Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Vian- jestem z Wami myślami i modlitwa. Bardzo mocno wierze, ze malutka da radę. 😪 gdybym mogła jakoś pomoc to daj znać
Siwula- kopnelabym w tyłek tego Twojego faceta, bardzo niefajnie się zachowałskąd miałaś to przewidzieć zwłaszcza ze krem dla dzieci od praktycznie samego urodzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2019, 22:52
-
Mama Zuzia-brak mi słów na tego mojego faceta. Teraz nadskakuje i wypytuje jak bardzo jestem Zła. Nie chcę mi się dzisiaj już z nim gadać chyba pójdę już spać. Nie ma co roztrzasac tematu bo jak tylko sobie pomyślę to chce mi się znowu ryczeć... Zresztą czym są te moje blachę problemy w skali tego co przechodzi VIAN... Aż wstyd si enad tym roztrzasac...chyba pójdę już spać żeby nie myśleć... Dobila mnie ta wiadomość od VIAN...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2019, 23:10
-
Dziewczyny, ale życie toczy się dalej. To, że u nas są problemy to nie znaczy, że reszta ma nie pisać jak się chce wyżalić czy poruszać innych tematów, jak było do tej pory.
Piszę co u nas, bo chcecie wiedzieć a i mnie jest przez to odrobinę łatwiej, bo wie., że robię co tylko mogę i poruszam kogo tylko mogę aby wstawiał się za moim dzieckiem.
Słabo się wyrabiam, więc czasem nie czytam i woadam tylko dac znać. Przepraszam, ale nie jestem w stanie teraz zaangażować się w bieżące tematy
Odciągam i ide spać. Boje sie swojego telefonu bo jak coś się będzie dzialo to będą dzwonić....
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
nick nieaktualny
-
Vian, ja wierzę, że będzie dobrze. Postawa i nastawienie to 90% sukcesu tak więc MUSI być dobrze.
Siwula, wcale Ci się nie dziwie- wiadomo że martwi się o syna, ale musi pamiętać też o wrażliwej żonie w ciąży!! Zachowałas się super, że pamiętasz i dbasz o jego syna więc powinien Ci być wdzięczny..
Swoją drogą dobrze wiedzieć, że jest ktoś w podobnej sytuacji na forum- mój mąż ma córkę, 10 lat -
Mnie dzisiaj maz tez zdenerwowal, zamiast nam ograniczac takie sytuacje to nas stresuja..
A co do tego kremu to reakcji alergicznej nie przewidzisz, dobrze ze tylko na twarz nalozony i szybko zeszlo. Mogla zajsc jakas reakcja krzyzowa.Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
Vian, nieustannie wierzę, że to tylko kryzys. Taki, który mija i prowadzi ku lepszemu. Modlę się i tulę mocno.
Siwula, to takie po ludzku piękne, gdy nie ma "moje, Twoje", tylko jest "nasze". Mam nadzieję, że po tym piwku i Twój facet to dostrzeże i doceni. 😘
Marchev, to nie były ubranka sprzed kilkunastu lat 🙈 One są znacznie starsze... W niedzielę idziemy do teściów, więc o ile te cuda nie rozlecialy się w praniu, to zapewne nas teściowa tym uraczy. -
Vian modle sie za Weroniczke :*
My juz prawie dwie godz na nogach. Synus sie zerwal rano i do klockowheh
Ja mam stresa przed jutrzejsza wizyta. Ajj zeby bylo wszystko ok!
Co do mezow to tak to z nimi jest. Ja oamietam jak rozszerzalam diete malemu i po ziemniakach go brzuszek bolal i tez byla awantura co ja mu robie itp. Ale nie ma co sie przejmowac. Przeciez nie wiemy wszystkiego. A chcemy dla naszych malenstw jak najlepiej. A ze to zwykle ruletka to juz jest inna bajka. Nigdy nie wiadomo co dziecko uczuli czy to kosmetyki czy cos do jedzenia. Pamietajmy ze dla naszych dzeci jestesmy najlepszymi matkami na swiecie!
Mańka lubi tę wiadomość
-
U nas jest odwrotnie, tzn mąż ma podejście „zdarza się” a moim zdaniem często coś zaniedbuje albo nie pomyśli, No i kłócimy się czasami przez to.
należna odpowiedz facetowi by była taka, ze on lepszy kupił i nim posmarował.Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
andziaxs wrote:Hej , można dołączyć do Was? Podczytuje od początku wątku , ale jakoś nie miałam odwagi dołączyć.Jestem z Lublina ,to moja pierwsza ciąża , w brzuszku Leoś
Zapraszamy! Na kiedy masz termin? Jak się czujecie?co jadłaś dzisiaj na śniadanie haha
-
Mama_Zuzia wrote:Zapraszamy! Na kiedy masz termin? Jak się czujecie?
co jadłaś dzisiaj na śniadanie haha
Z ostatniej miesiączki 13.09 z USG 6.09 , ale biorę pod uwagę OM
Owsianke z masłem orzechowym kiwi i truskawkami ;p Czujemy sie dobrze ,mały grzeczny w brzuszku szaleje ,ale z umiarem . Jak częsc dziewczyn polegujący tryb życia gdyż szyjka ma 3cm a jeszcze miesiac temu była 4 ... miałam też lejek od strony dziecka ,ale juz się wchłoną całe szczescie:) Teraz tylko walka z szyjką żeby dalej nie szła w dół -
Ula_Lbn wrote:Cześć Andziaxs ja też z Lublina. Gdzie planujesz rodzić? Do jakiego gin chodzisz?
Mama Zuzia owocnej nauki i powodzenia na egzaminie 😊
Hej Ula , planuję rodzić na Kraśnickich (jeśli remont skończy sie wczas)
Jeśli nie wypali to Staszica ewentualnie Jaczewskiego. Chodziłam do Marka MIturskiego , ale koło 14tyg zmieniłam na Dr Chlebcewicz
Ula_Lbn lubi tę wiadomość
-
Vian, będę się za Was modlić!
Nadrobilam trochę tutaj w końcu.Co do twardnienia brzucha, ja mam bardzo częste. Do tego boli mnie krzyż, pachwiny, spojenie, po bokach tak kłuje mocno... No i okazało się, że w ciągu 4 tygodni szyjka skrócila się o ponad centymetr, ma teraz 2 cm. Jestem w szpitalu i chyba będą sterydy na rozwój płuc. Ale na razie nie jest źle.