Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Powodzenia na dzisiejszych wizytach
My wizytujemy dopiero w środę
Dzisiaj mój 10letni brat zapytał czy już wiem czy mała będzie czarnoskórano myślałam że spadne ze stołka
k878, Lubieswieczki, zwichrowana, kark zakamuflowany na maksa lubią tę wiadomość
[*] Kornelka - 01.09.2019 r. (36tc) ❤️
Zosia 🥰 - 20.06.2020 r. (36tc) -
Cześć dziewczyny!
Vian przepraszam, że z takim opóźnieniem, nie miałam dostępu do komputera i mogłam tylko czytać wiadomości. Ale bardzo się za Was modliłam i wierzyłam, że wszystko będzie dobrze! Jestem pełna podziwu dla Ciebie i Twojej małej wojowniczki! Kciuki cały czas zaciśnięte!
Powodzenia na wizytach, dajcie koniecznie znać jak Wasze maluszkiWyczekujemy na 6.09.19 r.))
-
Ja po Cc nie miałam problemu. Po 8 h pionizacja i normalnie funkcjonowałem, tylko musiałam w szpitalu pilnować tabletek, łykać regularnie jak przynosiły. I straciłam dużo krwi, byłam odwodniona, kilka razy zasłabłam, ale jak już byłam po 3 dniach w domu to było spoko. W zasadzie w domu to kilka apapow lyknelam, nic nie bolało.
Pompon serio, jak na bliźniaki to ja się pytam gdzie ten brzuch?Pom-pon lubi tę wiadomość
Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
Wróciłam z szybkich zakupów i jest dramat na dworze.. ledwo się doczlapalam do samochodu ale już w domu jest chłodno:)
Wrzucam wam mój poranny checking formy słonia:)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/518ccc5da70e.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2019, 12:10
pola0909, Mama_Zuzia, Kaska, Ula_Lbn, Pom-pon, kark zakamuflowany na maksa, AnnaB., elvira, marchev lubią tę wiadomość
-
Ale Wy wszystkie jesteście zgrabniutkie z tymi brzuszkami ❤️
Ja na 14 jadę na paznokcie, a teraz przyszły do mnie pieluchy muślinowe i siedzę i je macam 😂zwichrowana, AnnaB. lubią tę wiadomość
-
Agucha jakiego słonia
Bardzo ładnie wyglądasz
Wczoraj zrobiłam interes życia-kupiłam 90 sztuk ubranek za 70 zł, także jestem obkupiona jeśli chodzi o te pierwsze ciuszki
Teraz zabieram się za ćwiczenia na piłceTakie wiecie lekkie miłe i przyjemne, łączące ze sobą naukę oddychania.
A jutro idę na pierwsze obciążenie glukozą, a w czwartek mam USG III trymestru. Czy ktoś już je robił?
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!stayaway, Mama_Zuzia, pola0909 lubią tę wiadomość
synuś
28.12 (16dpo):HCG- 244,34 mUl/ml
31.12 (19dpo):HCG- 1136,46 mUl/ml
02.01 (21dpo):HCG- 2656,97 mUl/ml -
Ja mam 3 lipca usg 3 trymestru:)
Zwichrowana interes życia, super! Ja też kupowałam 2 paczki takich ubranek i później jeszcze trochę dokupilam w rozm. 68 od koleżanki, ogólnie mam tego tyle że nie sądzę żebym zdążyła w każdą rzecz mała ubrać choć raz 😂 w jakim rozmiarze masz te ciuszki?
Agucha śliczny brzuszek, widać że Bąbelek tam rośnie ❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2019, 12:30
aannkka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mama_Zuzia wrote:Ale Wy wszystkie jesteście zgrabniutkie z tymi brzuszkami ❤️
Ja na 14 jadę na paznokcie, a teraz przyszły do mnie pieluchy muślinowe i siedzę i je macam 😂
Ja na paznokcie idę jutro:) I tak się zastanawiam czy do porodu hybrydy trzeba będzie zdjąć? Ktoś mi to mówił, ale nie wiem czy jest to wymóg we wszystkich szpitalach? Chyba zapytam na szkole rodzenia:) Chodzimy dwa razy w tych po 2h😅 ale chyba warto:) Ja wizytuje w piątek i tez najdłuższa moja przerwa:) wcześniej wytrzymywałem 2 tyg😂 -
Hej dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, czekamy na wieści i zdjęcia maluszków
Vian po raz kolejny, jesteście dzielne babeczki i cały czas z całą rodziną już trzymamy za Was kciuki, moja mama co dzień teraz pyta jak Weronika
Jeśli chodzi o ubranka to ja polowalam na wyprzedażach w smyku, moja mama dołożyła zakupów od siebie więc czekam tylko na koniec remontu pokoju, jadę kupić komode i będę powoli prała i prasowała, coś czuje że sprawi mi to wielką przyjemność
usg III trym u mnie późno , dopiero 2.07 więc będę z zaciekawieniem czekała na wieści od was
-
nick nieaktualny
-
Ja nie wiem czy wogole będę robić to usg 3 trymestru. I tak wszystko robiłam u swojej lekarki a ona ma super sprzęt w gabinecie gdzie chodzę więc już mi się średnio chce chodzić w inne miejsce gdzie ona przyjmuje na robienie tylko tego usg. Póki co zwykła wizytę mam 1lipca. No i muszę do tego czasu wydobrzec z tą ospa bo muszę glukozę zrobić a przecież z ospa nie mogę nigdzie wyjść
Jestem taka zła na tą mamę tej dziewczynki od której się zarazilam że mam ochotę zatluc kobietę... Jak pójdę z Ola następny raz na te zajęcia to jej chyba coś powiem... Jak można być tak nieodpowiedzialnym... -
Kaska wrote:Pom pon w końcu coś widać
super brzuchol
Laurka Tobie też zapomniałam napisać, że chyba coś oszukujesz z tymi kilogramami... Mały masz brzuszek!
Lubieswieczki ja mam na 17:20prawie identycznie.
Ja od dawna twierdzę że widać bardzotylko Wy mi tutaj takie komplementy rzucacie. A ja na wysokości pępka mam już 99 cm!
Ale dziękuję, dziękuję -
Agucha90s wrote:Dziękuję dziewczyny za miłe słowa nt. mojego wyglądu ale jak widzę wasze zdjęcia brzuszków to nadal wydaje mi się że jestem ogromna..