: 8 czerwca 2019, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam mocno kciuki!! Oby wszystko było dobrze! Tez się zestresowałam😅

nzjd9n73lhky3rsn.png
  • Kaska Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2019, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama Zuzia to faktycznie źle zapamiętałam. 1,5 to mniej optymistycznie niż 3.
    Akcję porodową da się zatrzymać na pewnym etapie. Kark Ty chyba pisałaś, że u Ciebie zatrzymali i dotrwałaś?
    No ja zaciskam kciuki i czekam na dobre wieści.

m3sxebkmtz1qzq0y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2019, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaska u mnie zatrzymało, ale to był 31tc, więc im było obojętne czy urodzę czy nie. Nas uratowało chyba tylko to, że syn miał główkę wysoko, jakby miał nisko to pewnie byłoby jak u Vian - pęcherz z główką już przechodzący do kanału rodnego 😞😒

Ja myślę, że najwcześniej cokolwiek usłyszymy od Vian dziś wieczorem/jutro rano.

• marchev Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2019, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vivian Basiu trzymam kciuki. Straszne, ze od razu takie kroki, ale trzeba wierzyć.

Tez uwazam, ze powinni byli zatrzymac Basie w szpitalu z kategorycznym nakazem lezenia.

Moja kochana bede z Wami myslami.

Eh az nie chce sie o niczym innym juz pisac:/

• k878 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2019, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciężka sprawa, oby się dobrze skończyło. W końcu lekarze, to powinni się na tym znać i wybrać najlepsza opcje.

U mnie tak sobie, cały czas mnie boli jak średni okres. Tyle ze szyjka długa, twarda, zamknięta. Skurczy żadnych nie mam. Dzidzia rośnie ładnie, wszystko Ok. Wczoraj jechałam z piżama spakowana, a ręce tak mi się trzęsły jak się zbierałam, ze koniec. Musimy przeleżeć i przeczekać. Z takimi wieściami z forum to każdy dzień na wagę złota...

Córeczka 12.2017 <3
    Córeczka 08.2019 <3
  • Karmazynova Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2019, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vian dacie rade, wierzę w to, że malutka jest silna!!! Mocne kciuki!!! ✊ Będę wspierać myślami i modlitwa 😘

5dea920ddf.png

Starszak :)
    24f1815c23.png
  • Mama_Zuzia Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2019, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny Basia urodziła, Mala ma 34cm i 680g. Żyje, mąż poszedł rozmawiać z lekarzami, Basia się czuje dobrze. Kciuki trzymamy dalej, ale Weronika już po drugiej stronie brzuszka ich potrzebuje. ✊🏼✊🏼✊🏼 Nie było skurczy, ale rozwarcie wczoraj było 3cm, a dzisiaj już 6cm

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2019, 12:44

aannkka, Kumen, k878, monkle, manda21, Karmazynova, elvira, pola0909, kark zakamuflowany na maksa, AmyLee44, cytrynówka, stayaway, marchev, Agusia_pia, Mańka, RudaAnna, AnnaB., Mila, Cyntia lubią tę wiadomość

ojxeroeqgm6z29wi.png
    ————————
  • Kaska Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2019, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to oby teraz z malutką było wszystko ok! 3 mam najmocniej jak umiem

m3sxebkmtz1qzq0y.png
  • aannkka Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2019, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vian mimo ciężkiej sytuację gratulacje córeczki! Teraz wszystkie ciotki trzymają kciuki żeby Weronika rosła w siłę! Dużo dużo sił dla was, ale przede wszystkim zdrowia teraz to jest najważniejsze!

8599ikgnwfmhvhys.png

• beta 14.10.21 - 37mIU/ml prog 30.04
    • beta 16.10.21 - 100mIU/ml prog 26.25
    • beta 19.10.21 - 610 mlU/ml

👶👶
‹‹ 712 713 714 715 716 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ