Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama Zuzia-o jeju! Ty już tak daleko! Suuuper:D
Ja dzisiaj nie mam już nowych wykwitów więc chyba jest lepiej. Chyba też mi dużo pomaga że właściwie całe dnie leże. Jedyne co mi doskwiera to strasznie mnie swędzą te bąble a nie moge drapać bo zostaną mi blizny:/ -
Arashe ale to było tylko poranne ściągniecie. Co prawda calą noc nie sciagałam, bo spałam w większości. Koło 10 znów będę ściągac.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Vian super, że udaje się już chodzić
Ja się rozpisałam, ale padł mi telefon i wszystko na nic
Mama Zuzia ja mam dzisiaj wizytę o ile wcześniej nie dostanę zawału. Strasznie się denerwuje.
Animka super, że u Ciebie lepiej
Animka a nie dała Ci nic na swędzenie? Jest taka pianka, ale nie wiem czy w ciąży można używać. No i możesz psikać oscaniseptem. A jak się córka zarazi to wcale nie tak źle. Lepiej teraz niż późniejMój synek miał ospę jak miał 3 lata. Jedna osoba w całej grupie przedszkolnej się nie zaraziła
Laurka u nas też można zrobić zdjęcie zęba o ile mają odpowiedni sprzęt w gabinecie - nowoczesny. Tylko i tak się wszyscy boją bo tacy już jesteśmy. Ja też się bałam jak mi powiedziała, że w razie czego będzie trzeba zrobić zdjęcie :p
Co tam u reszty? Jak samopoczucie?
-
Vian, super że udaje ci się odciągać mleczko
Pobudzisz laktację bardzo fajnie w ten sposób. Co do bólu to na pewno jeszcze trochę będzie ci towarzyszył, ale z dnia na dzień zmaleje. A jak już nie możesz wytrzymać to proś położne o przeciwbólowe.
Ja dzisiaj z rana na badaniach byłam, bo w tę środę mam endokrynologa, a swojego gina za tydzieńDzisiaj w planach - nie ugotować się. Bo już się upał o 6 zaczynał robić ;/
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Kaska- mówili mi tylko o Octenisepcie, ale szczerze mówiąc jakoś wiele mi to nie pomaga. Nie no ja sie o Olę nie martwię, nawet jakby zachorowała, bo sobie myślę, że już święty spokój będziemy z ty miały:p
a wogóle to płakać mi się chce, bo taka piękna pogoda a ja uziemiona w domu:/ nawet po chleb wyjść nie mogęWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2019, 08:39
-
animka899 wrote:Kaska- mówili mi tylko o Octenisepcie, ale szczerze mówiąc jakoś wiele mi to nie pomaga. Nie no ja sie o Olę nie martwię, nawet jakby zachorowała, bo sobie myślę, że już święty spokój będziemy z ty miały:p
a wogóle to płakać mi się chce, bo taka piękna pogoda a ja uziemiona w domu:/ nawet po chleb wyjść nie mogę
Pociesze Cię że pogoda nie jest piękna, jest mordercza! Zwleklam się rano żeby wybiegać psa, bo jestem u rodziców bez męża. Wróciliśmy o 8 a ja już zlana potem. Teraz odpoczywamy oboje
Mama Zuzia jak Ci fajnie, już niedługo 3 z przodu!
Vian, super Ci idzie! To pierwsze mleko jest mega ważne, więc ekstra że się udaje go zebrać coraz więcej.
A my wczoraj porównywaliśmy brzuchu. Ja na masie, a M. na redukcji
Miłego dnia https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ba2e5d342328.jpg dziewczyny!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2019, 08:55
Mańka, Kaska, Mama_Zuzia, Ula_Lbn, AnnaB., monkle, Aster4n, kark zakamuflowany na maksa, stayaway, k878, Ann.., Laurka, pola0909, klopsik, RudaAnna lubią tę wiadomość
-
Vian po troszkę mleczka i do celu
laktacja się rozkreci. A z bólem po cc to chyba najgorsze jest to że za dużo nie da się zrobić, trzeba przeczekać. Oby szybko minęło:)
MamaZuzia dzisiaj ja wizytujena 17:15 już się doczekać nie mogę
Ogólnie to w Trójmieście pogoda zapowiada się dziś średnio.. Niby całkiem ciepło ale pochmurnie, i jak zawieje to czuć chlodek:/
Mi się wczoraj spiekly trochę kolana i pieka... Nie spodziewałam się chwila na słońcu i już czerwone. Najlepsze jest to że mam dzisiaj lekko czerwony brzuch a przecie byłam ubrana więc nie możliwe żeby się opalil, może to tylko jakieś podrażnienie od ubrania albo po nocy.
Słuchajcie czy samrujecie się filtrami? Chyba można używać te zwykle z rosmana? Czy trzeba jakieś specjalne?miczitanka lubi tę wiadomość
-
alex0806 wrote:Lubieświeczki ja się smaruję 50 dla dzieci. Bo mnie szybko słońce opala. Ledwo wyszłam w jakiś lekko pochmurny dzień, ale w bluzce na ramiączkach, a już ramiona spalone.
Czyli mogę coś tam chwycić z półki rossmanowej:) -
Lubieswieczki wrote:Vian po troszkę mleczka i do celu
laktacja się rozkreci. A z bólem po cc to chyba najgorsze jest to że za dużo nie da się zrobić, trzeba przeczekać. Oby szybko minęło:)
MamaZuzia dzisiaj ja wizytujena 17:15 już się doczekać nie mogę
Ogólnie to w Trójmieście pogoda zapowiada się dziś średnio.. Niby całkiem ciepło ale pochmurnie, i jak zawieje to czuć chlodek:/
Mi się wczoraj spiekly trochę kolana i pieka... Nie spodziewałam się chwila na słońcu i już czerwone. Najlepsze jest to że mam dzisiaj lekko czerwony brzuch a przecie byłam ubrana więc nie możliwe żeby się opalil, może to tylko jakieś podrażnienie od ubrania albo po nocy.
Słuchajcie czy samrujecie się filtrami? Chyba można używać te zwykle z rosmana? Czy trzeba jakieś specjalne?
Ja na Twoim miejscu zainwewtowwlabyn w filtr mineralny, te z Rossmana to w większości kiepski wybór. Możesz poczytać o różnicach pomiędzy filtrami chemicznymi i mineralnymi -
Dziewczyny to ogromne kciuki za dzisiejsze wizyty i koniecznie dajcie znać co słychać u naszych maluchów 😍 zawsze z niecierpliwością czekam na wieści z wizyt i tak samo na zdjęcia, niby się nie znamy na żywo a jednak już jesteście mi w pewien sposób bardzo bliskie
Pom-pon- Ty zawstydzasz tym mini brzuszkiem z dwoma chłopcami w srodku!! 😍😍😍
Animka- jest taka pianka poxclin, bardzo skuteczna, my jej używaliśmy jak młody miał ospę. Uważaj na siebie teraz kochana żeby nie przeziębić tego dziadostwa.
Ja wczoraj siedziałam z nogami odsłoniętymi na balkonie, było mi tak błogo! Zazwyczaj takie upały były już dla mnie męczące, ale w tym roku o dziwo super je znoszę!zwichrowana, Pom-pon lubią tę wiadomość
-
Był obchod. Powiedzieli, ze na pewno ok 5 dni jeszcze zostane.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Nie byłam tu cały weekend a tu takie rzeczy sie zadziały . Vian jesteś wielka ! Podziwiam za siłę i hart ducha . Mała na pewno jest tak samo silna jak jej mama. Trzymam za Was kciuki ✊
Co do bólu po cc to niestety tylko czas . Pierwsze miałam cc i nie chciałabym drugi raz, bardzo chce urodzić naturalnie właśnie przez te dochodzenie do siebie i nie możność zajmowania sie dzieciątkiem tak jak by się chciało. Ale niestety wszystko wskazuje ma to że bedzie druga cc 🙁
Powodzenia na dzisiejszych wizytach 😊