Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Vian Kochana pomodle się za Weronike ❤️ jak Weronika przeapala noc? Mam nadzieję, że i Ty Vian odpoczelas przez noc...
Witwj Andziaxs i Leosiunarobilas smaka tym śniadaniem 😁
Axie92 kciuki za szyjkę, by więcej szyjka się nie skracala.
Mama Zuzia owocnej nauki
Mańka chętnie też zobaczę te ciuszki
Anka współczuję problemu z nerkami. Ja w poprzedniej ciazy wylądowała w ciąży z kolka nerkowa... Nospa nic a nic mi nie pomagała... Synek dostał sterydy na rozwój płuc, bo bali się że kolka wywoła wczesniejszy poród, ale młody ani myślał wychodzić w 8 miesiącu.
Siwula nie dziwie się że się wkurzyłas. Reakcja męża mocno przesadzona
Laurka u Was w Stanach są robione 3 USG?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2019, 11:20
andziaxs, Dargol lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny w ten kolejny upalny dzien... U nas od 9 rano już pod 30 stopni czyli szykuje się kolejny dzień nie do wytrzymania... Ja już po śniadanku i zbieram sie po mału na pływalnie... Wieczorem maja być ostre burze więc wolę jechać już teraz.Męzulek od rana nadskakuje jak szalony ewidentnie wie że zachował sie jak pajac. A niech nadskakuje nie zaszkodzi mu ma nawet w planach posprzątać kotłownie (pomieszczenie do spania psa) więc niech się bierze do pracy chociaż coś będę miała z tego jego wczorajszego fatalnego zachowania hihihi ja mam dziś zamiar spędzić czas skupiając się na sobie
jej tak czytam o tych waszych szyjkach skracajacych sie i już jestem ciekawa jak tam moja wygląda (wizytuje we wtorek). Jak tam dziewczyny przebywające w szpitalasz? A tak swoją drogą to wszystkie was podziwiam z tym leżącym trybem życia... Modlę się żebym była aktywna do końca Ciąży bo jak ja się będę musiał położyć to uchuuuu współczuję wszystkim mnie otaczającym... Chyba tylko mój psiorek mnie wtedy zniesie:D hihi Miłego dnia mamuśki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2019, 11:43
-
Hej hej witam się dzisiaj i ja z pozycji leżącej
Naczytałam się wczoraj o tej mojej szyjce i postanowiłam leżeć , oczywiście w miarę możliwości bo jak mąż w pracy to piesek mi jeść nie poda
We wtorek mam wizytę i martwię się żeby znowu mnie na oddział nie skierował
Vian nieustannie moje modlitwy skierowane są w stronę Weroniki !!! Axie współczuję bo wiem co czujesz, ale trzymaj się dotrwamy z dzidziami do 37tc!!! Mama-Zuzia życzeń efektownej nauki bo w ten upał ciężko ! Siwula podziwiam Cię bardzo , po pierwsze akceptujesz męża dziecko i kochasz jak swoje i już za to mąż powinien nosić Cię na rękach bo uwierz nie każda kobieta by tak potrafiła !!! Po drugie ja zabiłabym takiego chłopa
więc niech Cię docenia !!! A i oczywiście witam nowe koleżanki i życzę spokojnego dotrwania do końca ciąży
andziaxs lubi tę wiadomość
-
Weronika się poddaje. Nerki nie pracują. Lekarze okreslają stan jako agonalny.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Dzien dobry, witam sie i ja.
U mnie jak nie bylo upalow, tak dalej nie ma. 17 stopni i pochmurno. Deszcz i burze w dalszej czesci dnia.
Vian ja sie wczoraj caly dzien za Was modlilam: w pracy, u gina, wieczorem w domu.
Ja po wczorajszej wizycie 7,5 kg na plusie, cisnienie poki co doskonale i to jest bardzo wazne! I jednak walneli mi badanie tolerancji glukozy mimo ze jak zadzwonilam w poniedzialek to nie powiedziano mi jasno czy bedzie na tej czy nastepnej wizycie.
W kazdym razie jeszcze mocniej sie zastanawiam czym Was racza ze tak strasznie reagujecie na to. W poprzednich latach dostalam napoj smakujacy jak rozgazowana mirinda, wczoraj jak Sprite. Wypilam to migusiem na samym poczatku a potem przyszla studentka pogawedzic a potem ginka i 45 minut zlecialo szybko. Na koniec zostalo mi 15 minut czekania. Jak juz Wam kiedys pisalam wynikow nie zobacze, ale powiedza mi czy wszystko OK czy nie.
Serduszko malej bilo 145. Wysokosc macicy idealnie do wieku ciazy. Czy Wam to mierza?
A no i wstapilam przy okazji do mojej bylej pracy i bylo super ludzi zobaczyc. Usciskali mnie wylewnie i poglaskali brzuch 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2019, 16:32
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Axie trzymaj się. Pisz co tam lekarze postanowili.
Anka współczuję. A może coś się poprawiło po lekach?
Vian co u Małej? Ciągle jej kibicuje.
Agusia 3mam kciuki za szew. Oby trzymał jak najdłużej
Nie wiem komu jeszcze miałam odpisać
No i powodzenia na egzaminach.
Pola jaką masz długość szyjki?
Siwula no ja bym go chyba udusiła... Dobrze, że ma wyrzuty sumienia.
Ja mam wizytę dopiero 3 lipca i chyba oszaleje do tego czasu. Jak leżę to za bardzo się wsłuchuję i dużo sobie dopowiadam. No niech już będzie ten wrzesień to może trochę odsapne, że to dziecko już duże i da radę
U nas dzisiaj zapowiadają burze. Ciekawe czy będą.
Mama zabrała dzisiaj Kacpra na kulki a ja mogę poleżeć. Jaka ulgaprzez 3 dni byłam z nim sama. Niby wszystko zrobi przy sobie ale wiadomo jak to z dzieckiem. Jutro znowu mnie pewnie wymęczy
-
Matko Vian ja nadal będę się modlić. Musi walczyć!
Laurka mi bada i dno macicy i serce. Mój ostatnio miał 154 uderzeń.
Tobie dają pewnie glukozę smakową. My dostajemy w smaku jak rozpuszczony cukier puder. U mnie pozwalają dodać cytrynę i nie jest to takie złe. -
Cześć dziewczyny.
Przepraszam, że Wam tu tak wpadam. Chciałam tylko napisać Vian, że mamy z października, łącznie ze mną, modlą się całym sercem za Twoją Weronisię. 🙏🏻
Reszcie życzę spokojnych ciąż.Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualny