Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
VianEthel2 wrote:Dziewczyny dziekuję, ja sie czuję dobrze, mała jest w inkubatorze ale oddycha sama. Ma na wszelki wypadek wspomaganie i jak będzie trzeba to zaintubują. Napiszę potem więcej bo narazie dostałam leki przeciwbólowe i okrutnie chce mi się spać. Film mi się urywa jak pisze. Do później!
Wierzyć mi się nie chce, że właśnie rozpoczęłaś listę z naszymi porodami...
Trzymajcie cię dziewczyny, myślimy o was non stop! -
Vian wspaniale, ze malutka sama oddycha, to niesamowite jaka silna dziewczynka :*
Alex- Wszystkiego najlepszego !! Byliście na tym echo serca? (pisałas kiedys ze to w dniu urodzin własnie:)alex0806 lubi tę wiadomość
-
Alex najlepsze życzenia! Ja teraz kiepsko nadążam za tym co się dzieje, ale czytam wszystkie posty. Jeszcze raz olbrzymie dzieki i za gratulacje i za ciepłe słowa. Wybaczcie jeśli się gdzies w pisaniu powtórzę, ale przez te leki to ciężko z koncentracją.. i nie wiem czy pisałam, że wzięli ode mnie mleko żeby małej dać. Udało się wycisnąć do tej najmniwjszej strzykawki (5) jakiś 1. Ale nie wiem czy to ml czy cm3 czy co?
Komunikacja24, kark zakamuflowany na maksa, Cyntia lubią tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
VianEthel2 wrote:Alex najlepsze życzenia! Ja teraz kiepsko nadążam za tym co się dzieje, ale czytam wszystkie posty. Jeszcze raz olbrzymie dzieki i za gratulacje i za ciepłe słowa. Wybaczcie jeśli się gdzies w pisaniu powtórzę, ale przez te leki to ciężko z koncentracją.. i nie wiem czy pisałam, że wzięli ode mnie mleko żeby małej dać. Udało się wycisnąć do tej najmniwjszej strzykawki (5) jakiś 1. Ale nie wiem czy to ml czy cm3 czy co?
Vian no cos Ty za co Ty przepraszasz, to my dziekujemy ze dzielisz sie z nami informacjami w tym trudnym dla Was czasie. super, że udało się ściągnąć mleczka dla malutkiej, to najcenniejsze co może teraz od Ciebie dostać. Widziałas kruszynkę? Mąż jest z Tobą? -
Vian, jak sama oddycha i na dodatek podadzą jej chociażby kropelki twojego mleczka to będzie dobrze!
Zuzia byłam na echo dzisiaj ale przez te informacje to coś nie chciałam się dzielić szczęściem zbytnio. Ale skoro pytacie to u nas wszystko dobrze, echo serca wyszło idealnie, wszystkie przepływy, serduszko, organy superMała waży już ok 830 gram. Mam 10 minut filmu nagranego na płytce, ale zdjęcia wydrukowane tylko serduszka. A tak to zakrywała buzię rączkami
Jest ułożona nadal główkowo, więc to co mi tak mocno wypychała to tak jak myślałam, dupka albo plecy
Aster4n, k878, Ula_Lbn lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja jeszcze malutkiej nie widziałam, ale mąż był i mowił, że czerwona ho to jeszcze wcześnie, skóra bardzo cienka i widać naczynia krwionośne.
Poproszę go o zdjęcie jak przyjedzie.
Ale muszę powiedzieć, że położne są przemiłe babeczki. Takie do pogadania i zrobią co trzeba. Na ile mogę być zadowolona tej sytuacji to jestem.
Ann możesz mnie wpisać na pierwszej stronie. 08.06.2019 o 10:40. 34 cm i 680g. Weronika.Ula_Lbn, Agucha90s, Pom-pon, k878, klopsik, elvira, Aster4n, 91, kark zakamuflowany na maksa, Mańka, RudaAnna, AnnaB., stayaway, Mila, Ann.., marchev, Cyntia lubią tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Vian- cudownie że udało się dać twoje mleczko. To najlepsze dla niej co może być w tej sytuacji!
A ja byłam na IP zakaźnej bo kazała mi ginka. Ospa potwierdzona. Dostałam Heviran 5 razy dziennie ale mówił lekarz że wczesne faza więc 6 dni leczenia powinno wystarczyć: Dk878 lubi tę wiadomość
-
Animka ty też się urządziłaś z tą ospą, nie ma co
Nie wychodź z domu. Córeczka też załapała?
Vian, dziewczyny z 8 czerwca to silne babki!Jak już wyjdziesz ze szpitala i na spokojnie będziecie z malutką się poznawać to masz u mnie jakiś ręcznie robiony prezencik dla Weroniki, coś jej uszyję
Ale to na spokojnie, jak już się oswoicie z sytuacją
Aster4n, cytrynówka, Mila lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵